- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
- #7.821
kızlar aklıma ne geldi :84::84::84: ben şimdi tahmin kasım 3 ya doğum tarihi kurban bayramıda kasım 6 da :84::84: bu geldi aklıma 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tansiyonun düşmüş olabilir geçmiş olsun kendine iyi bak![]()
kızlar 2li test sonucum geldi nt mi söliym size ? 1.4mm bi de 50 altı 50 üstü kız erkek cinsiyet için hangisine bakılıyodu?
free beta hcgye bakıyosun. ama tutmadığıda oluyor ona bel bağlama yani
kasım anneleri herkese mrb.bende aranıza katılmak istiyorum.3 düşüğün ardından tüp bebek denedik.şu an13 haftalık hamileyim.ikili testimiz iyi çıktı çok şükür.kısmet olursa oğlum olacak.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasp etsin.
kızlar rusmuş çinmiş betaymış geçin bunları siz ne hissediyosunuz sizin içinize ne doğuyo o önemli anneler %90 yanılmıyo ben bişey hissetmiyorum demeyin vardır illaki ilk ne ismi aklınıza geliyo bi mağazaya girdiğinizde ilk hangi eşyaya el atıyosunuz hayal kurarken ilk kızmı erkekmi hayal ediyosunuz işte bunlar size ipucu
kızlar slm benim moralim çok bozuk.öğürürken akıntı geldi bi baktım hafif pembemsi kan ne yapayım ben ya moralim çok bozuk..
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde eşime pembe emzik almıştım : )hepte kız kıyafeti bakıyorum nedense :)
o zaman büyük ihtimalle kız tatlım tabiiki yanılma payın vardır ama dediğim gibi çok düşük bi ihtimal yıllar önce bile ne ultroson varmış ne bişey annem abimde erkeğe bende kıza hazırlanmış hep pembeler yapmış çok kişi ne biliyosun buda erkekse demiş oda hayır kız demiş doğumda doktor neyin vardı demiş annem oğlum al sana bide kız demiş annem biliyorum zaten demiş :))) o kadar eminmiş