• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gobekleri bana yollayin istediginiz her universiteye atarim.:27:

oxford,cambridge,imperial :21:

anammm:52:
du bakalım olmadım sana yollarız:27:

şaka bi tarafa göbeğini oxforda atıyomusum ama hıc okumayan bı cocuk oluyormus,
kahrımdan ölürüm yeminle:44:
Allah saglık sıhhat ve zeka versın amin diyerek günümü sonlandırıyorum:26:

kızlar sizi cok cesur buldum ben cesaret edemiyorum gecelik pijama ve sutyen olayına daha lohusalik icin.. yani 3 ay var daha sismeyecegimizin garantisini kim verebilir ki?
benim icinde yuzdugum tum lcw hamile komik t-shirtler artık karpuz yutmus durumda hem one dogru karpuz hem arkaya dogru :))

bu arada fatma nerede bugun sanki hic yazmadı di mi?

geride 3 ay var evet canim garanti yok peki 3 aydan erken gelirse bebekler ne olacak bununda garantisi yok degilmi?

Allah korusun herseylerini tamamlayip gelsinlerde varsin aldiklarimiz kucuk gelsin.
benim doktorum her ihtimle karsi 7.ayin sonunda herseyin hazir olsun dedi....

kızlar sizi cok cesur buldum ben cesaret edemiyorum gecelik pijama ve sutyen olayına daha lohusalik icin.. yani 3 ay var daha sismeyecegimizin garantisini kim verebilir ki?
benim icinde yuzdugum tum lcw hamile komik t-shirtler artık karpuz yutmus durumda hem one dogru karpuz hem arkaya dogru :))

ahahahhahahhhahahahahahhahhahha
ön arka karpuz ve fatma bütünleşmiş :)

ebru yu bende hiçç beğenmedimm
iğrençççççç

ben sadece bir tane şimdilik almak istiyorum ne olur ne olmaz diye çantayı yavaştan hazırlamaya başladım ilk olarak gecelik alıcam zaten oda dar ve vücuda yapışan bişey olmayacak baştan beride öyle çok bi kilo almadım yani bana göre normal sanki :) ve ben asıl hamile kıyafeti için gidicem gitmişken fikir ediniriz :61:

geride 3 ay var evet canim garanti yok peki 3 aydan erken gelirse bebekler ne olacak bununda garantisi yok degilmi?

Allah korusun herseylerini tamamlayip gelsinlerde varsin aldiklarimiz kucuk gelsin.
benim doktorum her ihtimle karsi 7.ayin sonunda herseyin hazir olsun dedi....
ay biliyom tatlım Allah korusun vallahi de ben guvenemedim kendime şişip şişip duruyorum daha 7. ayı tamamlamaya cok var sankiii o yuzden dedim bitanem..

iğrençççççç

ay askolsunnnnnn benim aramı bozacaksın kızla simdi :9::9::9:

doppler le ilgili yazıyı okuyunca aklıma fatma geldi de sordum cunku o da benim gibi evde doppler kullanıyordu..

fatma aramızda diyet yapıp en az kilo alan kişi unuttun muuu :))

canım prensesin dediği gibi 7 aydan sonra çantamızın hazır olması lazım.1 beden büyük aldım ben.zaten doğumda da karnımız biraz iner.

diye düşünüyorum yani inş...

ay evimin dibindeki koleje gomdurseler yeter bana cocugum 4-5 dil bilir en azindan insallah...babasina ceker insallah o yonu anasina cekerse ana dilini bile zor ogrenir...:27:

kızlarr yabancı dil biliyorsanız evde konusun 3 yasına kadar cocuk evde konusulan her dili ogreniyor unutmayınnn..
ben oyle yapacagım kısmetse..

kızlarr yabancı dil biliyorsanız evde konusun 3 yasına kadar cocuk evde konusulan her dili ogreniyor unutmayınnn..
ben oyle yapacagım kısmetse..

evet ogreniyor ama buradaki doktorlar aksini soyluyor biz yabancilara once kendi dilinizi ogretin diyorlar.zaten 3 yasinda okula(krese) baslaniyor burada sonra ana okulu ve ilk okul ve yabanci dilini tamamen okulda ogrenmis oluyor.evdede cocukla yabanci dil konusursaniz kendi ana dilini ogrenemez diyorlar.:34:haklilarda...

benım bebegım buyudu artık bu gunlerı bızde cok sukur saglıcakla atlattık.ılk bebegımdı ve bırsuru cok alısverıs yaptım ama cogunuda gıydıremedım cok urun wardı cunkı.yapyenı yıpranık dahı degıl erkek bebek gıysılerımı satılıga cıkardım 0 12 ay arası markalı fotoda yollarım maıllerınıze.bende artık akıllandım ve 2.elden alıyorum 1 yasın ustundekılerı alıyorum kanzın albımınının sevı bebenın urunlerı altacması yanyatıs yastıgı kısın gıyecegı ve cok begenecegınız tulum hepsı cok sık takımlar hatta damatlıgına kadar aldıgımda 500 tlden fazla para verdım ama sımdı cok uygun fıyata elımden cıkarıyorum 80 den fazla parca buarada bana ozelden attıgınız mesajlarda maıllerınızıde bırakın oradan sıze foto atarım burdan ozelden msjlara cvp yazmam ıcın 100 tane yorum yazmalıymısım sevgıler

ama 7. ayda hastane çantasını hazırlıyo insanlar. tam üstüne yapışan bişey alma, nolcak sonuçta penye bu genişler yani.

ha bide lohusa çok terlermiş, şimdi yazlıklar varken almak lazım bence

Son düzenleme:
zaten alıcağımız geceliğin atletin vs bol ve rahat olması gerekir bende hem bol olursa olurda göbüş falan kalmış olursa kamufle ederiz :9:

Arkadaşlar bebek odası yapan var mı aranızda? Bebek odası istiyorum ama eşim şimdilik beşik yeter acele etme hele bir dünyaya gelsin sonra alırız diyor.Sizler ne düşünüyorsunuz sizce 1 yıl yanımızda beşikte kalıp sonra mı oda almalı? Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

iğrençççççç

anam burdayım ben..

okuyorum sadece..

ası oldum dün sol kolum tutmuyor..
haftasonu 100 lük şeker yüklemesi yaptırdım ii cıktı cok sükür.. ama dr sen yinede sekerli gıdalardan uzak dur dedi.. dalga mı geciyosunuz dedim zaten agzıma koymuyorum..

sadece meyve yiyorum... tatlı niyetine.. yarasın yavruma..

hala kilo almamıs olmam bişey ifade ediyormu .. bence hayır.. cunkü halihazırda 73 kiloyla hamile kalmıs bir karıyım.. stoktan tüketiyorum.. bundan sonra alırım sanırım..

öpüyorum hepinizi..

ps: kızıma ciciler aldım.. yarın koycam topiğe..

Back
X