- Konu Sahibi bebegim_01
- #20.241
benım sadece dogurmam degıl kılo da vermem gerekıyor zevüşmek içün
olmuşum 100 kilo mazallah adamın belini kırarım ömrü billah iflah olmaz![]()
sen hele bir basla sevusmeye bak nasil kilo veririsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım sadece dogurmam degıl kılo da vermem gerekıyor zevüşmek içün
olmuşum 100 kilo mazallah adamın belini kırarım ömrü billah iflah olmaz![]()
ayy ikimiz bir fidanınnn güller açan dalıyız farkında mısın
geçecek bişey kalmayacak izmirli merak etme sen
seneye şarkımızı bildiriyorum sıladan sevişmeden uyumayalım![]()
ozaman da bu sıpalar uyutmuycak bizi yorgunluktan bitap düşüp sevişmeyi filan düşünemiycez anacım herhalde bir yerde okumuştum genelde kadınlar doğumdan sonra da çok istekli olamıyorlarmış malum enerji isteyn şeyler bunlar
Ay aynen bacım benim de hamilelik oncesinde libidom 2 yıldır yerlerde bu tedaviler yuzunden..
hamilelikte belki tavan yapar zannettim kimisinin oyle oluyormus ama benimki yerin daha da dibine gecti.. neyse umutlar dogum sonrasına diyelim..
off kızlar aysa arman yazmıstı bir kere lohusaligi gecince ilk denemelerinde memelerden sütler fıskırmıs off bi de simdi ben buna takarım kafayı acaba bana da olacak mı diye![]()
mesire dayancaz artık izmirlim napacaz![]()
ozaman da bu sıpalar uyutmuycak bizi yorgunluktan bitap düşüp sevişmeyi filan düşünemiycez anacım herhalde bir yerde okumuştum genelde kadınlar doğumdan sonra da çok istekli olamıyorlarmış malum enerji isteyn şeyler bunlar
kız bu mesir kadınlarada yarar mı cidden?
canım sen kılıc kalkan takımlarını hazır et hain planlara maruz kalacaksın gibi geldi bana :))esim gecen aksam diyorki gogus pompasi alalim askim diyor bende erken daha dedim olsun dedi ilerde cok lazim olacak dedi.neden askim dedim.
askim dedi hani o durumda emziremiyorsun ya,banyo olman lazim hemen diyor iste mevzuya girmeden sagarsin saklarsin sutunu kizimiz iicin diyor.sende,bende ve prensesimizde huzurlu olur diyor sadece geceleri sagip verirsin diyor ya....
yavrum nereleri dusunuyor artik gerisini siz dusunun![]()
ay o yazıyı bi okusan crafty'cigim adamın hosuna bile gitmisfik fik sırasında benden süt gelirse, ben kocamı tanırım ilelebet benden uzak durur
ahaha :) fena yaaa
merhaba Kasım anneleri, topiğinizi bir ziyaret ediyim dedim misafir kabul ediyor musunuz?Sıkıldım bizim topikte sizin topik çok eğlenceli maaşallah Allah neşenizi bozmasın bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
![]()
merhaba Kasım anneleri, topiğinizi bir ziyaret ediyim dedim misafir kabul ediyor musunuz?Sıkıldım bizim topikte sizin topik çok eğlenceli maaşallah Allah neşenizi bozmasın bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
![]()
canım sen kılıc kalkan takımlarını hazır et hain planlara maruz kalacaksın gibi geldi bana :))
ay o yazıyı bi okusan crafty'cigim adamın hosuna bile gitmis
"pek istemiyodum haftada 2 arada nadir 3 falan"
öhü öhü
zaten bu işin ederi haftada ortalama 2 yada 3 değil mi ?
neden sen bu sayıları küçümsedin ki :)
"pek istemiyodum haftada 2 arada nadir 3 falan"
öhü öhü
zaten bu işin ederi haftada ortalama 2 yada 3 değil mi ?
neden sen bu sayıları küçümsedin ki :)
bilmiyomki atalarımız nedense erkek milletine çalışmış hep:26: