• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
amin :)) ama çocukluktan tanıdığımız için eşlerimizle falan hep ufaktan birlikteydik biz :21:yoksa nerde öle komşulukk

valla şans işi zaten komşuluk. Benim karşı komşumdan da Allah razı olsun. Bahçelerinden meyveler sebzeler koparıp koparıp getiriyor hormonsuz yiyeyim diye. ne yemek pişirse kokmuştur deyip veriyor. hatta bazen öyle tabakları oluyor ki 6-7 tabak oluyor takımlarını toplayıp öyle veriyorum kadıncağıza :):)

preg ve beyhan25 teşekkürler.. benim şeker yüklemesini yapmadı doktorum daha, sonraki kontrolde dedi ki o da 28.hafta oluyor. ama troidim için endokrine gittiğimde şeker de bakmıştı, tokluk kan şekerim bile 67 çıktı düşünün yani. normalde hep düşüktür benim şekerim, hatta hipoglisemi dendi, az ve sık beslenmelisin dendi falan. şimdi idrarda glukoz şeker hastalığıyla bağlantılıysa, şok olurum yani.. neyse pzt bi soracağım doktora bakalım ne diyecek..

geçmiş olsun canım .

slm arkadaşlar umarım bebişlerınızde sızlerde iyisinizdir sızlerle oglumun ısmını paylasmak ıstedım fıkırlerını almak ıstıyorum melegımın ısmını (Muhammaet Duha )koymak ıstıyorum sızce nasıl

iki isimde çok güzel ama peygamberimizin isminin konulması ağır gelir derler canım. ben DUHAN isminide çok severim kuranda var bilirsiniz gerçi

canım nasıl anlıyorsun içerde ne şekilde bende hissetiyorum bebebişimi ama ne hareket yaptığını değilll :59::59:

ya hareketten çok kafası elime geliyor sağ tarafımda küçücük bişilerde tık tık vuruyor alttan:) doktorda ayakları vuruyor demişti

kızlar öğlen kadıköye gittim ve sonunda 2 tane pijama alabildim gönlüme göre. gecelik satan bir magaza vardır ordaydı hep gözüm kızımın şansına acayipte indirim varmış ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz... bi tanede takmak için kırmızı kurdeleli taç aldım çok sadece bişi ama beğendim...

Eklentiler

• $Fotoğraf0423.webp
    $Fotoğraf0423.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf0421.webp
    $Fotoğraf0421.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoğraf0422.webp
    $Fotoğraf0422.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 58
kızlar öğlen kadıköye gittim ve sonunda 2 tane pijama alabildim gönlüme göre. gecelik satan bir magaza vardır ordaydı hep gözüm kızımın şansına acayipte indirim varmış ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz... bi tanede takmak için kırmızı kurdeleli taç aldım çok sadece bişi ama beğendim...

cok beğendimm süperlerr cnm yaa bende aldım amvi taç daha pijama vs. almadım sanırsam annem alcak:69:

ayy bayıldım elacım güle güle giy inşallah

Back
X