• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
rüya görenler ekibinden olan ben.. dünki rüyamı gururla sunarım..

dogum yapıyorum..

3 tane cocuk var ikisi zenci biri melez..

o iki zenci benimmiş..

diyorumki imkansız bunlar zenci.. hayır senin diyolar .. iide diyorum bunlar 2 tane benimki bi tane.. hayır senin diyolar.. ama diyorum bunlar erkek.. benim bebeğim kız.. hayır senin diyorlar.. kafayı yicem .. ağlıyorum.. karıstırmıslar benim bebğimi..

anneme anlattım.. üstün acık kalmıs dedi .. klasik annem yorumu.

baska yorumlayabilen varmı acaba...

kızlar..

ben de dün prensesimi gördüm..

ilk kez yüzünü saklamadı bizden..

poz verdi.. müthiş heyecanlı bişeymiş.. neye benzediğini bilmek..
babası gibi kalkık burunlu yuvarlak yüzlü.. sacları cıkmıs..mide yanmalarım ondan demekki dedim.. alakası yok dedi.. rennie yazdı ama içmedim hic..içmicemde..

33 cm .. 745 gr.. haftasıyla uyumlu ve bunu bacak boyu sağlıyor dedi dr.. bacak boyu 1,5 hafta ilerideymiş hatunun ..

kordonu boynuna dolanmıs.. amuda kalkmıs ayaklar mideme baskı yapacak şekilde..şeker yüklemesi de yapıldı .. yüksek cıktı hafataya hem bebişe hemde şekere tekrar bakılacak..

yani 6 aydır diyet yapıyorum şekerim cıkmasın diye .. yine cıktı yine cıktı..dikkat etmiyosun diyor bide dr. nasıl etmiyorum dedim..hic kilo almadım ben hala aynı kilodayım.. kolaymı oldu bu..

gerildim bir sürü.. eve geldim .. dünyanın yemeğini yedim.. üstünede dondurmayı aldım kucağıma yedim ha yedim... öyle de yüksek bu şeker .. böylede yüksek olsun.. en azından yemedim demem..yarasın kızıma..

aman 2 liydi, 3 lüydü derken şimdi de baş belamız şeker mi.. tadını çıkaramıcakmıyız biz bu işin:) yarasın yediklerin kuzu ya, boşver bakarsın bu gidişinde normal çıkar.. ailede var mı şeker hastalığı, genetik bi yatkınlıkmı var acaba o kadar da dikkat ediyosun..

sabah akşam yürüyorum 55le başladım cuma 60tım haftasonu hiç bişey yiyemedim vermişim bir kilocuk 59um şuan bana göre ii gidiyor ama son iki kiloyu bu ay aldım görümcem sen 80 85 olursun diyodu ama hayal kırıklığına uğratıcam onu sanırım yazık :14: :27: :9: hedefim 65- 70 arası kalmak öylede kalırım inşallah çünkü ben kilo aldımmı veremiyorum :(((

bu haftalardan sonra böyle saçma rüyalar normalmış zaten, bide annenin dediği gibi üstün açık kaldıysa saçmalamak kaçınılmaz:) rüyalarda bolca hayvan figürü ve su görüyomuş hamişler.. ben henüz başlamadım rüya işine:)

Bende ruyamda dogum yapıyorum erken dogum oluo ama normal dogum yapıyorum cok rahat doguruyorum hıc acı cekmeden
bıde bebek erken doguma bakıs baya toplu oluo hatta emzırıoyorum bebegımı.....

bnde hep dogum yapıyorum emzırıyorum bebegımı kaybedıyorum aglıyorum yok sutum olmamıss yok kızım kucuk dogmus ayak parmaklarını bıle yapısık gordugum oldu yanı Allah muhafaza... psıkolojık sanırım kızlarr hep aklımızda bır suru soru vr korkularımız vr malum sebep budur herahalde ki ztn normalmıs dıyolar..

Eki Görüntüle 236832

kızlar bızde hafta sonu oglumuzun odasını aldık. cılekten baby dream modelı sızce nasıl..

gule gule kullansın canım ınsallah..

anam ..

oku oku bitiremedim..

bu ne ya.. dolu işim var.. asagıda acık sayfa ..her fırsatta actım okudum güya .. anca bitti :)

herkeslere selamlar bu arada.. günaydını kacırdım :) öpüyorum sıpalarınızıda:)

canım cok gecmiş olsun... Allah bi daha yasatmasın.. sıvı tüketimine dikkat et ltf. Allahım tüm bebişleri korusun..

o y oy yerim ben bu köfte burunluyu ... dudaklar süper yanlız.. güzel hatun olcak vesselam..

anacım yetenek demek bu demek işte .. bende ördüm bi battaniye .. ama senin yaptıklarının yanında benimki solda sıfır kalır.. masallah.. Allah kullanmayı nasip etsin inşallah..

cuma günü kadın gelir evi temizler..

haftasonu da fatma yemek yapcam diye tüm evi altını üstne getirir..

pazarım hele.. haftaiçi yemek yapmayayım diye stok yaptım..

yaaa

ben facebook kullanmıyorum..

ya hepiniz oraya gidip muhabbete baslarsanız .. burayı unutursanız ...

bende de basladı tuhaf rüyalar..bi ara anlatcam yorum bekliyorum..

masallah benim kuzuma...tosuncuk olcak inşallah.. bogum bogum kollar bacaklar..

bence gayet güzel canım.. güle güle kullansın oglusun...

... emınım canım senın ordugunde cok guzel olmusturr... Rabbım kullanmayı nasıp etsın hepımıze ınsallah... daha kurabıye sepetı,tepsıler ve kapılarım var suslenıcek onlarıda yapınca yuklıycem resımlerını... usenmezsem bezden pasta bıle yapmayı dusunuyorum da.... havalar sıcak gozum yemıooo...

bırı bızı durdursun yahu.... kızlar masallahımız vr hızlı ılerlıyoruz bakıyorum.... buarada yalnız oldugum ıcın butun gun evde sabah oglen aksam yemegı cok problem oluyo sızler gunduz neler yıyosunuz bn yalnız oldgum ıcın hep ekmk arası vs.. ole meyve atıstırıp gecıstırıyorum bı fıkır verın yaaa... hamıle kalamdan once hıc yemek yemezdım dgru duzgn kahvaltı yapmazdım butun gun kahve sıgara cay... esım gelınce aksamları yerdım onla ve sonuc bu duzensızlık sonucu 2 senede 20 kılo aldım.... hamıle kalmadan bı ay once sıgarayı bıraktım ılk 5 ay hıc kılo almadım 2 ayda da 1.5 kg almısım ama canım cıktı her ogun ne yıcem dıye dusunmekten..

face e bende yolladım istek :)
hepinizi öperim
bu arada ctesi kontroldeydik
kızımız 1200 gr olmuş USG de 29+2 de yani 10 gün fln önde gidio
dr amcamız iri bi bebek olacağız dedi :)
ama herşeyi çok sağlıklı ve normalmiş, bizden bu kadar

NOT : açmadı yüzünü zibidi !

HELEN nerde ya 2 haftadır !!!!

Helen geçen çarşamba izne çıktı bu çarşamba yada perşembe dönecek bildiğim kadarı ile...

deli bozu kadınlar :)
ramazan bayramında doğum olur mu :)
kurban demiştir dr :)
ahahah çok güldüm telaşınıza

:))) bnde aynen crafty telaşa heyecana bak 7 aylık bebeyi ne diye alsın doktor:))))

alacak durumun varsa kuzum hiç gereksiz görme
al melek yatsın içinde
benden para mı akıyor hayır ! ama epi topu bi tane kızçem var yahuu
içimde bişi kalmasın

ya alıcam da napıcam iste park yatak var esim dedi ki hem park yatak hem beiş hem yatak odasını napıcaz ve haklı
bu arada bir de ben ciciler bolumune bir foto yuklemistim portatif ayaklı minik fileli ana rahim sesi cıkaran aparatı olan sepetim de geldi .. yani etti sana 3 tane yatırma seyi.. ben o sepet degil de beşik midir nedir tüllü müllü süslerine tav oldum maalesef:((
bu arada kızlar ben ev tipi ana kucagı da ldım chicco new dreams ama esim tutturdu o sallanmıyo sırf titresimli olmazmıs sallanan da gormus yine chicco nun , sizce gerekli mi? anlamadım ki :(

benim aldigim bu
http://www.e-........../ev_tipi_ana_kucagi/chicco/chicco_new_dreams_ana_kucagi/CHI-790168

o bunu istiyor
http://www.e-........../ev_tipi_ana_kucagi/chicco/chicco_i_feel_ana_kucagi/CHI-901170

birazdan kasım 2010 annelerinden tavsiyeye de sorucam bunu siz de belirtirseniz fikrinizi sevinirim:16:

benim o benim o :52:
50 ile kaldım en son gittiğimde 70,5 tim
hiç boşuna uğraşmayın beni geçemezsiniz:62:
ama hiçç takılmayın kiloya
ben kızımda 30 kilo aldım kırkım çıktı dal gibiydim 50 ye düştüm sonraa:1::49:
canım bence seninki kilodan cok ödem o yuzden bu kadar kısa surede de veriyorsun.. aslında catlamadıgın surece bi bakıma daha iyi..

slm kızlar geçmişi okuyamadım henüz slm verip bakıcam neler kaynatmışınız inşlh hepiniz iisinizdir biz şimdi doktordan geldik şeker yüklememizde bitti çok şükür sorun çıkmadı kan ilacını içince istigfar ediyordum bunun içinde o dokunuyodur belki diye şurup olarak verdi bide bunu deniyelim dedi oğluşumuz 1035 kilo35,7 cm olmuş :nazar: ve doktorumuz bu bayrama doğar dedi ama inşlh bayramdan önce ya da sonra doğar çünkü bayramda tatile çıkyomuş bakarız hallederiz dedi eger sezeryan olmam gerekirse bayramdan önce alıcak heralde doktordan ilk defa bu kadar net doğum hakkında bişey duydum birden bana heycan bastı ne kaldıki :53: hazırlıkları hızlandırmam lazım sanırsam daha 3 5 kıyafetten başka bişey yok ortada
canım insallah dogru anlamısımdır: kurban bayramı di mi???:53:

aman 2 liydi, 3 lüydü derken şimdi de baş belamız şeker mi.. tadını çıkaramıcakmıyız biz bu işin:) yarasın yediklerin kuzu ya, boşver bakarsın bu gidişinde normal çıkar.. ailede var mı şeker hastalığı, genetik bi yatkınlıkmı var acaba o kadar da dikkat ediyosun..

var canım ailede.. bide ben 73 kilo hamile kaldım.. evlendikten sonra 20 kilo aldım yani. hayatımın en zirve kilosu.. 25. haftam ve ben 72.4 üm.. hic kilo almadım 745 gr da bebğim var ama yine sekerim yüksek.. normalde yüksek şeker iri bebek dogmasına neden oluyor.. bizde o da yok.. anlamadım ki ben bu işi..

deli bozu kadınlar :)
ramazan bayramında doğum olur mu :)
kurban demiştir dr :)
ahahah çok güldüm telaşınıza

bende cok güldüm ya..

benimkide kurbanda gelcek ve dr izinde diye önce alalım dedi.. ben pek sıcak bakmıyorum bu duruma ama bakalım o gün gelsin bi diyorum kendi kendime..

:51:

doğumdaş olamayız ozaman benim için çok erken kurban :)) ben aralığı beklerim heralde hatta biraz daha sıkıp dişimi yılbaşınamı doğursam sene kaybımız olmaz :9: :46:

tutma kız içinde sal gitsin:34:benim danada 10 gün önden gidiyoda maşallah doktor erken alırız bu sıpayı dedi bende babası hariç dedim:52:

sat olarak 28e ilk ulaşan ilgimdışı ve yarın ulaşacak olan craftyi ve 28 e yaklaşan tüm arkadaşları tebrik eder:65: Allah tamamına erdirsin derim:nazar: topicimizin minişlerini de sağ salim bu haftalara ulaştırsın inş Hepimize 36 ları gördüğümüz günleri göstersin inş. :64: Öyle günler gelsinki bebişlerimizin fotolarını gösterselim birbirimize :43:

Back
X