- Konu Sahibi bebegim_01
- #11.201
evet hemfikiriz.. memnun kalanlarda varsa süper... chicco çapraz oyuncak gibi bişey yapmış...o şey varken bebeği alıp koymak ne kadar rahat olabilir ki..çıkarıncada özelliksiz kalacak.. kraft ve ufak bir dönence yeterli..
park yatak planları da tamam :))
ee beşiklerin içine bu viscolex yataklardanmı alacaksınız yoksa normal yatakmı..
Visco yatak almayı düşünüyorum. Bizim yatağımız da visco ve ben çok memnunum. Yaylı yatak ya da başka yatakta uyuyamıyorum. Bebeğime de Allah nasip ederse visco alırım diye düşünüyorum. 70x110 ebatlarında oluyormuş visco yataklardan ve Kraft'a oluyor. Bir de diğerlerinde gıcırdama filan olabiliyormuş. Kraft'ta böyle bir şikayete rastlamadım.
craftycim Chicco'nun 400 küsür olan modelini beğendim ben, o modele benzeyen Kraft'ın ürünü 250 ya da 270 gibi bir şeydi. Bana uygun geldi fiyatı. Bebek arabalarına da baktım. Chicco çok pahalı. Arkadaşım Pierre Cardin bebek arabası aldı. Ondan da memnun. Bebek arabası da ya Pierre cardin alırım ya da Kraft diye düşünüyorum. Tabi daha renk, model vs. karar vermedim.