2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayırlı olsun kızlar
allah kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah
rahat bi hamilelik geçirirsiniz
geçen sene bu zamanlarda biz aynı heycanları yaşıyoduk
zaman çabuk geçiyo keyfini çıkarın :1:

arkadaşlar merhaba, bebişleriniz için tebrik ederim hepinizi..bende tüp bebek hamişiyim, gecen cuma günü kan sonucumu aldım çok şükür...önümüzdeki salı kontrolümüz var, daha tam sevinemiyorum.. onu ultrasonda görmek kalp atışlarını duymak içimi dahada rahatlatıcak sanırım..4,5 senedir beklenendi o..rabbim çok şükür nasip etti..inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm... benide aranıza alırmısınız?
hosgeldinn canim insallah hepimiz saglikla kucaklariz yavrularimizi
gözünaydın kahvekolik
bzide gördük hem kesemizi hem mercimeğimizi :))) çok şükür çok rahatladım sabah bi heycanla gittim haftaya kalp atışı için çağardı (6 haftalık duyulabiliyo) yalnız ben çarşamba değil c.tesi gidicem yani 6+3te normal şartlarda çok rahat duyulur
ilişki benim bildiğim 12 haftaya kadar yasak yani kızımda öyleydi bunda da öyle
suan kac haftaliksin yani tam ne kadarlikken gordun kalp atisini
kızlaar çok mutluyum kesemizi gördük çok şükür :nazar::nazar::nazar:
10 gün sonra tekrar gel dedi 6+3 lerde kalp atışı alabilir miyiz ki?
gozun aydin masallah size bence gorursun ben onceki hamileligimde 6+1de gormustum

RABBIM hassasiyetini daim etsin insaALLAH canim
evet asr suresi birde sabah ve aksam namazlarindan sonra da okumak gerekir o gün aksama ölecek olursan sehit olarak sabaha ölecek olursan gene sehit olarak ölünüyor hadis asr suresinden bahsedince bunu ekleyim dedim :)
cok güzel bilgiler birde bizzim hocamizin yeni kitabi cikmis evliklik hakinda onda da cok yararli bilgiler var helede hamile kadinlara müjdeler :) onu en kisa zamanda alinca burda paylasmak isterim sukadarini söleyim ki EFENDIMIZ sav o sevaplari anlatinca ayse anamazi ya RESULALLAH siz erkeklere bisey kalmadi ya diye bir latife yapmis cok hos :)

bacilaarim burda bi yanlis yazdim düzeltmem gerek yanlis yönlendirme olmasin ALLAH muhafaza
asr suresini aksam ve sabah namazindan sonra okunur diye yazmisim, ben sureleri karistirdim :50: isimleri cok benziyor asr suresi degil HASR SURESI nin son ayetleri 22 - 24 olcak sabah ile aksam namazlarindan sonra okunmasi gereken
sevgiler

merhaba arkadaşlar

bende nasipse ağustosta anne olacağım. hepinize sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum.

ben bu eğitimlerle ilgili bir konu açtım bazı arkadaşlar hemen paylaşımda bulunmuş belki burayı takip ederek ücretsiz seminer ve normal doğum kurslarını kaçırmayız diye düşündüm. çünkü etrafta biçok kurum ve hastane böyle kurslar veriyorlar haberimiz olmadığı için katılamıyoruz. ben katıldıklarımın çok faydalı olduğunu gördüm. link aşağıdadır.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-egitim-ucretsiz-seminerler.html#post18298815

insan korkudan bişey yapamıyor ki. zaten yapsak da korkudan bişey anlamam heralde:18:

KIzlar korkmanıza gerek yok düşük tehlikeniz kanamanız yok ise bence şu zaanlar en rahat zamanlar arnınız büyüyünce daa tedirgin oluyorsunuz son bir ay kalaya kadar problem değil yani

Lımburg ben şuan 5 haftalığım sadece keseyi gördük haftaya kalp atışını duyucaz inşallah benim ikinci hamileliğim bide kızım var onda da 6 haftalıkken duymuştuk

bacilaarim burda bi yanlis yazdim düzeltmem gerek yanlis yönlendirme olmasin ALLAH muhafaza
asr suresini aksam ve sabah namazindan sonra okunur diye yazmisim, ben sureleri karistirdim :50: isimleri cok benziyor asr suresi degil HASR SURESI nin son ayetleri 22 - 24 olcak sabah ile aksam namazlarindan sonra okunmasi gereken
sevgiler

Allah razı olsun inşaallah en kısa zamanda paylaşımını bekliyoruz..Evet süre Hüvallahüllezi La ilahe illahu ...diye başlıyor..

arkadaşlar merhaba, bebişleriniz için tebrik ederim hepinizi..bende tüp bebek hamişiyim, gecen cuma günü kan sonucumu aldım çok şükür...önümüzdeki salı kontrolümüz var, daha tam sevinemiyorum.. onu ultrasonda görmek kalp atışlarını duymak içimi dahada rahatlatıcak sanırım..4,5 senedir beklenendi o..rabbim çok şükür nasip etti..inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm... benide aranıza alırmısınız?

canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah. inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız. endişeleri hepimiz yaşıyoruz merak etme. insan ister istemez düşünüyor bunları. bak ben daha arkadaşlarıma falan hamileyim diyemedim. pıtpıtları bekliyorum inşallah.

karından mı baktı, vajinal yoldan mı baktı canım
bende jinekoloğuma cumartesi gidicem ama geçen pazartesi hastaneye gittim tahlillerimi yaptırmaya
o zaman ultrasonla baktı doktor keseyi gördüm.

belki daha ayrıntılı görürüm diye vajinal baktırdım canım.

Back
X