- Konu Sahibi bebegim_01
- #1.421
saol canım içimi rahatlattın biraz aynısı olcak diye tedirginim bide normal adet agrısı gibi değilde sızı gibi olunca korktum
düşükmü oldu daha önce neden oldu cnm?allah yaşatmasın hiçbirimize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım içimi rahatlattın biraz aynısı olcak diye tedirginim bide normal adet agrısı gibi değilde sızı gibi olunca korktum
Ezgimmm nerdesin sen??? günlerdir sesin cikmadi bugun de cikmazsan ortaya aramaya baslicaktim....seninle günleriimizde basimizdan gecenlerde ayni gibi görünüyor. Hatirlarsan benimde gecen hafta kanamam oldu. Suan gecti ve bir haftayi yatarak gecirdim cok zor biliyorum zaman gecmek bilmiyor ve yatmakdan her yerim agirmaya baslamisti...simdi gecti ama umarim seninde öyle olur, cok zor o kanı görünce insanin aklindan binbir türlü sey geciyor malesefgüzel güzel dinlen ve cok büyük gecmis olsun sana.....
2011 kasim annisleri anlasilan hepimizin basindan uzucu olaylar gecmis Rabbim bir daha yasatmasin diyelim.
Allahim bebislerimizi korusun bu sefer Rabbim bebislerimizi bize bagislasin.
onlari opup,koklamayi ve hayirli birsekilde yetistirmeyi nasip eylesin.Amin.
kizlar bu arada ben cok acikiyorum ya henuz mide bulantim yok ama kokulara hassasiyetim basladi.
buara yeni gelen hamislerden kocaelinden de biri var mi aceb aranizda![]()
kızlaarr ben geldim kesemizi gördükçok şükür ama pıt pıtları duyamadık
onun için 2haft sonra gideceğiz. 6+2olmuşuz haftamızla uyumluymuşuz. ee keseyi gördüğümüze göre artık bende listeye yazdırayım kendimi
![]()
selam arkadaşlar çok sagolun ii dilekleriniz için ya yatmak ne kadar zormuş zaman geçmiyor yapacak bişey yok çok sıkıldım çok eşim bilgisayarada izin vermiyo allah yatalak olanlara sabır versin ama bebegim için yatıyorum mecburen sizler nasılsınız nasıl geçiyo hamilelik
slm canım benim mide bulantılarım 7 haftada başladı bende rahat geçiricem sanıyordum ama yanılmışım
ben varım canım :) kaç haftalıksın hangi doktora gidiyorsun?
merhaba kızlar bende rabbimin izni ile kasım annesi olacağım inşallah bugün 5+2 yiz perşembe öğleden sonra dr ye gideceğim bakalım bebişimin kalp atışlarını duyabilecekmiyiz hem endişeli hem sabırsız bir anneyim şuan rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah![]()
evet canım geçen kasımda düşük yaptım tam 5 haftalık olduğu gün düştü neden olduğunu bilmiyorum her doktor gibi bizimkide sağlıksızmış düştü dedi 4+5ken gitmiştim ben ona vaj. ult. bakmıştı ondan sonra lekelenme oldu sonra kanamaya döndü ve düştü canım şimdide 4+4 deyim daha doktora gitmedim yine aynılarını yaşamak istemiyorum![]()
inşallah canım şuan için hiç bir fark yok bende kızımda bu haftalarda bulantıdan apartmanda bağırırdım soğan yemeseniz ölürmüsünüz diye :))hep böyle gitse diyorum bakalım hayırlısı artık bide kalp atışını duysam tabi tam olacak ama sabır perşembeye az kaldı![]()
merhaba kızlar bende rabbimin izni ile kasım annesi olacağım inşallah bugün 5+2 yiz perşembe öğleden sonra dr ye gideceğim bakalım bebişimin kalp atışlarını duyabilecekmiyiz hem endişeli hem sabırsız bir anneyim şuan rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah![]()
izmitli hamişleri götrünce seviniyorumarkadaşlar bende akademiye gökhan gümüştaşa başladım. doktordan memnunum teyzemleri görümcemi hep o doğurttu
ilk başta erkan türköz e gitmek istedim ama o kadar yğunki sırf bu yüzden vazgeçtim.
oyy buna cok sevindim ALLAH sanada hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder insaALLAH :) ilk bebeisler farkli oluyor ayri bir heyecan
bende ilk evde test yaptim iki cizgi cikti ama cok bunaltim var idi basdönme sonra anasagilina gittim emin olmak icin evet gebelik var dediler :) ilk kizim sezeryan dogum izmitde ali kahya da dogum yaptim orasini kimseye tavsiye etmem doktorum gercegi iyidi dedigin gibi aksama bende hemen ayaklandim ama ebeler calisanlar insana nebicim muamele ediyolar basimdan neler gecti
cankati yeni duydum ama sanirim konak hastanesine gidicem insaALLAH acaba orda fiyatlar
nasil:26:
senden de güzel haberler bekliorum insaALLAH :)