• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar
bizim dün diyetisyen randevumuz vardı malum şeker için
severek yediğim ne varsa yasak şuanda şekerini kontrol etmek isteyenler için yazıyorum hepsini
(patates,mısır,bezelye,muz,havuç,üzüm,incir,karpuz,saf şeker içeren bal ,reçel,tabiki tüm tatlılar,beyaz ekmek hamur işi makarna pilav )
ne bulup ne yiycem o zaman diye düşünürken bana birde günde yemem gerekenleri yazdı her 2 saate bi şey var kim hazırlıyıp yiyecek bunları bilemedim
bide aç tok habire ölçüm yapacakmışım kontrol altına alıcaz artık şurda 3 ay kaldı sık dişini diyorum öyle motive ediyorum kendimi

geçmiş olsun canım okurken "eee ne yiycek diye" sordum kendime herşey yasak dikkat et kendine ve bebişine... dediğin gibi 3 ay kaldı dayannnnnnnn.....

günaydın kızlar
bizim dün diyetisyen randevumuz vardı malum şeker için
severek yediğim ne varsa yasak şuanda şekerini kontrol etmek isteyenler için yazıyorum hepsini
(patates,mısır,bezelye,muz,havuç,üzüm,incir,karpuz,saf şeker içeren bal ,reçel,tabiki tüm tatlılar,beyaz ekmek hamur işi makarna pilav )
ne bulup ne yiycem o zaman diye düşünürken bana birde günde yemem gerekenleri yazdı her 2 saate bi şey var kim hazırlıyıp yiyecek bunları bilemedim
bide aç tok habire ölçüm yapacakmışım kontrol altına alıcaz artık şurda 3 ay kaldı sık dişini diyorum öyle motive ediyorum kendimi

allah kolaylık versin.biz bu spaları doğuracaz ama canımız çıkacak.eski kadınlar 5-6 yı nasıl doğuruyomuş bilmem.üstelik yok magnezyum,kan hapı falanda yok.allaha emanetmişler.

teşekkürler kızlar
mersinli doğru diyosun valla bi tane doğurucaz diye canımız çıkıyo sürekli doktordayız
ben bide kan ilacı elevit omega 3 kullanıyorum tüm bu dikkat ediceklerimin dışında
tek tesellim kızıma yarıyo işte yediğim içtiğim
2. hemen istiyodum şimdi biraz ertelesem mi diye düşünmeye başladım:69:

ohhhh oohhh kızlarrr masallaahh canımmmm bu ne cene boleee gecmışı okuyalım dedıkkk kızımlaa ne mumkun... okuyamıycıgımmmm... ınsallah hepınız ıysıınızdır.. tatıl nıspeten guzeldııı ılk gun serındı azcık bısey anlamadık ceketle oturdum ama snra ıyıydı yınede.. eglendık stres attıık... hepınıze ıyı pazarlar opuyoruzz.

günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.malum biz şırnakta yaşıyoruz.dün gece 3 asker beytüşşebabta pusuya düşürüldü.buralardaki tüm asker ve polislere allah yardım etsin.şurdan bir hayırlısıyla kurtulsak...

mersinli, Allah hepimize sabır versin, insan ne diyeceğini bilemiyo artık,
bi de kızlar mersinli üç asker şehit ooldu, şırnaktayız yazmış, siz de mesajı beğenmişsiniz..

canım bak orada bide ne yazıyo buralardaki tüm asker ve polislere allah yardım etsin.şurdan bir hayırlısıyla kurtulsak..işte beğenilen şey bu.ne mümkün geri kalanını beğenmek hepimiz bu vatanın evladıyız.hepimiz onların arkasından çok üzülüyoruz.
bu arada herkese geç oldu ama günaydın kızlar....

Son düzenleme:
selam millet umarım herkes iyidir ben çok iyiyim serum almadığım için dün çok güzel uyudum sadece iki kez tuvalete uyandım o kadar ve şişlik yok yaşasın :))

yapılacak iş okadar çok ki.ev temizlenecek:97:
bide bebişimin kıyafetlerini yıkamamıştım,onları tertemiz yapıp çantayı hazırlayayım diyorum.bez almadık ,onuda eylül başında alırım artık.erken doğum korkutuyo beni.

bella senin şekerin kaçtı ki sana diyet önerdiler...benim açlık 64 tokluk 160 çıktı. doktor diyetisyene gitmene gerek yok nişastalı ve şekerli yieceklere dikkat et dedi. meyvede de kısıtlamaya git 15 gün uygula sonra 100 gr yükleme yapacak. Bu arada herkese günaytın..Tatlı haftalar....

bella senin şekerin kaçtı ki sana diyet önerdiler...benim açlık 64 tokluk 160 çıktı. doktor diyetisyene gitmene gerek yok nişastalı ve şekerli yieceklere dikkat et dedi. meyvede de kısıtlamaya git 15 gün uygula sonra 100 gr yükleme yapacak. Bu arada herkese günaytın..Tatlı haftalar....

canım 50 gr.da 170 çıktı
100 gr da sınır 60. dak. 190, benim 195 120. dak. 165 benim 163 180. dakikada 145 benim 152 çıktı 4 değerden 2 si yüksek o yüzden diyet verdi
zaten diyettede sana söylenenlerle aynı şeyleri yasakladılar bana 10 gün sonra kontrolüm var 120 nin altında istiyolar

Son düzenleme:
yapılacak iş okadar çok ki.ev temizlenecek:97:
bide bebişimin kıyafetlerini yıkamamıştım,onları tertemiz yapıp çantayı hazırlayayım diyorum.bez almadık ,onuda eylül başında alırım artık.erken doğum korkutuyo beni.

yapılacak iş hiç bitmiyo ki zaten :52:
benimde ütü yapmam lazım ama elim gitmiyo hiç bu sıcakta

kızlar merhaba ben de 26+2 günlük hamileyim ve bir oğlumuz olacak :)) bebek odası işini ne yaptınız başladınız mı benim erken doğum riskim olduğu için doğum çantamı hazılrmaya başladım ama daha yeni, fikirlerinizi alayım dedim.

slmlar akşam istanbula geçiyorum yarın şeker yüklemem var umarım bişey çıkmaz büyük kızımda yoktu bakalım kaç kilo olduk ve kızımı özledim

yapılacak iş hiç bitmiyo ki zaten :52:
benimde ütü yapmam lazım ama elim gitmiyo hiç bu sıcakta

yaw ben de kayınvalidemdeydim 15 gündür hastalık olunca eve gitmek istemedik Ramazan ayı diye... bu akşam eve gidiyoruz ve yarn aynı işler beni de bekliyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorum eşim de oruçlu ona da kıyamıyorum terlese su içemez acıksa yemek yiyemez ben de çok çabuk yoruuyorum karar kara düşünüyorum şimdiden :((

yaw ben de kayınvalidemdeydim 15 gündür hastalık olunca eve gitmek istemedik Ramazan ayı diye... bu akşam eve gidiyoruz ve yarn aynı işler beni de bekliyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorum eşim de oruçlu ona da kıyamıyorum terlese su içemez acıksa yemek yiyemez ben de çok çabuk yoruuyorum karar kara düşünüyorum şimdiden :((

ay iş güç çok dediğiniz gibi yaa:(, benmde kardeşim gelmişti bi kaç günlüğüne baya bi temizlik yaptık beraber ama bitti mi hayır ! bende ütü yapıcam, çantayı hazırllıycam bu hafta ama bakalım..

kızlar merhaba ben de 26+2 günlük hamileyim ve bir oğlumuz olacak :)) bebek odası işini ne yaptınız başladınız mı benim erken doğum riskim olduğu için doğum çantamı hazılrmaya başladım ama daha yeni, fikirlerinizi alayım dedim.

slm canım başlayan baya bi arkadaşımız var.neden erken doğum riskin var??

Son düzenleme:
slm canım başlayan baya bi arkadaşımız var.neden arken doğum riskin var??

geçen sene 22+3 günlükken ikiz bebeklerimizi kaybettik. servikal yetmezlik dediler ama şu an için açılma da olmadı. bu sefer tek olmasına rağmen doktorum işi sıkı tuutyor 20. haftadan beri evde raporlu istirahatteyim. çok sıkılıyorum bari bu işlere mi başlasam içimden bir his hazırlıklarını yap ve bekle diyor :69:

geçen sene 22+3 günlükken ikiz bebeklerimizi kaybettik. servikal yetmezlik dediler ama şu an için açılma da olmadı. bu sefer tek olmasına rağmen doktorum işi sıkı tuutyor 20. haftadan beri evde raporlu istirahatteyim. çok sıkılıyorum bari bu işlere mi başlasam içimden bir his hazırlıklarını yap ve bekle diyor :69:

geçmiş olsun canım ya.Allahın izniyle birşey olmaz zamanında yaparız hepimiz doğumu inşş.hazırlıklara başla bence de ama erken doğum ihtimaline karşı değil ancak yetişeceğini düşün ve öyle başla yavaş yavaş ancak yetişir zaten..

Back
X