- Konu Sahibi bebegim_01
- #18.501
gittim canım bende , ama kesin kararımı verdim pzt - salı için farabide yer bulabilirsem hemen randevu alıp gidicem ,kendi doktorumla ipleri koparmak üzereyiz çünkü. yine ne ayrıntılı ,ne bişey, şeker yüklemesini bile ben sorunca evet yapalım bugn dedi, ultasona aldı, baktı baktı baktıgayet iyi dedi, çok şükür tabi ama ayrıntılı ultrasona bakmasını bekledim bende, iç organları, damarları vs vs hiç açıklama yapmıyoki, gayet iyi demesi de bana yeetmiyo haliyle, huzursuz oluyorum, çünkü sanki herşeyi ben takip edip ona sormak ya da hatırlatmak zorundaymışım gibi strese giriyorum bişeyi kaçırmiim diye..
adamı arayıp bişey sormaya da çekiniyosun çünkü hiç o güveni vermiyo,bende sağlık ocağına gidip idrar testi yaptırdım ama o da tabi çubukla baktılar,allaha emanet gidiyoruz yani bu adamla
anladım canım mehmet beye bir git bakalım orda randevu bulamama gibi bir sorun yok zaten istediğin saatte ve günde gidersin çok yoğun olmuyor bizim doktorda bazen unutuyor bazı şeyleri ama ilgisi ve olumlu olması sorduğum herşeye cevap vermesi ve de her dakika cep telden ulaşabilmem bu özelliğini görmezden gelmemi sağlıyor. Yalnız sana boy kilo filanda söylemedi mi bu adam ya çok garip bizimki iç organlarını filan inceledi yani