2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ben sat 4+5 haftalık hamileyim. dün beta hcg baktırdım ve 657,4 çıktı sizce normalmi 3 gün önce bakmıştım oda 157 çıkmıştı. hafta sonu kontrolum var ama birazda deger düşük gibi geldi??fikri olan arkadaşlar varmı???

cnm normal bence telaş etme rabbim yol ve yardımcın olsun ben çok araştırdım bu konuyu bence normal cnm allah gönlüne göre versin :46: :16:

gözünaydın kahvekolik
bzide gördük hem kesemizi hem mercimeğimizi :))) çok şükür çok rahatladım sabah bi heycanla gittim haftaya kalp atışı için çağardı (6 haftalık duyulabiliyo) yalnız ben çarşamba değil c.tesi gidicem yani 6+3te normal şartlarda çok rahat duyulur
ilişki benim bildiğim 12 haftaya kadar yasak yani kızımda öyleydi bunda da öyle

teşekkür ederim canım hoşbulduk:80:
martı kedilere bırakmadık valla baya bir hamilemiz var bu ay
gerçekten orada muhabbet çok güzel hepsini ayrı ayrı çok seviyorum
bende hep oradayım aslında
arada buraya da takılırım

maşallah kedilere kalmamış gerçekten. hakkaten çok tatlı kızlar, buraya yönlendir de şenlenelim :37: bu çalışma muhabbetlerine falan ne gülerdik yaa :1:

gözünaydın kahvekolik
bzide gördük hem kesemizi hem mercimeğimizi :))) çok şükür çok rahatladım sabah bi heycanla gittim haftaya kalp atışı için çağardı (6 haftalık duyulabiliyo) yalnız ben çarşamba değil c.tesi gidicem yani 6+3te normal şartlarda çok rahat duyulur
ilişki benim bildiğim 12 haftaya kadar yasak yani kızımda öyleydi bunda da öyle

oh oh ne gelmez çarşambaydı bak çok şükürgüzel haberlerle geri döndük. :nazar:biz mercimeği görmedik ama bu haftada görünmez dedi sadece kesemizi gördük :26:

evet çok şükür :))) Allahım kucağımızda da göstersin inşallah bende görceğimizi sanmıyodum kızızmda sadece keseyi görmüştük 6 haftalıkkende hem embriyoyu hem kalp atışını görmüştük

kızlar kaynanamlardan dolayı fazla gelemiyorum :43: onun için şuan çkmak zorundayım inşallah geliririm yine allaha emanet olun :43: :3::16:

Geç cvp veriyorum kusura bakma :D doktora gittim tabi kalp atışlarını gördüm :64: şu an 7 haftalık doktora gittiğimde 6 haftalıktı herşey normal görünüyor dedi doktor. Testler istedi bakalım pazartesi tekrar gidicem umarım herşey yolundadır ama bulantılar mahvediyor beni ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum. bulantı ilacı ile folik plus kullanıyorum umarım herşey yolundadır. 6 kasım doğum görünüyor inşallah . Sizler ne durumdasınız kızlar :27:

canm senden istediği testler ne testi ben dra gittiğimde test felan istemedi hiç. şu anda 8 haftalığım. 2 hafta önce doktordaydım .

arkadaşlar merhaba, bebişleriniz için tebrik ederim hepinizi..bende tüp bebek hamişiyim, gecen cuma günü kan sonucumu aldım çok şükür...önümüzdeki salı kontrolümüz var, daha tam sevinemiyorum.. onu ultrasonda görmek kalp atışlarını duymak içimi dahada rahatlatıcak sanırım..4,5 senedir beklenendi o..rabbim çok şükür nasip etti..inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm... benide aranıza alırmısınız?

oh oh ne gelmez çarşambaydı bak çok şükürgüzel haberlerle geri döndük. :nazar:biz mercimeği görmedik ama bu haftada görünmez dedi sadece kesemizi gördük :26:

karından mı baktı, vajinal yoldan mı baktı canım
bende jinekoloğuma cumartesi gidicem ama geçen pazartesi hastaneye gittim tahlillerimi yaptırmaya
o zaman ultrasonla baktı doktor keseyi gördüm.

arkadaşlar merhaba, bebişleriniz için tebrik ederim hepinizi..bende tüp bebek hamişiyim, gecen cuma günü kan sonucumu aldım çok şükür...önümüzdeki salı kontrolümüz var, daha tam sevinemiyorum.. onu ultrasonda görmek kalp atışlarını duymak içimi dahada rahatlatıcak sanırım..4,5 senedir beklenendi o..rabbim çok şükür nasip etti..inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm... benide aranıza alırmısınız?

hoşgeldin cnm inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.

Geçen Hafta öğrendim.Sabah test yaptım pozitif çıktı hemen dr a gittim idrara sıkışıkda değildim ama karından ultrasonla mercimek tanemi gördük :D
Dr. um 01 Nisanda gel kalbini dinleyelim dedi. Aynen şaka gibi :D
Hayırlısıyla inşallah kasımdada kucağıma alacağım daha çok zaman var ama tarih belli olunca zaman su misali akıp gidiyor.Allah her isteğinin gönlüne göre bir çocuk nasip etsin Arkadaşlar..:49:

tebrik ederim canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin:nazar:

Back
X