Kızlar günaydın ve iyi hafta sonları....
yokluğumu farkettiniz mi bilemiyorum ama 1 haftadır yoktum ve sebebi malesef idrar yolu enfeksiyonuna bağlı erken doğum tehlikesi yaşamamdı. 31 temmuz gecesi kasılmalardan dolayı hastaneye yattım ve iki gün kaldım. Verdikleri ilaçlar sayesinde atlattık ama daha sonrasında eve çıkınca da devam etti hala tedavi altındayım pazartesi günü kontrole gidicem hayırlısıyla tamamen kurtulmayı umut ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok korktum gerçekten bebeğim daha çok ufak çünkü....
Bu arada perşembe günü ben de 3 boyutluda oğlumu gördüm babasına ve bana çok benziyor gerçekten inanamadım çok tatlıydı elini emiyordu ve uyanıktı yani gözleri açıktı. 33 cm ve 850 gr olmuş ve hala iki hafta önde seyrediyor gelişimi herşey çok yolundaymış ve bebişimin sağlığı da yerindeymiş. Yaşadığım her şeyi unuttum o anda. Allah canlı kanlı kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.
Yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim 100 küsür sayfa olmuş malum hepsini okuyamadım tabi. Genel anlamda benimde sorunlar aynı bebek mideme poposunu dayıyormuş ve benim nefes almamı zorlaştırıyor. Ayrıca karnım sürekli çok şişkin sabahları aç karnına iyi oluyor bir tek. Ne yapıcam bilemiyorum üç ay daha. Gerçekten zor günler geçiriyorum sizlerin desteğine ihtiyacım var...