• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım zaten 6. aydasın şu an. sana bi tablo vereyim

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

sen nisayamı gidiyosun canım?

yok canım vatandaki 29 mayısa gidiyorum bide kızlar çok fenayım yemek yedim çok afedersiniz mideme gitmesiyle çıkması bir oldu yine bu hafta başından beri böle bi dün çıkarmadım bundan sonra yine bölemi olcak ya off

canım zaten 6. aydasın şu an. sana bi tablo vereyim

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

sen nisayamı gidiyosun canım?

yok canım vatandaki 29 mayısa gidiyorum bide kızlar çok fenayım yemek yedim çok afedersiniz mideme gitmesiyle çıkması bir oldu yine bu hafta başından beri böle bi dün çıkarmadım bundan sonra yine bölemi olcak ya off

bende bakınıyorum kafama göre bişiler bulursam alıcam inşallah şurda ne kaldı sanki ve benim daha bir sürü eksiğim var :18: hatta hiç bişeyim yok desem yeridir ama annem sağolsun hiç merak etme ben son aya hiçbir eksiğini bırakmam diyor erken falan olursada bırakmazlar bir hastanede kullanılacaklar sorun olur

banada herşey eksik gibi geliyor. sanki tamamlayamayacakmışım gibi halbuki bizimkilerde sürekli bişiler alıyor.. fırsat buldukça bende alıp atıyorum kenara bişiler canım...

kızlar bişii sorcam size yardımcı olursanız sevinirim.... bu gün glikoz yüklemesi yapıldı 50 gr. açlık 95 kan şekerim çıktı.. yüklemeden sonra 160 çıktı pztsi günü 100 gr. yükleme yapılıcak... ailede şeker hastası olan yok rutin kontrollerimdede böle bişii yoktu... 100 gr. yaptırıp normale dönen varmı???

canım bu şeker olayı hamilelikle ilgili bazı insanlarda hamilelikte yükseliyor. doktorun yönlendirecektir seni. kendini üzeceğin bir durum yok bence... benim 50mg yüklemede normal çıktığı için 2. yüklemeyi yaptırmadım. yapanlar birazdan bilgi verirler...

hastane cantasına neler koyacaz ya,
keske onunla ılgılı bı baslık da acsak :61:
tamam sıtede cok yazılmıs ama belkı kasım 2011 tayfası baska seyler goturecek degıl mı:1:

bende burda yayınlananlardan aldım listeyi canım bişi eklermiyim çıkarırmıyım daha o kadar incelemedim açıkcası...

geçmiş olsun. bir yerde okudum nerdeydi hatırlamıyorum ama son 3 ayda ilk 3 ay gibi geçebiliyormuş yani bulantılar yorgunluk hazımsızlık vb... ilk 4 ay bende sürekli kusma olayı oluyordu hazımsızlıkta yorgunluk ay ALLAH hamilelikte ne oluyorsa hepsini yaşadım o 4 ayda tekrar başlaması bayağı sıkıntı ya . inş hiç birimiz yaşamayız..

Tatlı anneler ben dün bebişimi gördüm dedim ya sabah ...Tabi kaçkişiyazıyorhatırlamazsınız...benim tatlıkızm 31cm ve 687gr. bende 23+2 haftalık hamileyim....sizin nasıl...kilolar normalmi..

kızlar bişii sorcam size yardımcı olursanız sevinirim.... bu gün glikoz yüklemesi yapıldı 50 gr. açlık 95 kan şekerim çıktı.. yüklemeden sonra 160 çıktı pztsi günü 100 gr. yükleme yapılıcak... ailede şeker hastası olan yok rutin kontrollerimdede böle bişii yoktu... 100 gr. yaptırıp normale dönen varmı???

yarın yaptırcam ben daha.. o yüzden benim sana faydam dokunmaz canımm..

Tatlı anneler ben dün bebişimi gördüm dedim ya sabah ...Tabi kaçkişiyazıyorhatırlamazsınız...benim tatlıkızm 31cm ve 687gr. bende 23+2 haftalık hamileyim....sizin nasıl...kilolar normalmi..

yarn ben bi göreyim kuzumu .. yazarım detaylarıyla...

geçmiş olsun. bir yerde okudum nerdeydi hatırlamıyorum ama son 3 ayda ilk 3 ay gibi geçebiliyormuş yani bulantılar yorgunluk hazımsızlık vb... ilk 4 ay bende sürekli kusma olayı oluyordu hazımsızlıkta yorgunluk ay ALLAH hamilelikte ne oluyorsa hepsini yaşadım o 4 ayda tekrar başlaması bayağı sıkıntı ya . inş hiç birimiz yaşamayız..

saol canım aynen bende 4 ay neler çektim şimdi yine aynısı olcak diye korkuyorum bende eşimde diyo eyvah yine başa döndük diye Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsun şu kuzucuklar

craftynin evi kırklanmıştır gale:34:

ya kızlar cidden kafası falan olduğunu nasıl anlıyosunuz?

hemdeee :) mis kokuo şu an
10 gündür boya badana kovaları ortada duran bi ev düşün :) şimdi temiz
ama tülü yok perdesi halısı yok ölee cıbıl cıbıl

Misler gibi olmuştur,hatun olmayınca eksikliği hissediliyor ama:)
Ben hiç anlamıyorm kafa kol:)
Elacım bu arada başarılı buldum cicilerini,güle güle giyesin.
Offf hala sıcak ama sağlık ocağına gitmem lazım aşı için 10 gün geçti olmam gereken günden:(
:(Napıcam şimdi:(

bacımsınnn :)

sorma canım ya acayip bir yüktü benim için 2 tanede gecelik aldımmı tamamdır sanırm :) hatta dün akşam eşime dedim bak gecelik almadık erken doğum yaparsam falan hastane çantamız hazır değil hepsini hazırlamamız lazım diye :) nedense bir an önce şu hastane çantasını tamamlamam gerektiğini düşünüyorum...

adresimi yazacağım :) o picamaları yolla bana :) uğraşmiim gidip almaya :P
şaka bi yana özellikle puantiyeli olana bayıldım
fiyat & performans mikemmeeelll

düşebilir cnm
100 lükte sorun çıkmayan da oluyor. Duydum ben

saol canım aynen bende 4 ay neler çektim şimdi yine aynısı olcak diye korkuyorum bende eşimde diyo eyvah yine başa döndük diye Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsun şu kuzucuklar

canım ben taaa 9 temmuzda gitmiştim ozman 21+5 tik daha 453 gr gibi bişidi boyunu söylemedi haftasına yetişmiş dedi doktor daha önce küçük çıkıyordu. 13 ağustosta daha randevumuz bende merakla bekliyorum :)

benim 50 gr. yüklemede 150 cikti. bir doktorum sorun yok derken sonucu gören diger doktorum hemen 100gr yükleme yaptirmami istedi. ikinci yüklemede degerler üstü sınırda cikti. yediklerime dikkat etmem gerekiyor bundan sonra ve 15 günde bir tokluk kan sekeri istedi doktorum....umarim senin sonuclarin iyi cikar :26:

amin amin.....

hemdeee :) mis kokuo şu an
10 gündür boya badana kovaları ortada duran bi ev düşün :) şimdi temiz
ama tülü yok perdesi halısı yok ölee cıbıl cıbıl

bacımsınnn :)

adresimi yazacağım :) o picamaları yolla bana :) uğraşmiim gidip almaya :P
şaka bi yana özellikle puantiyeli olana bayıldım
fiyat & performans mikemmeeelll

düşebilir cnm
100 lükte sorun çıkmayan da oluyor. Duydum ben

tatlım güle güle kirlet evini.... bu arada bu marilyn aldığım yerin adı size yakın yerlerde varsa mutlaka bakmanı tavsiye ederim...istersen alıp yollarımda canım.

geçmiş olsun canım .

iki isimde çok güzel ama peygamberimizin isminin konulması ağır gelir derler canım. ben DUHAN isminide çok severim kuranda var bilirsiniz gerçi
nebıleyim cnm ya bende araştırdım öyle bişi yok diyolar tam aksıne muhammet ve yanına ısım konuldugunda sünnetmiş hayırlısı dıyelım
kızlar öğlen kadıköye gittim ve sonunda 2 tane pijama alabildim gönlüme göre. gecelik satan bir magaza vardır ordaydı hep gözüm kızımın şansına acayipte indirim varmış ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz... bi tanede takmak için kırmızı kurdeleli taç aldım çok sadece bişi ama beğendim...

cnm gecelıkte pjamada çok güzel markasını söylermisin bende bakmak ıstıyorum bursadayım ben markayı bulabılırım

amin amin.....

tatlım güle güle kirlet evini.... bu arada bu marilyn aldığım yerin adı size yakın yerlerde varsa mutlaka bakmanı tavsiye ederim...istersen alıp yollarımda canım.

cnm marilyn marka ise annemin arkadaşı çalışıyor orada :) baktırırım
Kom gördüm bide ona bayıldım. Önce bi onu bulmam lazım :)
Bide ii hoş bunlar ama normal belli dimi?
Ben hamile için olsun istiorum yaww
gobeğim rahat etsin

nebıleyim cnm ya bende araştırdım öyle bişi yok diyolar tam aksıne muhammet ve yanına ısım konuldugunda sünnetmiş hayırlısı dıyelım

herkes farklı bişi diyor anlamadım bende şimdi canım....

cnm gecelıkte pjamada çok güzel markasını söylermisin bende bakmak ıstıyorum bursadayım ben markayı bulabılırım

ikiside pijama canım gecelik vardıda beden bulamadım aynı markanın dükkanın adı marilyn ikisinin markasıda marilyn club yazıyor. inş bulursun...

cnm marilyn marka ise annemin arkadaşı çalışıyor orada :) baktırırım
Kom gördüm bide ona bayıldım. Önce bi onu bulmam lazım :)
Bide ii hoş bunlar ama normal belli dimi?
Ben hamile için olsun istiorum yaww
gobeğim rahat etsin

evet evet marilyn markasıda ay süper çalışıyorsa...

normal pijamalar ama bel kısımları geniş, ben 3 beden aldım satış yapan 2 yeter dedi doğum sonrası geniş bile olur dedi. beyaz olan gögüs altından biraz genişliyor. özellike böyle aldım canım önü düğmeli ezirmeye müsait. hamilelik sonrasıda rahat rahat giyilebilir... istersen bir tanesini lohusa pijaması yada geceliği gibi alabilirsin tabi...

benim 50 gr. yüklemede 150 cikti. bir doktorum sorun yok derken sonucu gören diger doktorum hemen 100gr yükleme yaptirmami istedi. ikinci yüklemede degerler üstü sınırda cikti. yediklerime dikkat etmem gerekiyor bundan sonra ve 15 günde bir tokluk kan sekeri istedi doktorum....umarim senin sonuclarin iyi cikar :26:

umarım dediğin gibi çıkar....

Back
X