• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkidişler ben nefes almakta çok zorlanıyorum yahu:(hani yemeği fazla kaçırırsın da hazımsızlıktan nefessiz kalırsın ya öyle bir durumdayım,aşırı kilo da almadım 65 kiloyum,bana ne oluyor kendimi çok kötü hissediyorum :14:aramızda başka nefes sorunu yaşayan var mı?

Arkadaşlar bebek odası yapan var mı aranızda? Bebek odası istiyorum ama eşim şimdilik beşik yeter acele etme hele bir dünyaya gelsin sonra alırız diyor.Sizler ne düşünüyorsunuz sizce 1 yıl yanımızda beşikte kalıp sonra mı oda almalı? Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Merhaba bende senin gibi kararsızım ama yavaş yavaş netleşior.biz çilekten baktık.fiyatlarda çok yüksek değil.beşik hem büyüyor hemde yanında komidini var 920tl.içinde 2tanede yatak verior(biri küçük,biri büyük)ayrıca uyku setinide verior.benim kendi gardlobum büyük değil.onun için birde 2li gardlop alcaz oda 450tl.hem bu bizim ilk bebişimiz olacak.allah nasip ederse 2.bebeğim olursa ondada kullanırım diye düşündüm.o yüzden biraz kaliteli almaya karar verdim.

kızlar kasılma yaşayan var mı aranızda? lütfen varsa nasıl olduğunu ve ne sıklıkla olduğunu yazar mısınız? Endişeliyim bunlar ne kasılması anlayamadım normal mi değil mi diye facebook ta da birçok kişi yazmış olduğunu. Yorumlarınızı bekliyorum

benim bazen karnım çok kasılıyor oda bebek hareketlerinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum taş gibi oluyor karnım onun dışında bi kasılmam yok bence kendini çok fazla dinleme düşünme düşündükçe en ufak şeyi bile çok büyüte biliyoruz devamlı evdesin sanırım bir neti çok karıştırma iki kendine bir uğraş bu kafanı dağıtabileceğin yoksa zamanını kendini ve bebişini üzmekle geçirirsin benden tavsiye :29:

arkidişler ben nefes almakta çok zorlanıyorum yahu:(hani yemeği fazla kaçırırsın da hazımsızlıktan nefessiz kalırsın ya öyle bir durumdayım,aşırı kilo da almadım 65 kiloyum,bana ne oluyor kendimi çok kötü hissediyorum :14:aramızda başka nefes sorunu yaşayan var mı?

canım yalnız değilsin merak etme arada banada oluyor ama normal olduğunu okumuştum hamilelik ilerledikçe olurmuş merak etme

bende yemek yedikten sonra cok fena oluyorum sanki bebek ayaga kalkmış gibi hisediyorum:)

tamam bendede öle oluo ama bu normal değilmi ki benimki sanki daha çok poposunu yada başını dayıyomuş gibi oluo genelde de uzun süreli yatar yada oturduktan sonra ayağa kalkarsam hissediyorum ama ben çok önemli bişi olduğunu sanmıorum yineden bi sorucam druma

ben de senin gibi sandım popo ya da ayak filan dayıyor sandım hastaneyi aradım ebe çağırdı gel hemen diye ve nst de ağrı çıktı iki gün hastanede kaldım. Enfeksiyon vardı idrar yolunda o yüzden erken doğum tehdidi oluşmuştu. işte ben bu sebeple korkuyorum bu kadar çok. Akşam düzenli aralıklarla oldu ve sonra tamamen kesildi şimdi iyiyim ama yine de tedirginim

Bende normal doğum düşünüyorum...Bi arkadaşım normal epidural yaptı çok ta memnun kaldı ıkınma hissi kaybolmuyor sadece sancıların şiddeti azalıyor dedi...Ve o arkadaşiım okadar narin görünümlüdür ki hayret ettim normal yapabildiğine...şimdi bekar hali gibi maşallah zayıfçacık hamileliğinde de 20 kilo falan almıştı 6 ay oldu düşünün yani...
Eşimde sezeryan yapmamı hiç istemiyor tabi allah sağlık verirde herşey yolunda giderse normal yapıcam...ama epidural mi yoksa tamamen normalmi kararsızım...O anki sancıların şiddetine bağlı karar vermem...

Toplam 36 kullanıcı konuyu okuyor. (28 üye ve 8 ziyaretçi)

derya2807,ela_sudem,Burcu_zdmr,mavi_35,kanzy,kahvekolik,mydearbaby,Smurfie81,kahireden_ibrahim_pasa,jineps84,tuubaaoz,ASKIS,bol,SevdeBilge,Usha,nazobülo,izmirligirl,kahvelokum,zuzuipek+,drgks,beyhan25,simiramis,masterbully,gollum,annesinin_kuzusu,tarkul007,eeab,çaykaşığı,:nazar::nazar::nazar:

kızlar maaşallahımız var ama 1 kaç kişinin haricileri konuşmuyor :)

ben de senin gibi sandım popo ya da ayak filan dayıyor sandım hastaneyi aradım ebe çağırdı gel hemen diye ve nst de ağrı çıktı iki gün hastanede kaldım. Enfeksiyon vardı idrar yolunda o yüzden erken doğum tehdidi oluşmuştu. işte ben bu sebeple korkuyorum bu kadar çok. Akşam düzenli aralıklarla oldu ve sonra tamamen kesildi şimdi iyiyim ama yine de tedirginim

cnm braxton hicks denen doğuma hazırlık olarak ortaya çıkan ve 20. haftadan itibaren kendini gösteren sancı olabilir.
ama senin maalesef ki bir geçmişin var, bu nedenle bence bi acile gidip nstye bağlanman çok daha iyi olur

hımm canım merak etme bişey olmaz sen içini ferah tut çok fazla ayakta kalmamaya bak gerekirse hemen drunu ara bi git, şimdi evham yapıosun kasılma olmasa bile kendini dinlersin rahatlamaya çalış

ben cnm dün sabah oldu bendede ilk bugün sabahta yine baya zorladı beni..

Arkadaşlar merhabaa..bende 2 gün öne doktora gittim..şükür herşeyimiz normal..975 gram 34 cm civarındaydı bebeğim..plesantam aşşağıdaydı benimde yukarı çıkmış ve normale dönmüş..bu durumda olan arkadaşlar varsa takmasınlar..normale dönebiliyormuş..ama bu seferde boynuna kordonu dolanmış..düzelirmi dedim..bu saatten sonra düzelmesi çok zor,büyüdüğü içn hareket alanı az ve kordondan kurtulamaz dedi doktorum...şuan bu durumun hiç bir sakıncası olmadığını sadece normal doğumu zorlayacağını ama yinede normal doğum deneyip eğer olumsuzlukla karşılaşırsak sezaryana alacağını söyledi...ama ben çok korkuyorum..2 gündür nete girip korkudan araştıramamıştım..dün gece biraz araştırdım..çok kötü şeylerde okudum..iyi şeylerde...bu durumla ilgili bi fikri olan varmı acaba?

Bende normal doğumu isteyen kadınların önünde saygıyla eğiliyorum.. ve ben almayayım diyorum... ben kesin masada kalırım o korkuyla.. kalpten giderim yani.. şimdiden titriyorum konusunca bu konuyu ve daha 3 ay var..

İmza ! :46:

Ben de normal doğum yapacakları tebrik etmekten öteye geçemiyorum. İster normal, ister sezeryanla, hepimiz sağlıklı bi doğumla, hayırlısıyla kavuşuruz inşallah yavrularımıza.. Buralara kadar gelmek, bunları konuşmak bile heyecan verici. Çok şükür bu günümüze...
Sizleri okuyorum ama yazamıyorum pek bugün, biraz yoğun.. Ama takipteyim... :)

Kızlar ben de başını ya da poposunu dayıyor sanıyordum ama sanırım kasılma o. Eylül annelerinde erken doğum yapan birisi yazmıştı. Onun da öyle olmuş ve sıklaşmış bu kasılma. Saatte 4 defadan fazla olursa doktora gidin diyor. Allah korusun erken doğumdan ya da aksi bir durumdan. İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz ama önemsemek lazım bu kasılmaları.

Kızlar ben de başını ya da poposunu dayıyor sanıyordum ama sanırım kasılma o. Eylül annelerinde erken doğum yapan birisi yazmıştı. Onun da öyle olmuş ve sıklaşmış bu kasılma. Saatte 4 defadan fazla olursa doktora gidin diyor. Allah korusun erken doğumdan ya da aksi bir durumdan. İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz ama önemsemek lazım bu kasılmaları.

evet bana da saatte 4den fazla olursa doktora gidin dediler. Ama tam anlamıyorum sanki bzaen kendimizi çok dinliyorum ondan herşeye takıyor muyum diyorum ama pazartesiydi randevum cumartesiye çektim doktoruma bir danışalaım bakalım ne diyecek.

Merhaba bende senin gibi kararsızım ama yavaş yavaş netleşior.biz çilekten baktık.fiyatlarda çok yüksek değil.beşik hem büyüyor hemde yanında komidini var 920tl.içinde 2tanede yatak verior(biri küçük,biri büyük)ayrıca uyku setinide verior.benim kendi gardlobum büyük değil.onun için birde 2li gardlop alcaz oda 450tl.hem bu bizim ilk bebişimiz olacak.allah nasip ederse 2.bebeğim olursa ondada kullanırım diye düşündüm.o yüzden biraz kaliteli almaya karar verdim.

Canim benim ben 1,5 yasina kadar besik kullandim sonra sonra kizima bende cilek odasi aldim gercekten cok kaliteli ve cok memnunum.Ama bebk odasi degilde kiz cocuk odasi aldim, ikinci cocuguma olmuyor maalesef cünkü oglusum geliyor ama onada aynini düssünüyom biraz büyüyünce cocuk odasi alacam insaallah. Bebek odalari büyüse bile cocuksu kaliyor birkac sene sonra yine cocuk odasi alacaksin.

Back
X