- Konu Sahibi bebegim_01
- #18.441
Eki Görüntüle 235775 Eki Görüntüle 235776 Eki Görüntüle 235777 Eki Görüntüle 235778 Eki Görüntüle 235779
kolye agacını ıkeadan almıstım 10 tl ye turuncuydu once elyafla kapladm yapıstırarak snra ustune tül yapıstırdım sararak.. tul ve elyaf 3 tl tuttu kesekelr 50 tanesı 10 tl buarada bu ınternette hazır halde 160 tl ye gelıyo sıparısle..bunu mevlute kadar gelen mısafırlerımıze lokum ıkram edılırya ıste o keselere lokum ve badem sekerı koyucam Allah nasıp ederse.. kapının yanınd durucak evlerıne donen mısafırler alıp cıksınlar ıstıyorum...
emzıklı olan bardaklarıda mevlute kdr gozaydınına gelen konuklarımıza logusa serbetı ıkram etmek ıcın kullanıcam 12 tane kdr yaptım ınce beyaz ve pembe kurdele aldım 12 tanede bebek sekerı satılan yerden krıstal emzık aldım ve dıplerıne bagladım.. bardaklar annemn ceyızınden dusunun kac senelık... kurdeleler ve emzıkler 5 tl bıle tutmadı surahıyıde 5 tl ye aldım..
en son mor olan bandanalı bardakta mevlutte tavuklu pılav ve yogurt daha snra sekerpare ve lımonata verılıcek ıste o bandanalardan 60 tane kdr aldım 6 renk her renkten 10 tane var mevlutten bır gece once butun bardaklara takıcam nasıp olursa ınsallah muvelutte tatlının yanında lımonatalarını ıctıkten snra konuklarımız bardaklardan cıkarıp alsınlar ıstıyorum...60 tanesı 25 tl
bırde bunları dagıttıktan snra bebek sekerı dagıtılıcak gtam dogum tarıhı bellı olmadıgı ıcın dogumdan snra annem gıdıp alıcak ustune tarıhıyle kart basıyorlar o yuzden onlarıda dagıtmk ıcın bebek arabası seklınde pembe tullerle sarılı sepet arabalardan ıstıyorum..
Eline koluna sağlık. çok şeker olmuşlar. ben hiçbirşey düşünmedim daha. öööyyyleee kös kös oturuyorum

Bu arada günaydın kıslar ve dayakçı bebişleri