• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kahvekolik yok canim yemekten sonra hayatta yatamam uzanamam, hatta yemekten en az 4 saat gecmesi gerekiyor benim yatmam icin ,cunku midem felaket yattigim an agzimdan aci su gelir :(
ama aksam yatarken iyi oluyo ,bende genelde yastikla yatiyorum ama bu hafta emzirme yastigi alcam, yatarkende kullaniliyorya ,bundan sonra cok ihtiyac olcak gittikce buyuyoruz valla

yatsan miden yanar, kalksan sırtın ağrır :) küçücük şeylerin bize yaptığına bak. sağlıcakla kucağımıza alalım da inşallah bunlar geçici şeyler. o yastıklardan bende düşünüyorum. kendimi sırt üstü yatarken bulduğum için.

vallahi burada olcuyorlar ilkez gecenki kontrolumde olctu soyledi ama unuttum kac santim oldugunu :17:daha dogrusu inc burada santim hesabi yokta:63: beni yatirdi goguslerimin altindan basladi malum bolgenin uzerinde bitirdi olcumu.bildigin meziroyla olctu.

benim arkadasimin birini cildirtmisti doktoru karnin kucuk her olcumde karnin kucuk bebegin kucuk diye.kiz her kontrol sonrasi agliyordu.2.bebegine hamileydi kizcagaz sonra bir dogurdu masallah 3.800 neresinde sakladiysa demekki ic karni vardi kizin.doktoruda mors oldu sonuna:52:

ben dün ölçtüm ama 42 çıktı sanırım yanlış biyer ölçtüm :37:

gızlaaaaaaar goşunnnnnn 12-15 ağustosta mothercare da %50 yi geçen indirim varrrrrrrrrr,mesaj geldi...

bu arada günaydın:1:

crafty 15i demişti ptesi bekliyodum bende. yarın bakarım belki tskler

kızlarr gunaydın dun yoktum yine sohbet koyuymus bugun ben varım 6 sayfa anca ilerler :))

ben dun ilk tetanoz aşımı oldum kolum cok agrıyor.. butun gun agrıdı resmen kürekle gecirmisler sanki koluma bugun de devam ediyor :43: kac gun devam edecek boyle yaaaa???

hemsireye aşı oncesi bunların son kullanma tarihleri iyi di mi deyince boyle komik bir bakıs atti ki bana ama napiim paranoyak oldum artık bu haberler sayesindee:64:

bana da mothercare den mesaj geldi de artık zıbın mıbın tulum almaktan böööö geldi arac gerecler kısmında da bir sey bulamıyorum mother'da.. cogunu e-bebek'ten aldım zati.. bir de en buyuk mothercare avrupa yakasında nerede??
var mı tavsiyesi olan degisik bir seyler goren mothercare'da??

bacım senin niye ilki yahu, ben 2.dozumu geçen hafta oldum. ilkini 20 de olmuştum. ağrısı 2-3 güne kalmaz merak etme. tarihini bende sormuştum bu arada :) şanslısın dün geldi daha demişti. mother en büyük forumda olabilir bence. hiç bakmadım ama bilen varsa yazsın.

tünaydın kızlar yarım saattir ağlıyorum:14::14::14:
Bu linkteki resimlere bakmaktan
Doğum 4
O kadar duygusal ki, kendimi ve eşimi düşündüm az kaldı biz de böyle anlar yaşacağız inşallah,nasıl bir mucize nasıl güzel bir duygu isteyen herkese nasip eder umarım
Başından beri hiç hamile duygusallığım olmamıştı ama bu fotoğraflar bitirdi beni
Biz kendi profesyonel makinemizle çekeceğiz bizimkiler de böyle güzel olurlar inşallah

öffff zaten bugün ortalık çok duygusal, bunlara bakar ağlarım akşama kadar şimdi.

hayirli cumalar kizlar yeni kalktim ben dun tum gece uyumadim:53:

crafty bacim tebrik ederim kuzum Rabbim bir yastikta yaslandirsin sizi berberinde nilinizde olsun mutluluklar sacsin size.

bende 2006 liklardanim biz kutladik temmuzda:71:
bizde basindan beri bebek isteyenlerdeniz insallah bu sefer hayirlisiyla ulasiriz yavrularimiza.....

benim bugun cok isim var ya evi toparlayacagim biraz tatli felan yapacagim yarin yemek yapcam bir yere,esimin bekar burada ekmek parasi icin calisan arkadaslari var.onlara yapcam yavas,yavas hazirlanayim diyorum.

herkesleri optum...

hayirli cumalar kizlar yeni kalktim ben dun tum gece uyumadim:53:

crafty bacim tebrik ederim kuzum Rabbim bir yastikta yaslandirsin sizi berberinde nilinizde olsun mutluluklar sacsin size.

bende 2006 liklardanim biz kutladik temmuzda:71:
bizde basindan beri bebek isteyenlerdeniz insallah bu sefer hayirlisiyla ulasiriz yavrularimiza.....

benim bugun cok isim var ya evi toparlayacagim biraz tatli felan yapacagim yarin yemek yapcam bir yere,esimin bekar burada ekmek parasi icin calisan arkadaslari var.onlara yapcam yavas,yavas hazirlanayim diyorum.

herkesleri optum...

kolay gelsin prenses. havalar istediğim kıvama geldi bende iftara misafir alabileceğim artık. birine iftar vermek çok çok sevapmış.

crafty nice 5,50,500... senelere inşallah.

bakın şunlarda sizi ağlatabilir

DOĞUM Hikayeleri | İlknur Atalkın Fotoğraf

eşim d. fotografçısını kabul edemiyor, normal olursa orda yabancının ne işi varmış öyle resmimi çekerseymiş falan. kendisi videoya alacak. tabi kan görünce bayılmazsa. bide onunla uğraşmayız umarım :)

eğer öyle hassas bi yapısı varsa bence denemeyin bile:) sonra seni unutup onunla uğraşmak zorunda kalabilirler.. seni acı çekerken görünce filan dayanamayabilir, bide kanlı bi durum tabii, zor valla.. benim eşimde karşı doğum fotoğrafçısına.. sezeryanda sa istemiyo, ikna etmeye çalışıyorum ama bakalım

ben konusmadım kadınla hiç
mail attı sadece
ama midi pakete 850 verdi bizim arkadaş SMS içindeydi
haziranda doğum yapmıştı
benim eşim mini pakete bile pahalı dedi.. :))
yahu dedi alt tarafı foto cekecek.. of hicbir sey diyemiyorum bu konuda haklı aslında..

luna diyosun ya ben olunca sayfa ilerlemiyor diye ..

kız gercekten bugün ilk zamanlar gibiyiz ..
evet ben düz tabanım sanırım cumartesileri bile daha hızlı...:14:

arka arkaya yazmıs oldum ama..

tickerımı gördünüz mü..

100 gün kaldı...hahahaa:64:
ay canım seninle aramızda 1 gün var ben de cok heyecanlıyımmmm.. ilk ticker yaptıgımda 252 gün vardı offff!!!

bacım senin niye ilki yahu, ben 2.dozumu geçen hafta oldum. ilkini 20 de olmuştum. ağrısı 2-3 güne kalmaz merak etme. tarihini bende sormuştum bu arada :) şanslısın dün geldi daha demişti. mother en büyük forumda olabilir bence. hiç bakmadım ama bilen varsa yazsın.

canım ben cok gec kaldım hemsire ara demisti gel demisti salladım.. en son kendi aradı bir daha asınızı olmayacak mısınız diye.. ben de dr. a danisayim dedim icimden nasılsa dr. yaptırma diyecek diye geciyordu.. anam bi sordum lafı yedim :)) tabii ki git ol dedi.. salladım kısaca..
ikinciyi 29 dan once olmam lazımmıs..
bu arada forumdaki mother cok buyuk degildi.. ama en duzenlisi ve tenha olanı bedenlerinin bulundugu atakoy a plus alisveris merkezi kizlar o taraflara yolunuz duserse haberiniz olsun.. indirim gunlerinde bile her sey düzenli katlı

benim eşim mini pakete bile pahalı dedi.. :))
yahu dedi alt tarafı foto cekecek.. of hicbir sey diyemiyorum bu konuda haklı aslında..

evet ben düz tabanım sanırım cumartesileri bile daha hızlı...:14:

ay canım seninle aramızda 1 gün var ben de cok heyecanlıyımmmm.. ilk ticker yaptıgımda 252 gün vardı offff!!!

canım ben cok gec kaldım hemsire ara demisti gel demisti salladım.. en son kendi aradı bir daha asınızı olmayacak mısınız diye.. ben de dr. a danisayim dedim icimden nasılsa dr. yaptırma diyecek diye geciyordu.. anam bi sordum lafı yedim :)) tabii ki git ol dedi.. salladım kısaca..
bu arada forumdaki mother cok buyuk degildi.. ama en duzenlisi ve tenha olanı bedenlerinin bulundugu atakoy a plus alisveris merkezi kizlar o taraflara yolunuz duserse haberiniz olsun.. indirim gunlerinde bile her sey düzenli katlı

bence de çok para evet
ama değer beee

eğer öyle hassas bi yapısı varsa bence denemeyin bile:) sonra seni unutup onunla uğraşmak zorunda kalabilirler.. seni acı çekerken görünce filan dayanamayabilir, bide kanlı bi durum tabii, zor valla.. benim eşimde karşı doğum fotoğrafçısına.. sezeryanda sa istemiyo, ikna etmeye çalışıyorum ama bakalım

aslında hiçbişeyden tiksinmez, hiç öyle hassasiyetleri yoktur ama kendi evladı işte. ben çekimi soğuk kanlı birisi yapmalı diyorum. ben daha iyi yaparım diyor. ne bileyim bu işin dönüşü yok, bi kere olacak sonuçta. kötü çekerse ömür boyu dilimden kurtulamaz.

iyi iyi ataköy bana daha yakın. çok sağol. ben daha motherdan hiçbbişey almadım. bi bakayım.

ben vereceğim

ben bugün bi salata çorba yaptım :) sabah yarım ekmek tost yiyince bi çüş çektim kendime

vermek gerekiyomuy muş.. benim hiç bi bilgim yok bu konuda.. fitreleride daha vermedik zaten,

vermek gereklimi bilmiyorum ama içimiz rahat etsin diye verdik biz.

gızlarrrrrrrr kendime don alasım var hemide tülden:69:

Allahımmm biz fitre deriz, bu tüllü don der :52:

merhabalar hanimlar bugun cok duygusal takiliyoruz bende de hat safada su siralar.
crafty evliklik yildonumuz kutlu olsun canim nice senelere insallah.
prenses geldim baktim hemen senin yorumlarina sonucunu arayip sormusmusundur diye ama sanirim sormamissin. hamile hamile yemek yapiyorsun insanlara Allah bin kati sevabini versin insallah. canim. yavas yavas yap kendini yorma.

beyhancim dun san amesaj yazdim ama gormedin sanirim mersinin neresindensin?
bende mersinliyim dunku yazdigim mesaji bi kopyalayip yapistirayim tekrar.

beyhancim bende mersinliyim su an londrada yasiyorum ama Allah nasip ederse insallah 25 inde mersinde olacagim. 1.5 senedir goremiyorum memleketimi sicagini, denizini ve bin cesit yiyecegini ozledim. 14 gun kaldi gitmeme liste yapiyorum yiyeceklerimi ve yapacaklarimi. buraya donerken hicbirsey hevesimde kalsin istemiyorum. simdiden donecegim gun icin uzulmeye basladim bile.

Back
X