- Konu Sahibi bebegim_01
- #9.981
gunaydın sevdecım.. aynen bnde senn gıbyıdm suan hatta rahım gırısımın solunda bı damara kramp gırıyomuş gıbı sancım var.. korkmuyo degılım habıre wc deyım sılıp sılıp duruyorum.. dua edıyorm Rabbım bagıslasn bbeklerımızı...
evet helenncım b nmde bulantılarm gectı ama şiddetlı mıde yanmm vr bu aylarda oluck dedı dr um ekşıme oluyo maden suyu ıcıyorm gunde 2*3 tane dr um dedı bırde rennie alıyorm tablet ıyı gelıo cnm..
Canım ben düne göre daha iyiyim ama geçmedi hala karın ağrım. Dediğin gibi kramp şeklinde geliyor bazen. Dün gaz sancısı mı diye düşündüm ama bu sabahtan beri hiç gaz sancım yok, ama karnım böyle şiş gibi, ağrıyor, adet sancısına da benzemiyor. Korktum dünden beri. Azaldı bugün çok şükür. Azalmasaydı doktora gidecektim. Dinleniyorum. İnşallah bebişlerimiz iyidir. Rabbim korusun onları.
Bu arada herkesin Kandili mübarek olsun. Bu üç aylarda bol bol dua etmek gerek. Hem bebişlerimize, hem ailemize, hem bebek isteyen bütün arkadaşlarımıza, Allah herkesin gönlünün muradını versin. Dualarımızı kabul etsin.