- Konu Sahibi bebegim_01
- #20.121
ay sana da kolay gelsin canım ara ara baskı olusuyor herhalde pelvis kemigimiz esniyo diye dusunuyorum![]()
her ağrıdığında esniyo olsaydı bu kemik benimki boğaz köprüsü kadar olmuştu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sana da kolay gelsin canım ara ara baskı olusuyor herhalde pelvis kemigimiz esniyo diye dusunuyorum![]()
kızlar benim bugun afedersiniz vajinamda ve hatta makat bolgemde agrılar var.. var mı arada yasayan boyle seyleri?![]()
canııııımmmmm, kıs nie demedin bana dr.a gideceğini.neyse sonuclar çok güsel çıkmış sevindim senin adına. hAtta bayıldım sonuçlarına. Maşallah Allah bozmasın. Amin..
bizim bugün evlilik yıl dönümümüz 5. senemiz :)
![]()
tünaydın kızlar yarım saattir ağlıyorum
Bu linkteki resimlere bakmaktan
Doğum 4
O kadar duygusal ki, kendimi ve eşimi düşündüm az kaldı biz de böyle anlar yaşacağız inşallah,nasıl bir mucize nasıl güzel bir duygu isteyen herkese nasip eder umarım
Başından beri hiç hamile duygusallığım olmamıştı ama bu fotoğraflar bitirdi beni
Biz kendi profesyonel makinemizle çekeceğiz bizimkiler de böyle güzel olurlar inşallah
bizim bugün evlilik yıl dönümümüz 5. senemiz :)
![]()
he birde kızalr bebişler dönüyormu artık benimki baş aşağı poziyondaydı![]()
ALLAH nice uzun seneler beraber olmanızı nasip etsin canım.
bu ay amma evlilik yıldönümü kutladık bizimkide ay sonunda ama biz 2007 tayfasındanız:)
ya ben anlayamıyorum bebeğin neresi nerde...
bende bi acayiplik mi var...
laptopa doğru eğilip karnım bükülünce bi süre sonra böyle tırmalama gibi bişiler yapıyor aşağıda...
acaba diyorum ellerimi...
ALLAH nice uzun seneler beraber olmanızı nasip etsin canım.
bu ay amma evlilik yıldönümü kutladık bizimkide ay sonunda ama biz 2007 tayfasındanız:)
anacıgım bu topictekiler cin gibi ben de anlamıyorum hala neyse yalnız degilmisim kader arkadasımmm![]()
laptopa doğru eğilip karnım bükülünce bi süre sonra böyle tırmalama gibi bişiler yapıyor aşağıda...