- Konu Sahibi bebegim_01
- #1.481
kasım hamişleri günaydıınn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasım hamişleri günaydıınn![]()
canım ben de 5+6 yım ve daha ne keseyi gördüm ne kalp atışıçünkü haftalıkken gitmiştim doktora kan testi pozitif çıktı
izin almak da mesele olduğu için haftaya hem kalp atışı hem kese için gitcem ve sürekli ya dış gebelikse ya kese boşsa ya hamile değilsem diye düşünüp duruyom
:18:
kasım hamişleri günaydıınn![]()
kızlar ben sat 4+5 haftalık hamileyim. dün beta hcg baktırdım ve 657,4 çıktı sizce normalmi 3 gün önce bakmıştım oda 157 çıkmıştı. hafta sonu kontrolum var ama birazda deger düşük gibi geldi??fikri olan arkadaşlar varmı???
insan korkudan bişey yapamıyor ki. zaten yapsak da korkudan bişey anlamam heralde:18:
ya arkadaşlar bişi sorcam biraz ayıp olcak ama
eşinizle birlikte oluyormusunuz yoksa ara verdinizmi
Günaydın herkese. Ben de dün doktora gittim keseyi gördük ama bebeğimin kalp atışını duyamadık daha. Çok küçükmüş 6 Nisan da gideceğim tekrar o zamna kalp atışını duyarmışız. Boş gebelik filan oluyor ya öyle olabilir mi dedik doktor da onu 2 hafta sonra geldiğiniz de öğrenebiliriz dedi. Kötü düşünmek istemiyorum ama kalp atışını duymadan kesin olmuyor de mi?
ultrasonda 5 hafta 4 günlük göründü ama doğum atrihi için doktor başını ve boyunu ölçunce belli olur. Şimdiki yanıltıcı olur dedi.
Hu huuuu.Güzel Kasım anneleri neredesiniz ? Herkes dinleniyor herhalde.
ultrasonda 5 hafta 4 günlük göründü ama doğum atrihi için doktor başını ve boyunu ölçunce belli olur. Şimdiki yanıltıcı olur dedi.
Günaydın canım sana da nasılsın ? İyi misin? Senin biraz zor geçiyor değil mi? Bulantın var mı?
ayy bize yasak uzun bir sürede yasak olucak sanırım drum ben söyleyene kadar kardeşsiniz dedi:26: bu arada kızlar bebişimi gördüm kalp atışları hala vardı 9,11 mm kocaman olmuş teyzeleri cuma tekrardan kontrolüm var
Günaydın hamişler,
ben 3 gündür çok kötüyüm midem ağzımda dolaşıyorum başımın yerinde sanki kocaman bir taş taşıyorum ağır geliyor...kolumu kaldıracak halim yok...ya istanbulda olup dr tavsiye edecek birileri varmı aranızda?
Günaydın hamişler,
ben 3 gündür çok kötüyüm midem ağzımda dolaşıyorum başımın yerinde sanki kocaman bir taş taşıyorum ağır geliyor...kolumu kaldıracak halim yok...ya istanbulda olup dr tavsiye edecek birileri varmı aranızda?