2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ben sat 4+5 haftalık hamileyim. dün beta hcg baktırdım ve 657,4 çıktı sizce normalmi 3 gün önce bakmıştım oda 157 çıkmıştı. hafta sonu kontrolum var ama birazda deger düşük gibi geldi??fikri olan arkadaşlar varmı???

Günaydın herkese. Ben de dün doktora gittim keseyi gördük ama bebeğimin kalp atışını duyamadık daha. Çok küçükmüş 6 Nisan da gideceğim tekrar o zamna kalp atışını duyarmışız. Boş gebelik filan oluyor ya öyle olabilir mi dedik doktor da onu 2 hafta sonra geldiğiniz de öğrenebiliriz dedi. Kötü düşünmek istemiyorum ama kalp atışını duymadan kesin olmuyor de mi?

canım ben de 5+6 yım ve daha ne keseyi gördüm ne kalp atışı:50: çünkü haftalıkken gitmiştim doktora kan testi pozitif çıktı:64::64:izin almak da mesele olduğu için haftaya hem kalp atışı hem kese için gitcem ve sürekli ya dış gebelikse ya kese boşsa ya hamile değilsem diye düşünüp duruyom:59::18:

içini refah tut bol bol dua et...keseyi görsen bu sefer kalp atışını duyabilcemmmi diye merak içinde olacaksın.... inş yakında güzel haberleri alırısn.....

kasım hamişleri günaydıınn:16::16::16::16::16:

günaydınnnnnnnn

kızlar ben sat 4+5 haftalık hamileyim. dün beta hcg baktırdım ve 657,4 çıktı sizce normalmi 3 gün önce bakmıştım oda 157 çıkmıştı. hafta sonu kontrolum var ama birazda deger düşük gibi geldi??fikri olan arkadaşlar varmı???

maşşallah ne güzel artmış...katlanarak artması çok güzel değerni gayet iyi inş güzel haberleride alırsın....

ultrasonda 5 hafta 4 günlük göründü ama doğum atrihi için doktor başını ve boyunu ölçunce belli olur. Şimdiki yanıltıcı olur dedi.

Bir de idrarda iltihap çıktı. Şimdi ilaç veremeyiz bol su iç dedi.Kansızlık varmış biraz da kansızlık pekmezleri götürecezartık.

insan korkudan bişey yapamıyor ki. zaten yapsak da korkudan bişey anlamam heralde:18:

ya arkadaşlar bişi sorcam biraz ayıp olcak ama:17:
eşinizle birlikte oluyormusunuz yoksa ara verdinizmi

ayy bize yasak uzun bir sürede yasak olucak sanırım drum ben söyleyene kadar kardeşsiniz dedi:26: bu arada kızlar bebişimi gördüm kalp atışları hala vardı 9,11 mm kocaman olmuş teyzeleri cuma tekrardan kontrolüm var

Son düzenleme:
Günaydın herkese. Ben de dün doktora gittim keseyi gördük ama bebeğimin kalp atışını duyamadık daha. Çok küçükmüş 6 Nisan da gideceğim tekrar o zamna kalp atışını duyarmışız. Boş gebelik filan oluyor ya öyle olabilir mi dedik doktor da onu 2 hafta sonra geldiğiniz de öğrenebiliriz dedi. Kötü düşünmek istemiyorum ama kalp atışını duymadan kesin olmuyor de mi?

ultrasonda 5 hafta 4 günlük göründü ama doğum atrihi için doktor başını ve boyunu ölçunce belli olur. Şimdiki yanıltıcı olur dedi.

Hu huuuu.Güzel Kasım anneleri neredesiniz ? Herkes dinleniyor herhalde.

canım çok sevindim keseyi görmenize kalp atışları için henüz erken 6. hafta ve sonrasında görüp duyabilirsin merak etme günaydın bu arada :34:

cnm merak etme bizde sadece keseyi gördük 5+3 de inşallah bu hafta duyacaz kalp atışını.
ben hiç ii değilim kızlar- hap kullanmaya başlıyorum bulantı için:((

Günaydın canım sana da nasılsın ? İyi misin? Senin biraz zor geçiyor değil mi? Bulantın var mı?

evet maalesef biraz sıkıntılı geçiyor bulantım öle rahatsız edicek derecede olmuo ama sorun ben bişeyler yedikten sonra başlıo midemde yanma, bulanma bişeyler yemezsemde bulanıo napıcam bilmiorum yani

Günaydın hamişler,

ben 3 gündür çok kötüyüm midem ağzımda dolaşıyorum başımın yerinde sanki kocaman bir taş taşıyorum ağır geliyor...kolumu kaldıracak halim yok...ya istanbulda olup dr tavsiye edecek birileri varmı aranızda?

ayy bize yasak uzun bir sürede yasak olucak sanırım drum ben söyleyene kadar kardeşsiniz dedi:26: bu arada kızlar bebişimi gördüm kalp atışları hala vardı 9,11 mm kocaman olmuş teyzeleri cuma tekrardan kontrolüm var

maşallah büyümüş :)))).....cuma niye kontrola gideceksin benim dr taa 5 hafta sonra çağırdı...2li test için....

Günaydın hamişler,

ben 3 gündür çok kötüyüm midem ağzımda dolaşıyorum başımın yerinde sanki kocaman bir taş taşıyorum ağır geliyor...kolumu kaldıracak halim yok...ya istanbulda olup dr tavsiye edecek birileri varmı aranızda?

gnydn tatlım bende senin gibiyim artık az önce hap içtim çalışınca zor oluyo sürekli bulantı midem bomboş zaten bulantın çok olunca iç dedi artık napim mecburen:((

Günaydın hamişler,

benimde bulantılarım oluyo, halsizlik yok şimdilik çok şükür zaten hiç bir iş yapmıyorum ben bahçelievler medicana düzgün korkmaz'a gidiyorum aklında olsun

Back
X