- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
- #1.541
kasım hamişleri günaydıınn![]()
tunaydın cnm ben anca gelebildim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasım hamişleri günaydıınn![]()
kızlar ben sat 4+5 haftalık hamileyim. dün beta hcg baktırdım ve 657,4 çıktı sizce normalmi 3 gün önce bakmıştım oda 157 çıkmıştı. hafta sonu kontrolum var ama birazda deger düşük gibi geldi??fikri olan arkadaşlar varmı???
canım hayırlı sabahler günümüz güzel ve aydın olsun inşaalh...
teşekkür ederim canım hoşbulduk:80:
martı kedilere bırakmadık valla baya bir hamilemiz var bu ay
gerçekten orada muhabbet çok güzel hepsini ayrı ayrı çok seviyorum
bende hep oradayım aslında
arada buraya da takılırım
gözünaydın kahvekolik
bzide gördük hem kesemizi hem mercimeğimizi :))) çok şükür çok rahatladım sabah bi heycanla gittim haftaya kalp atışı için çağardı (6 haftalık duyulabiliyo) yalnız ben çarşamba değil c.tesi gidicem yani 6+3te normal şartlarda çok rahat duyulur
ilişki benim bildiğim 12 haftaya kadar yasak yani kızımda öyleydi bunda da öyle
kızlar nerdesinizzzhamişlerrr
![]()
Geç cvp veriyorum kusura bakmadoktora gittim tabi kalp atışlarını gördüm
şu an 7 haftalık doktora gittiğimde 6 haftalıktı herşey normal görünüyor dedi doktor. Testler istedi bakalım pazartesi tekrar gidicem umarım herşey yolundadır ama bulantılar mahvediyor beni ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum. bulantı ilacı ile folik plus kullanıyorum umarım herşey yolundadır. 6 kasım doğum görünüyor inşallah . Sizler ne durumdasınız kızlar
![]()
kızlaar çok mutluyum kesemizi gördük çok şükür
10 gün sonra tekrar gel dedi 6+3 lerde kalp atışı alabilir miyiz ki?
oh oh ne gelmez çarşambaydı bak çok şükürgüzel haberlerle geri döndük.biz mercimeği görmedik ama bu haftada görünmez dedi sadece kesemizi gördük :26:
arkadaşlar merhaba, bebişleriniz için tebrik ederim hepinizi..bende tüp bebek hamişiyim, gecen cuma günü kan sonucumu aldım çok şükür...önümüzdeki salı kontrolümüz var, daha tam sevinemiyorum.. onu ultrasonda görmek kalp atışlarını duymak içimi dahada rahatlatıcak sanırım..4,5 senedir beklenendi o..rabbim çok şükür nasip etti..inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm... benide aranıza alırmısınız?
Geçen Hafta öğrendim.Sabah test yaptım pozitif çıktı hemen dr a gittim idrara sıkışıkda değildim ama karından ultrasonla mercimek tanemi gördük![]()
Dr. um 01 Nisanda gel kalbini dinleyelim dedi. Aynen şaka gibi
Hayırlısıyla inşallah kasımdada kucağıma alacağım daha çok zaman var ama tarih belli olunca zaman su misali akıp gidiyor.Allah her isteğinin gönlüne göre bir çocuk nasip etsin Arkadaşlar..![]()
arkadaşlar merhaba, bebişleriniz için tebrik ederim hepinizi..bende tüp bebek hamişiyim, gecen cuma günü kan sonucumu aldım çok şükür...önümüzdeki salı kontrolümüz var, daha tam sevinemiyorum.. onu ultrasonda görmek kalp atışlarını duymak içimi dahada rahatlatıcak sanırım..4,5 senedir beklenendi o..rabbim çok şükür nasip etti..inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm... benide aranıza alırmısınız?