- Konu Sahibi bebegim_01
- #20.981
eveet kasım anneleri manyaklıkta son noktada tebriklerrrrrrr:)demek herkes erken doğum telaşına düştü valla bravo nasıl başarıyoruz bilmiyorum aynı anda aynı korkuları yaşamayı![]()
tabii ki birbirimizi fiştekleyerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveet kasım anneleri manyaklıkta son noktada tebriklerrrrrrr:)demek herkes erken doğum telaşına düştü valla bravo nasıl başarıyoruz bilmiyorum aynı anda aynı korkuları yaşamayı![]()
felaket tellallığı yapem mi :)
eylül ağustostan sıcak geçecekmiş.
yap bacım yap bu adananın sıcağında ağustostan kötü eylül nasıl olur bilmiyorum valla..
kız made valla artık her kötü durumda insanın aklına erken doğum geliyo ee 7 aylık olduk nerdeyse:)
madecim sen avukatmışsın sanırım dün okumuştum bana yardımcı olurmusun bişe sormak istiyorm şimdi benim müdür sürekli ücretsiz izin al git diyo bana sanki borçları kendi ödicek neyse ben izne çıkınca birini alacakmış ben doğum izninden döner dönmez beni işten çıkarma hakkı var değilmi bu durumda ne kadar tazminat alabailirim yada alabilirmiyim 2 yıldır çalışıyorm burda?
yap bacım yap bu adananın sıcağında ağustostan kötü eylül nasıl olur bilmiyorum valla..
kız made valla artık her kötü durumda insanın aklına erken doğum geliyo ee 7 aylık olduk nerdeyse:)
madecim sen avukatmışsın sanırım dün okumuştum bana yardımcı olurmusun bişe sormak istiyorm şimdi benim müdür sürekli ücretsiz izin al git diyo bana sanki borçları kendi ödicek neyse ben izne çıkınca birini alacakmış ben doğum izninden döner dönmez beni işten çıkarma hakkı var değilmi bu durumda ne kadar tazminat alabailirim yada alabilirmiyim 2 yıldır çalışıyorm burda?
öyle bi hakkı yok
eğer haklı bineden göstermeden seni işten atarsa,
hele hele sen hamileliğin ve doğumun nedeni ile işten atıldığını ispatlarsan
öyle bir tazminat ödemek zorunda kalırlar ki banka yanar valla
doğum yapan kadının iş devamlılığı ile ilgili çok katı devlet
seni doğum izni sebebiyle işten çıkarmış olursa haksız fesih olur ve tüm tazminatlarını alırsın...seni aslında işten bu sebeple çıkarma hakkı yok ama çıkarabilir malesef buda dediğim gibi haksız fesih olur ve tazminatlarını alırsın...alamazsan dava açarsın yine alırsın
bundan çok korkuyorum doğum izninde çıkarmaz ama döner dönmez elime kağıdı verip güle güle diceklerini düşünüyorum.umarım böyle bişe yapmaz ortada kalırız resmen yaparsada hakkımı alabilirim umarım..
bundan çok korkuyorum doğum izninde çıkarmaz ama döner dönmez elime kağıdı verip güle güle diceklerini düşünüyorum.umarım böyle bişe yapmaz ortada kalırız resmen yaparsada hakkımı alabilirim umarım..
Günaydınlar,
Ya kızlar aslında kararımı verdiğimi sanıyordum ama fikirlerim karmakarışık oldu..Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..Şimdii ben kiracıyım bebek mobilyası almayacaktım malum yıpranıyor ve birkaç yıl kullanılıyor diye..Sadece park beşik ve dolap almayı düşünüyordum.Ama bu sabah bi arkadaşla konuştuk büyüyen beşikler sonra yatak alınıp 15 yaşa kadar kullanılıyormuş acaba bebek odası mı alsam diye düşünmeye başladım yaaa...Neolur yardım edin nekadarcık kaldı şurda daha hiç bişey net değil kafamda..
kayserili paşammmm
yazmıyon bacım
benim bugün itibari ile izne çıkmama 44 günüm kaldı :) Ekim 1 de çıkıcam hacıııı :)
tatilleri de çıkartırsam 28 gün daha gidip geleceğim istanbullu metrobüs ayıları ile
ayyy pek mutluyum :)
arada kaçar gelmem de ben
ehehehehe
ayy yarabbim ne insanlar varya neyin hesabını yapıolar ay bu değilmiydi karnın şiş şiş dolanma diyen yoksa bi müdür vardı kızlardan birine bu lafı diyen
evt cnm ta kendisi( allah ıslah etsin ne diyim.
kızlar 32. haftadamı ayrılacaksınız hep?
hacı burda full mesai isterim ben :)
yok öle tıkınma neyin
ne yedin :)