- Konu Sahibi bebegim_01
- #7.641
bugün doktora gittik bebişimi gördümmmah annesinin yaramazı doktor yarım saat ensesini ölçmek için uğraştı
hiç durmuyor ya eyvah hayırlısıyla dünyaya gelince yandık Sirlii benim bebişde ilk bakıldığında bağdaş kurmuş oturuyordu görünce gülesim geldi
cinsiyeti belli olmadı ya göstermedi birtürlü rahat durmuyor kalbini bile dinletmedi doğru dürüs
ah aşkım benim ense kalınlığı burun kemiği omurgası normal iyi çıkınca kan testini yaptırmayı gerek görmedi doktor isterseniz yapalım ama hiçbir risk gözükmüyor dedi bizde sorunlu olsada aldırmayız zaten demiştik o yüzden doktor kendinize sıkıntı yapmaya hiç gerek yok deddi. GÖRELİM MEVLAM NE EYLER, NE EYLERSE GÜZEL EYLER
![]()
tebrikler canim bebisinin iyi olmasina cooook sevindim, ben Azerbaycanda olmasam doktorumuz aynimi diye soracakdim bende de ayni sey oldu risk gozukmediyi icin gerek yok dedi.bizde allahimin verdiyini seve seve buyutmeye raziyiz. dogru demisler haklisin GÖRELİM MEVLAM NE EYLER, NE EYLERSE GÜZEL EYLER, ya su bacaksizlara bak neden gostermiyolar ki bi ciksin ordan poposuna poposuna dovicem