• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tam dokunsalar ağlıcak modumdaydım yazdıklarında tuz biber oldu:43: :43: rabbim evlat hasretiyle bekleyen tüm çiftlere nasip etsin... çok ayrı bi duyguymuş gerçekten=))

Yaaa şeker sen ne yazdın böyle zaten hava kapalı ben kapalı salya sümük oldum burda...Allahım olmayan herkese nasip etsin bu mutluluğu bizede sağlıkla kucaklamayı inşallah..Bi arkadaşım var kaçıncı aşılaması ama olmuyo olmuyo 7 sene oldu hepiniz onun için küçük bi dua okurmusunuz ben hep ediyorum ama Allah hayırlı bi zamanda verecek onada ben inanıyorum...

Üzüldüm şimdi, istemeden hamişleri duygusallığa gark ettim :) Bence ekstra mutlu olmalıyız çünkü bizim böylesine güzel şükür sebeplerimiz var..
zuzuipek arkadaşının Allah yardımcısı olsun. nacizane önerim madem 7 yıl olmuş, aşılamalarla vakit kaybetmesin tabi kendi bilecekleri şey ve durumlarını bilemeyiz. Sadece zaman çok önemli, o anlamda söyledim. Allah yüzünü güldürsün inşallah tüm bebek hasreti çekenlerin..

Ben de yazdım yazdım, insanların içini baydım, sonra da aldım çantamı yemeğe çıktım ! :) Yedikçe duygusallığım açıldı :P Dengesiz ruh halim, geçici hormonların etkisidir umarım, kalıcıysa yandık :)

off ben çok ağladım bugün, biraz doğum hikayesi okudum ki onlara hiç dayanamam, sonrada sizi okudum yine içim fena oldu... rabbim sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin inşallahta, bizde doğum hikayelerimizi yazalım... benim oğluş coşmuş durumda bu sabah, anne üzülme ben iyiyim diyo galiba bana.. baş, popo hiç ayırt edemiyorum ben,sürekli kıpırandığı için.. aradada hıçkırıyomu ne yapıyosa, ritmik bi şekilde hopluyo, bayılıyorum o zaman.. çok güzzel zamanlarımız şimdi, tadını çıkartmak lazım bol bol:)

cnm daha çok erken bence
bi doğum şekli netleşsin o zaman bakacağım
sezeryan olursa Maslak 'a kayabilirim belki :)

ben o sms kampanyasından yararlanmak istiyorum agustos'da sondu sanıırım ama hic de indirim yapmaz mı acaba? sen konustun mu mini paket icin falan?

ben o sms kampanyasından yararlanmak istiyorum agustos'da sondu sanıırım ama hic de indirim yapmaz mı acaba? sen konustun mu mini paket icin falan?

ben konusmadım kadınla hiç
mail attı sadece
ama midi pakete 850 verdi bizim arkadaş SMS içindeydi
haziranda doğum yapmıştı

ayy kızlar öğle arası gittim mothercare a ayy nefes nefese kaldım resmen bu sıcakta hiçbişe yok boşa gitmeyin derim büyük kıyafetler var mayo falan koymuşlar bizim alacağımız türde şeylerde indirim yoktu boşa kendinizi yormayın valla çok yoruldum:(

herkese merhaba,
duygusalız bugün anlaşılan :) güzel bir gün olsun inş... sayfaları okudum, görevimi yerine getirdim, şimdi içim rahat bir şekilde okula gidebilirim :1:

ayy kızlar öğle arası gittim mothercare a ayy nefes nefese kaldım resmen bu sıcakta hiçbişe yok boşa gitmeyin derim büyük kıyafetler var mayo falan koymuşlar bizim alacağımız türde şeylerde indirim yoktu boşa kendinizi yormayın valla çok yoruldum:(

ay anam bide Adana sıcağında.. kıyamam..

he valla bu sıcakta koca göbekle neyime benim oralara kadar gitmek tutamadım işte deli gibi attım kendimi ama bidaha inanmam bu mothercare indirimlerine hep saçma şeyleri koyuyolar..

deneyim oldu bosver.. görmesen içinde kalırdı.. en azından içinde kalmadı..

ben adanayken derdim hep seyyar klima olsa keske diye..girişimcilere seslenmek lazım bulsunlar böyle bir formül.. adanada yok star kesin...

istanbulda 2 gündür sonbahar yasıyor.. hırkayla cıktım evden.. kıstan bu yana bayagı büyümüş karnım.. kapatamadım hicbirini..Allahtan takım giymiyorum.. rahatım.. kızım saolsun onun sayesinde..

Back
X