• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
geçecek bişey kalmayacak izmirli merak etme sen

seneye şarkımızı bildiriyorum sıladan sevişmeden uyumayalım:21:

ozaman da bu sıpalar uyutmuycak bizi yorgunluktan bitap düşüp sevişmeyi filan düşünemiycez anacım herhalde bir yerde okumuştum genelde kadınlar doğumdan sonra da çok istekli olamıyorlarmış malum enerji isteyn şeyler bunlar

Ay aynen bacım benim de hamilelik oncesinde libidom 2 yıldır yerlerde bu tedaviler yuzunden..:15:
hamilelikte belki tavan yapar zannettim kimisinin oyle oluyormus ama benimki yerin daha da dibine gecti.. neyse umutlar dogum sonrasına diyelim..
off kızlar aysa arman yazmıstı bir kere lohusaligi gecince ilk denemelerinde memelerden sütler fıskırmıs off bi de simdi ben buna takarım kafayı acaba bana da olacak mı diye :37:

bide bu çıktı başımıza bak. neyse göğüs pedi takarız artık. görüntü biraz garip olur gerçi ama :37:

ozaman da bu sıpalar uyutmuycak bizi yorgunluktan bitap düşüp sevişmeyi filan düşünemiycez anacım herhalde bir yerde okumuştum genelde kadınlar doğumdan sonra da çok istekli olamıyorlarmış malum enerji isteyn şeyler bunlar

ayy evt ya ben bunu düşünüyorum bide benimkini düşünün ben evliliğimin 5. ayında hamile kaldım ilk baştan beride havalar soğuk falan olunca pek istemiyodum haftada 2 arada nadir 3 falan oluyodu:)bizimki habire konuşuyo bebek olmadan öncede isemiyodun şimdide istemiyon bakalm görecez çocuk doğduğunda napacan valla bende en çok onu düşünüyom çocuk olunca o yorgunlukla bide onlara nasıl yetişecez.:50::50:

esim gecen aksam diyorki gogus pompasi alalim askim diyor bende erken daha dedim olsun dedi ilerde cok lazim olacak dedi.neden askim dedim.

askim dedi hani o durumda emziremiyorsun ya,banyo olman lazim hemen diyor iste mevzuya girmeden sagarsin saklarsin sutunu kizimiz iicin diyor.sende,bende ve prensesimizde huzurlu olur diyor sadece geceleri sagip verirsin diyor ya....

yavrum nereleri dusunuyor artik gerisini siz dusunun:60:

kızlar bir de bir şey soracam ya benden 2 aydır (başlarda arada birdi şimdi her gece oluyo) süt geliyor ama kahverengi kanlı gibi yani doktor sormuştum kollostrum denen ilk süt o gelebilir normal dedi şimdi her gece geliyor am rengi hala değişmedi sizde de oluyor mu ve doktorlarınıza sordunuz mu ben bir daha soramıyorum artık pimirikli diyecek diye ? bir de ne zaman değişecek bunun rengi bilenvar mı?

merhaba Kasım anneleri, topiğinizi bir ziyaret ediyim dedim misafir kabul ediyor musunuz?:16: Sıkıldım bizim topikte sizin topik çok eğlenceli maaşallah Allah neşenizi bozmasın bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.:emir_bebek:

"pek istemiyodum haftada 2 arada nadir 3 falan"
öhü öhü
zaten bu işin ederi haftada ortalama 2 yada 3 değil mi ?
neden sen bu sayıları küçümsedin ki :)

esim gecen aksam diyorki gogus pompasi alalim askim diyor bende erken daha dedim olsun dedi ilerde cok lazim olacak dedi.neden askim dedim.

askim dedi hani o durumda emziremiyorsun ya,banyo olman lazim hemen diyor iste mevzuya girmeden sagarsin saklarsin sutunu kizimiz iicin diyor.sende,bende ve prensesimizde huzurlu olur diyor sadece geceleri sagip verirsin diyor ya....

yavrum nereleri dusunuyor artik gerisini siz dusunun:60:
canım sen kılıc kalkan takımlarını hazır et hain planlara maruz kalacaksın gibi geldi bana :))

fik fik sırasında benden süt gelirse, ben kocamı tanırım ilelebet benden uzak durur
ahaha :) fena yaaa
ay o yazıyı bi okusan crafty'cigim adamın hosuna bile gitmis

merhaba Kasım anneleri, topiğinizi bir ziyaret ediyim dedim misafir kabul ediyor musunuz?:16: Sıkıldım bizim topikte sizin topik çok eğlenceli maaşallah Allah neşenizi bozmasın bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.:emir_bebek:

ne olursan ol yine gel :)
hayırlı olsun minik böceğin

canım sen kılıc kalkan takımlarını hazır et hain planlara maruz kalacaksın gibi geldi bana :))

ay o yazıyı bi okusan crafty'cigim adamın hosuna bile gitmis

oha canım yani daha neler
töbeler olsun

sohbete dahil olmak istiyorum:) biz son aya kadar götürdük işi ama doğumdan sonra 6 ay tık tık kapı duvardım:) :86:

"pek istemiyodum haftada 2 arada nadir 3 falan"
öhü öhü
zaten bu işin ederi haftada ortalama 2 yada 3 değil mi ?
neden sen bu sayıları küçümsedin ki :)

yok cnm 3 çooooook nadir bakma öle dediğime ee yeni evlenmişiz adam istiyo hergün cnm bana göre normal yoksada eşim için değil:9:

Back
X