2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
evet canım geçen kasımda düşük yaptım tam 5 haftalık olduğu gün düştü neden olduğunu bilmiyorum her doktor gibi bizimkide sağlıksızmış düştü dedi 4+5ken gitmiştim ben ona vaj. ult. bakmıştı ondan sonra lekelenme oldu sonra kanamaya döndü ve düştü canım şimdide 4+4 deyim daha doktora gitmedim yine aynılarını yaşamak istemiyorum :(

2011 kasim annisleri anlasilan hepimizin basindan uzucu olaylar gecmis Rabbim bir daha yasatmasin diyelim.

Allahim bebislerimizi korusun bu sefer Rabbim bebislerimizi bize bagislasin.

onlari opup,koklamayi ve hayirli birsekilde yetistirmeyi nasip eylesin.Amin.

kizlar bu arada ben cok acikiyorum ya henuz mide bulantim yok ama kokulara hassasiyetim basladi.

Ezgimmm nerdesin sen??? günlerdir sesin cikmadi bugun de cikmazsan ortaya aramaya baslicaktim....seninle günleriimizde basimizdan gecenlerde ayni gibi görünüyor. Hatirlarsan benimde gecen hafta kanamam oldu. Suan gecti ve bir haftayi yatarak gecirdim cok zor biliyorum zaman gecmek bilmiyor ve yatmakdan her yerim agirmaya baslamisti...simdi gecti ama umarim seninde öyle olur, cok zor o kanı görünce insanin aklindan binbir türlü sey geciyor malesef :( güzel güzel dinlen ve cok büyük gecmis olsun sana.....

selam arkadaşlar çok sagolun ii dilekleriniz için ya yatmak ne kadar zormuş zaman geçmiyor yapacak bişey yok çok sıkıldım çok eşim bilgisayarada izin vermiyo allah yatalak olanlara sabır versin ama bebegim için yatıyorum mecburen sizler nasılsınız nasıl geçiyo hamilelik

ezgim gecmis olsun canim yatmak zordur ama bebislerimiz icin herseyi yapacagiz.Allah yardimcin olsun canim insAllah bir an once duzelirsin canim hakkimizda hayirlisi.

2011 kasim annisleri anlasilan hepimizin basindan uzucu olaylar gecmis Rabbim bir daha yasatmasin diyelim.

Allahim bebislerimizi korusun bu sefer Rabbim bebislerimizi bize bagislasin.

onlari opup,koklamayi ve hayirli birsekilde yetistirmeyi nasip eylesin.Amin.

kizlar bu arada ben cok acikiyorum ya henuz mide bulantim yok ama kokulara hassasiyetim basladi.

slm canım benim mide bulantılarım 7 haftada başladı bende rahat geçiricem sanıyordum ama yanılmışım

kızlaarr ben geldim kesemizi gördük :52:çok şükür ama pıt pıtları duyamadık :50:onun için 2haft sonra gideceğiz. 6+2olmuşuz haftamızla uyumluymuşuz. ee keseyi gördüğümüze göre artık bende listeye yazdırayım kendimi:66::66:

gözünaydın canım inşallah pıtpıtlarıda duyarsın:nazar::nazar:

selam arkadaşlar çok sagolun ii dilekleriniz için ya yatmak ne kadar zormuş zaman geçmiyor yapacak bişey yok çok sıkıldım çok eşim bilgisayarada izin vermiyo allah yatalak olanlara sabır versin ama bebegim için yatıyorum mecburen sizler nasılsınız nasıl geçiyo hamilelik

çok geçmiş olsun...şimdi nasılsın ayağa kalktın mı? Allah tekrarından koruusn....kaçınca haftada yaşadın kanamayı acaba....

slm canım benim mide bulantılarım 7 haftada başladı bende rahat geçiricem sanıyordum ama yanılmışım

hadi yaaaa tüh....inş en kısa zamanda geçer...valla benimde yok çok şükür inş benim başlamasın böyle devam etsin...pek rahat böyle :)))

merhaba kızlar bende rabbimin izni ile kasım annesi olacağım inşallah bugün 5+2 yiz perşembe öğleden sonra dr ye gideceğim bakalım bebişimin kalp atışlarını duyabilecekmiyiz hem endişeli hem sabırsız bir anneyim şuan rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah :nazar:

ben varım canım :) kaç haftalıksın hangi doktora gidiyorsun?

haha onu ben sana sorcaktim hangi doktora gidiyorsun diye :) daha gitmedim ama 19 nisandan önce gitmeliyim bitaneye konak hastanede funda hanimi düsünüyom
8 ci haftadayim canim sen nekadarliksin ve hangi hasteneyi düsünion
ben birde cankat hastanesini duydum ordada funda dogan hanim var ama bilmiom ikisi arasinda kararsizim ama gönlüm daha cok konak hastanesinden yana :D

merhaba kızlar bende rabbimin izni ile kasım annesi olacağım inşallah bugün 5+2 yiz perşembe öğleden sonra dr ye gideceğim bakalım bebişimin kalp atışlarını duyabilecekmiyiz hem endişeli hem sabırsız bir anneyim şuan rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah :nazar:

hsg nurcum ALLAH hepimize hayirlisi ile bebilerimizi kasimda kucagimiza almayi nasip eder insaALLAH :emir_bebek:

evet canım geçen kasımda düşük yaptım tam 5 haftalık olduğu gün düştü neden olduğunu bilmiyorum her doktor gibi bizimkide sağlıksızmış düştü dedi 4+5ken gitmiştim ben ona vaj. ult. bakmıştı ondan sonra lekelenme oldu sonra kanamaya döndü ve düştü canım şimdide 4+4 deyim daha doktora gitmedim yine aynılarını yaşamak istemiyorum :(

ALLAH korusun canim büyükbir gecmis olsun busefer hayirlisi ile dogum yaparsin insaALLAH
bende de o mide agrilari oluyor düne kadar bunalik akinti geldi ama bisi yoktur insaALLAH ilk kizimda da öyle olmustu sen gönlünü ferah tut ins.:34:

tuubaoz kalp atışları bnasıl duyulmadıki acaba 6 haftalıkken duyulabiliyo
bende çok acıkıyorum her acıktığımda su,elma,portakal,ceviz falan yiyiorum kızımda 12 kilo almıştım 2 kilom kaldı o yüzden bu sefer 10 kilo falan almam lazım şimdiden dikkat ediyorum gerçi kızımda da ne tatlı ne pasta ne fazladan ekmek abur cubur yememiştim içtiğim sütler yediğim yoğurtlar kilo yapmıştı doğum sonrası 8 kilo vermiştim fakat sütüm gelmedi onu arttırmak için bi sürü şeyler denedim ve kırk içinde 4 kiloyu geri aldım iki ay uğraştım süt bgelin diye ama olmadı hap bile kullandım doktorum artık Allahtan dedi 4 ay emzirdim ama mamayla beraber yani çok çok azdı sütüm bende ilaç niyetinbe verdim o zamanlar çok üzüldüm çok stres yaptım belkide ondan gelmedi ama bu sefer öle değilim gayet rahat olucam yine deniycem ama kızımdaki gibi kasmıycam kendimi yok helva ye süt yapar yok un kurabiyesi ye yok bilmemne içicem bitki çayımı suyumu tamamdır gelirse gelir kızım mamayla büyüdü ama maşallahı var anne sütü alanlardan daha iyi nerdeyse hiç hastalanmadı

inşallah canım şuan için hiç bir fark yok bende kızımda bu haftalarda bulantıdan apartmanda bağırırdım soğan yemeseniz ölürmüsünüz diye :))hep böyle gitse diyorum bakalım hayırlısı artık bide kalp atışını duysam tabi tam olacak ama sabır perşembeye az kaldı :64:

inşallah canım şuan için hiç bir fark yok bende kızımda bu haftalarda bulantıdan apartmanda bağırırdım soğan yemeseniz ölürmüsünüz diye :))hep böyle gitse diyorum bakalım hayırlısı artık bide kalp atışını duysam tabi tam olacak ama sabır perşembeye az kaldı :64:

gülüm ya sogansiz da yemek olmazki, yemegin tadini sogan veriyor :1::1:
bende biraz dindi elhd ilk haftada fena idi basdönmesi bulanti
iki güncük kaldi hadi hayirlisi :D

tebrikler canım alalhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
perşembe bende gideceğim doktora ben 5. haftanın içindeyim
aklım sürekli bebişte acaba bişe olurmu herşey yolunda gidecekmi ... sorular sorular
normal ama bunlar ilk 3 ayımızı atlatınca herşey daha kolay olacak sanırım
bende ne bulantı var nede bişeyi canım cekiyor :49:

izmitli hamişleri götrünce seviniyorum :1: arkadaşlar bende akademiye gökhan gümüştaşa başladım. doktordan memnunum teyzemleri görümcemi hep o doğurttu :40: ilk başta erkan türköz e gitmek istedim ama o kadar yğunki sırf bu yüzden vazgeçtim.

evet çok yoğun bizde randevu alamadık erkene allah hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasib etsin :nazar:

slm arkadaşlar bugün misafirim vardı anca gelebildim diğer sayfaları okuyamadım daha
önce ben bi yazayım dedim:1:
arkadaşlar temin bitane daha test yaptım:60: bakın bakalım bu sonuç artık bebek var demektir dimi:26:

Uploaded with ImageShack.us

oyy buna cok sevindim ALLAH sanada hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder insaALLAH :) ilk bebeisler farkli oluyor ayri bir heyecan
bende ilk evde test yaptim iki cizgi cikti ama cok bunaltim var idi basdönme sonra anasagilina gittim emin olmak icin evet gebelik var dediler :) ilk kizim sezeryan dogum izmitde ali kahya da dogum yaptim orasini kimseye tavsiye etmem doktorum gercegi iyidi dedigin gibi aksama bende hemen ayaklandim ama ebeler calisanlar insana nebicim muamele ediyolar basimdan neler gecti :50:
cankati yeni duydum ama sanirim konak hastanesine gidicem insaALLAH acaba orda fiyatlar
nasil:26:
senden de güzel haberler bekliorum insaALLAH :)

Aminn inşallah hepimizin. evet Ali kahyala ilgili bu tür şeyler çok duyuyorum o yüzden hiç gitmedim aslında bize çok yakın evden görünüyor ama hiç gitmeyi düşünmüyorum. konak muayene 33 tl di sonra bir ara 35 diye duydum ikisinden biri sezeryan da 1000 tl olması lazım.

Bende artık kesin hamileyim 5+4 minik fasülyemizi gördük:32: 3 hafta sonra tekrar gideceğiz hem testler olacak hem kalp atışını duyacağız kısmet olursa.biraz kanamam oldu dün gece o yüzden biraz dinlenmem gerekiyormuş sabah bir akşam 2 ilaçda verdi düşüğe karşı dr onu kullanacağım hayırlısı olsun artık :49:

Back
X