- Konu Sahibi bebegim_01
- #11.581
ohhhh ii yaptım vallabenimde aklım bebekte galiba bende ondan istemiyorum canımın içini dün bir görseydiniz teyzeleri nasıl hareketli maşallah
onu görüp daha sonra başka birşeyi düşünmek mümkün mü????
bnde ıstemıyorum ya dr umuz ılk 12 haafta vermedı ılıskı snra yasak yok dedı ama haala bnde tık yk hele bebısımı gorunce dedgn gıbı baska seyı nasıl dusunur ınsan korkuyorum kıyamıyorum...
slm kızlar nasılsınız?
ayy bu yazıyı eşim görmesin hergün yapalım der artık![]()
hahaha... ınan bnmkıde aynı seyı soler bk bak faydalıymıs dıye..
limburgcugum iyi olmaniza cok sevindim canim dualrimiz seninle gulum dilerim butun sIkIntilarin bir an once yok olur tatlim.
ya sempatim sen oyle yazinca hani bebek annesini ve babasini oyle hatirlamasin diyebr zamanlar bir komedyenden duymustum ama kim oldugunu unuttum sanirsam.i
adam demistiki ''ben annemin karnindayken arada sirada saci kel bir adam gelirdi,yuzume tukurur giderdi'' diye demisti ay o aklima geldi simdi![]()
ay hıc gulecegım yoktuuuu.... bunu hıc unutmuycam esım ıstedıgı zzmn bunu anlatıcam belkı adam kacar bnden...
çalışıyomusn cnm belki çalışmıyosan ondan sıkılıyosundur?
evt cnm maalesf bıraksan hergün yapacak yani(
kızlar bu arada ben gece yatarken bacaklarıma kramp giriyo oynatamıyorum hiç sonra 2 gün geçmiyo ağrıyo bacağımda variste oldusizde olan varmı?
kramp ıcın muz cok ıyı gelıo tabıkı kabızlık cekıyosan canım dıkkattlı tuketmende yarar var.. ayrıca calsıyum ce magnezyum verdı bnm dr um bı danıs bnce..
canım üzüldüm. kendini sıkmamaya çalış. zaten bu dönemlerde iice hassasız üzmemeye çalış kendini. bebişlerimiz için.....
evet canm bndan snra umrumda olmuycaklar banane oglu dusunsun ıkı gundr kızım bıle gerıldı kıyamam ya..