• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
erkekte hata olmuyor kızlar kızda oluyor genelde belki inanmıcaksınız ama ben doktoruma kızamadım bile nasıl yanlış görürsün diye bana kız dedi ve bacak arası acıktı apacık bak kız diye gösterdi kadın ultrason cıktısı almak aklıma gelmedi bir sonraki ayda erkek olduğunu gördüm artık ne diye yorumlarsınız bilemiyorum :)

e peki tatlım detaylı ultrasonda tescillemedi mi cinsel organını? ben anlamadım bu isten bir sey vallahi..
bi tanıdıgımız da aglayarak cıkmıstı detaylıdan aynen erkek oldugunu ogrenmisti ama en azından detaylıda ogrenmisti.. yani detaylıdan sonra 27. hafta bana ultra otesi şaşkınlık yarattı ...
saglıklı olsun tabbi ki de yasanılan şok bomba!

erkekte hata olmuyor kızlar kızda oluyor genelde belki inanmıcaksınız ama ben doktoruma kızamadım bile nasıl yanlış görürsün diye bana kız dedi ve bacak arası acıktı apacık bak kız diye gösterdi kadın ultrason cıktısı almak aklıma gelmedi bir sonraki ayda erkek olduğunu gördüm artık ne diye yorumlarsınız bilemiyorum :)

ama bu kacıncı haftada oluyor..

toplu bir özet yapayım ben size...17. haftada kesin kız dedi...
ben başından beri erkek olduğunu hissediyordum ve kızı duyunca şaşırdım...
çünkü çevremde herkes aynı şeyi diyordu erkek erkek erkek...
ben tekrar 20. haftada ayrıntılıya girdim başkası baktı...
cinsiyetini göremiyorum kedi doktorunuz söylerse daha iyi olur dedi...
sonraaa ben kafama göre 6 hafta kontrole gitmedim...

son bir haftadır eşimle ikimizi bu düşünce sarmıştı mutlaka soralım dedik...
sorduk o da eee erkek dedi tabi ben şoooooooooooooooook.
pipi ekranda maşallahı var...
o günüm çok fena geçti hatta ağladım biraz...
sanki başka çocuk koymuşlar gibi oldum...
meğerse hayaller kurmuşum
e kız çocuk istiyordum mutluydum...
bi taraftan vicdan azabı çekiyorum oğluma yazık ben onu istemiyorum zannedicek diye...
bi taraftan alışmaya zorlanıyorum...
bugün nispeten iyiyim hele sabah hiç kıpırdamayınca nasıl korktum...

fazla eşya almamıştım elimde tulum takımı ve hastane çıkışı kaldı...
değiştiremem çünkü izmirden almıştım ve faturalarını attım...
Allah'tan badiler beyazdı...
fakat kayınvalidem belki 15 tane elbise, yelek, ceket örmüş...
teyzem bi sürü elbise almıştı sayısını unuttum...
şimdi yeni doğan yeğenime vericem elbiseleri ama kendi aldıklarımı saklayasım var...
yani bu da benim maceram oldu...

7 yılda gelen bebişim sürprize boğdu bizi...
hata bende arada doktora gitmedim...
ama var bunda da bir hayır...

sizlerin başına gelecek diye bişey yok...
panik yapmayın lütfen...

ama o kız cicili bicili kzı elbiseleri yok mu...
yarısı onların suçu

tatlım bebişin saglıklı olsun dogsun da gerisi yalan.. yapılan alışverişleri de yerim alışmasını da ... boşver sen :34::34:
hayırlı olsun oğluşumuz!

e peki tatlım detaylı ultrasonda tescillemedi mi cinsel organını? ben anlamadım bu isten bir sey vallahi..
bi tanıdıgımız da aglayarak cıkmıstı detaylıdan aynen erkek oldugunu ogrenmisti ama en azından detaylıda ogrenmisti.. yani detaylıdan sonra 27. hafta bana ultra otesi şaşkınlık yarattı ...

banada 17 haftada söylemişti erkeğe ihtimal bile vermedi 20 hafta tekrar kontrole gittiğimde öğrendim detaya girmemiştim daha yani

detaylıya aynı hastanede ultrason uzmanı baktı...
göremiyorm dedi...
ya da salladı bilmiyorum...
ilçedeki doktorda 19. haftada kız deyince ben önemsemedim
iki doktorda kız dedi nasılsa dedim...
arkadaşlar diyorum ya garip bir durum var sanki imtihan olduk gibi...

banada 17 haftada söylemişti erkeğe ihtimal bile vermedi 20 hafta tekrar kontrole gittiğimde öğrendim detaya girmemiştim daha yani

geçmişi okumadan önce yazayım dedim...
face grubuna yazdım bilmeyenler için cumartesi günü bebeğimizin kız değil ERKEK olduğunu öğrendik...
oldukça zor oldu benim için meğerse bi güzel alışmışım...
bugün daha iyiyim sanınırım 2 güne falan tam olarak alışırım...
ama garip bir durum arkadaşlar...
ben çok etkilendim napayım...2,5 aydır kızım diye sevdik....
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah..

bebeğim 1 kilo olmuş sıkıntı yok çok şükür...

aaaa nasıl olur yaaa 7 aya kadar hiçmi bilemeişler.....amannnn Allah yardım etsin bir cinsiyete alışınca değişiklik çok zor kabullenmesi......sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin....

ben bişeymi kacırdım.. kayınvalidenle sorun mu oldu canım

aslında bakarsan tipik arkadan fişekleme işi bizimki...yüz yüze bir şey deme yok...

10 gün kaynanamda kalmıştık benimle hiç konuşmamaıştı başa başa kalınca evde ben yokmuşum gibi davranmıştı dediklerini ağzının ucuyla söylüyordu....eşime söylüyordu herşeyi yıkanacak çamaşırların var mı diye ona söylüyordu...bende kabuğuma çekilmiş hiç bir şeye karışmıyordum....meğer bunlar sorun olmuş...ben gidince görümcekle beraber hemen yetiştirmişler....o beni kızı gibi görüyormuş ben hiç konuşmuyormuşum kenra çekilip oturuyormuşum....evdeki işleri sormadan yapacakmışım ben yapılacak bir şey varmı diye soruyordum oda yok diyordu o diyemezmiş şunu yap diye ben nerden bilecksem o konuşmadan... görümcekte onu aramıyormuuşum büyük olrak onu şikayet etmiş analı kızlı kafalarında kurup kurup kendilerince karara varmışlar şikayet etmişler....
kadın inadından bir kere olsun bebeğimi sormadı yaa aldıklarmızla ilgilenmedi bile....

benim kocamda onları dinlemiş bir güzel ben hiç bir şey anlatmadığım için onların anlattığına inanmış acabalar oluşmuş kafasında....bende kocam arada kalmasın diye hiç bahsetmemiştim aman sene 10 gün geliyoruz deyip umursamamıştım hiç bir şeyi....ammmaaa maymun gözünü açtı artık gördüğüm eksikliği söylicem benimde bakış açımı düşüncemi öğrensin anasının yaptığı herşeyi normal görmesin.....

canım aynen öyle seni sessiz gördükçe daha çok tepene çıkarlar.ilk evlendiğimde görümcem hamileydi.kayınvalidem teraviye gitmişti.benimde ogün başım çok ağrıyordu.uyuyunca geçer o ağrı biliyorum.uyudum kayınvalidem yememiş içmemiş eşime gidip işte kız hamile yalnız bırakmış uyumuş senin karın falan filan işte(bu arada görümcem çalışan bi kadın yani anadolu yakasından avruya işe gidio düşün)çok üzüldüm ama şimdi akıllandım ne söylerlerse ben on mislini söylüyorum sonunda susuyorlar...

ohhhh ne güzel...öyle olmak lazım...sen susunca onlar kendilerini haklı sayıyorlar.....her yaptıklarını normal görüyorlar herkesin kendi huyu suyu düşünce yetiştiriliş tarzı var....onlar gibi olmamızı bekliyorlar....

tebrik bekliyorum hepinizden...6 tane biber dolurmuıştum, bi güzel yaktım, bi tanesi baya kötüydü birini attım, başka tencereye aldım biraz daha pişsin dedim, pirinçleri çiğdi daha.. veeeeee bi daha yaktım:):) birini daha attım, eliimizde kala kala 4 tane dolma kaldı, onların da yarıları yanık:)

kaç kere yazmışım yaffff

Son düzenleme:
tebrik bekliyorum hepinizden...6 tane biber dolurmuıştum, bi güzel yaktım, bi tanesi baya kötüydü birini attım, başka tencereye aldım biraz daha pişsin dedim, pirinçleri çiğdi daha.. veeeeee bi daha yaktım:):) birini daha attım, eliimizde kala kala 4 tane dolma kaldı, onların da yarıları yanık:)
en hamaratımız:65:

selam topikler:27:

hemen bugunku maceramı yazayım :52:
dun bı arkadasım aradı o da benım gıbı 1 kental,
dgumdan hemen sonra kılo vermeyeyıp 10 kg daha aldı dıyetısyen ve spor mevzusuna ragmen. doktor troıdlerıne bakınca troıd cok yuksek cıkmıs, hamıleyken bu troıdın olsaydı cocugunda zeka gerılıgı olurdu vs demıs. bı dusundum ben de cok kg aldım hem de fazla yemeden. içime bı kurt dustu aksam ınternette epeyı arastırdım belırtılerı yok bende ama doktorun t3 t4 ve TSh degerlerıme bakıp bakmadıgından da emın olamadım. basladım aglamaya, ev arkadasımla bırbırımızı yedık tabı:27:
troıd olcumunden once senı psıkytr doktoruna gotureyım dıye teklıfte bulununca hepten dellendım,
bu erkekler hamıle psıkolojısınden ne anlar :22:

sabahın kör vaktı kendımı doktora attım ama kendımınkıne degıl baska doktora,
yoksa basından savar ben baktım vs der dıye dusundum.
tahlıllerımı verdım geldım,
kurabıye yıyom sımdı ıyıyım:49:

selam topikler:27:

hemen bugunku maceramı yazayım :52:
dun bı arkadasım aradı o da benım gıbı 1 kental,
dgumdan hemen sonra kılo vermeyeyıp 10 kg daha aldı dıyetısyen ve spor mevzusuna ragmen. doktor troıdlerıne bakınca troıd cok yuksek cıkmıs, hamıleyken bu troıdın olsaydı cocugunda zeka gerılıgı olurdu vs demıs. bı dusundum ben de cok kg aldım hem de fazla yemeden. içime bı kurt dustu aksam ınternette epeyı arastırdım belırtılerı yok bende ama doktorun t3 t4 ve TSh degerlerıme bakıp bakmadıgından da emın olamadım. basladım aglamaya, ev arkadasımla bırbırımızı yedık tabı:27:
troıd olcumunden once senı psıkytr doktoruna gotureyım dıye teklıfte bulununca hepten dellendım,
bu erkekler hamıle psıkolojısınden ne anlar :22:

sabahın kör vaktı kendımı doktora attım ama kendımınkıne degıl baska doktora,
yoksa basından savar ben baktım vs der dıye dusundum.
tahlıllerımı verdım geldım,
kurabıye yıyom sımdı ıyıyım:49:

pat diye dalacagim selamsiz sabahsiz ama bendede var tiroid hiperden underaktife gecti benimki cok sukur degerlerim iyi benim.

sana birsey soracagim benim baci hamile yeni biliyorsun oda kayseride sen doktorum kayserinin en iyi doktoru demistin isim neydi canim doktorunun?kardesime tavsiye edebilirmiyim?

hamaratlıkta üstüme tanımıyorum:) şuy ev hanımlığını beceremicem ben galiba:):)

ya ne kadar panik atak haunlarız biz böyle birinden bişi duyunca hemen kendimizede teşhis koyuyoruz.. potansiyel süper:)

bugün itibari ile gebelik şekerim var artık...
1800 kcal diyet listem, ölçüm cihazım var...
5 gün sonra düşmezse insülin tedavisi dedi dahiliyeci...
yarın kendi doktorumu arayacağım...
yavrum sağlıklı olsun yeter ki ekmek yesem olur sadece...

bugün itibari ile gebelik şekerim var artık...
1800 kcal diyet listem, ölçüm cihazım var...
5 gün sonra düşmezse insülin tedavisi dedi dahiliyeci...
yarın kendi doktorumu arayacağım...
yavrum sağlıklı olsun yeter ki ekmek yesem olur sadece...

geçmiş olsun canım bende uğraşıyorum 2 gündür diyet listesine uymak diil de hazırlayıp yemek mesele bana her 2 saatte bir bi şeyler yazdılar
ama bugün itibariyle en son ölçümüm 123 e kadar düştü :66:
195 lerdeydik çünkü dikkat eder listeye saati saatine uyarsan boşuna insülin olmazsın 2 günde bu kadar düzelmesine çokkkkkkkkkkk sevindim
parmağım delik deşik oldu ama olsun bide yemekten 1 saat sonra mutlaka 20 dakka yürü oda düşürüyo hemen:79:

Back
X