2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
çok güzel, bu sayfaya son yazacaklardan biriside benim ama olsun bigün bende kızımla benim hikayemi yazacağım yaaa ohhhh mis gibi bebişimi koklaya koklaya o kucağımdayken allahım tüm kadınlara asip etsin bu duyguyu. ellerine emeğine sağlık arkadaşım teşekkür ederim herkesin hikayesi bana cesaret olacak herkese şimdiden teşekkür ederim
Kızlar doğuma gidecek arkadaşlarımız varmış allah yardımcıları olsun inşallah.:49:
Baktım bebekler gelmeye başlıyor hemen yeni topiğimizi açayım dedim.

:emir_bebek:Hayatımızın en güzel anını bu topikten paylaşalım olur mu ne dersiniz???:65:

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post21219627

:nazar::nazar::nazar:

vay be bizde dökülmeye başladık artık.ciciliye allah yardım etsin.bebişlerimize allah sağlık versin.onları koklamayı nasip etsin allahım bize.

ay çok duygulandım bende cicili umarım çabucak kavuşur bebişine. ilk bebiş geliyo inanamıyorum:66::66:

günaydın millet.kahvaltımızı yaptık.çantalarımızı hazırlayacağız.malum pazartesi abbas yolcu.3 haftamız kaldı.heyecan başladı yavaş yavaş.
ay o kadar az mı kaldı senin biliyosun diğer topikte takipcin benim
sıra bana geliyo :)
Gunaydiin herkeseee,

Uykusuz bi gecenin ardindan bi rapor verek dedim :) hala hastanedeyim 4 saatde bir nst ve tansyon olcumu yapioruz....sabaha kadar karnim deli gibi kasildi hic bole olmamisti ve bu sabah ilk kes nst de sancilar (yada kasilmalar hangisi dogru bilemedim) gorundu 90 larda cikti ne demek bilmiorum gerci....sanirim sabaha kadar kesilmeyen ahhhh oooo uuuhhhh'lar ve bebek aglamalarindan etkilendim :( suan tek istegim evime gidip kendimi dezenfekte etmek mis gibi yatagima sokulmak :2:

canım vakitlice gelsin bebişin nst de 20 den yukarı çıkarsa kasılmalar başlamış diyolar allah yardımcın olsun

cicili arkadasımıza cok sevındım sagsaglım kucagında gorsun ınsallah kuzusunu... Allah uzuunn uzuunn omurler versin..

buarada bgn ıtıbarıyle 37. haftamızı bıtırdım 38 den gun alıcaz ve dogum ıcın yarından ıtıbaren teklı sayılara dusucem sn 9 gunum kalıcak tabiinsabırsız davranmazsa bnm kızım.. tam anlamıyla herseyımz hazır bgn esımle kemeraltına gıdıcez bebek sekerlerımızı ve sepetımızı alıcaz... esım almak ıstemıyo yanına bılerek yorulmak ıstıyosun erken dogurmak ıstıyosun sen bu kızı dıyıp duruoo aksamdan berı ama anlamını bılmedgm bı enerjı var bgn ustumde ıyı hıssedıyrum kendımı metroyla gıdıcez nası olsa dıyıp kandırmaya calısıyorum du bakalım.. gerıye erken dogurmazsam carsamba gunu yapılıcak bebek kurabıylerımız kalıcak bırtek... sepete koyucaz... bızden haberler bunlar.. ıyı hafta sonlrı hepınıze yorulmayın dınleyın son haftalarımız..

hayırlısı olsun canım sağlıkla vaktinde alırsın inşallah sende bebişini

Kızlar doğuma gidecek arkadaşlarımız varmış allah yardımcıları olsun inşallah.:49:
Baktım bebekler gelmeye başlıyor hemen yeni topiğimizi açayım dedim.

:emir_bebek:Hayatımızın en güzel anını bu topikten paylaşalım olur mu ne dersiniz???:65:

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post21219627

:nazar::nazar::nazar:

hiç geçmiycek gibi gelen 9 ay bitiyo mu şimdi
doğuma kadar geldik hala inanamıyorum:nazar:
en son doğum yapacaklardan olduğumdan son yazı benden gelecek heralde
allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım

çok güzel, bu sayfaya son yazacaklardan biriside benim ama olsun bigün bende kızımla benim hikayemi yazacağım yaaa ohhhh mis gibi bebişimi koklaya koklaya o kucağımdayken allahım tüm kadınlara asip etsin bu duyguyu. ellerine emeğine sağlık arkadaşım teşekkür ederim herkesin hikayesi bana cesaret olacak herkese şimdiden teşekkür ederim

Bişey değil canım:nazar:Geç olsun güç olmasın inşallah sağlıkla al bebişini kucağına:emir_bebek::70:

cicili arkadaşımızın tickerına baktım. 34+5 günlük yazıyor. Allah kurtarsın, sağlıkla kucağına alsın. 40 günümüz var yazmış geçen gün, demek ki ters bir durum yoktu son güne kadar, ne oldu da doğuma aldılar çok merak ediyorum. İnşallah o da bebeği de iyidir, Allah sağlıkla hayırlı günler göstersin ikisine de. Çok heyecanlandım ben de. Topiğimizden ilk doğuma uğurladığımız arkadaşımız, dualarımız onunla inşallah. Rabbim kurtarsın, inşallah güzel haberlerle gelir.

Son düzenleme:
Kasım anneleri sayfasından ilk heyecanı yaşadık bu sabah. cicili arkadaşımıza hayırlı doğumlar..inş. kolay bi doğum yapar bebeğine sağlıcakla kavuşur, toparlanır evine çıkar ve bize anlatır doğumda yaşadıklarını..Allah yardımcısı olsun.kaç haftalık nasıl başladı doğumu hepsini öğreniriz inş.

son 1 ay en zor dönemmiş galiba. hareket etmek uyumak daha bi zorlaşıyor..hamdolsun diyorum yaşayacaz ve zamanı geldiğinde bitecek bu dönem inş...

kızlar günaydın...
topikte hareketlenmeler başlamış Allah sağlık versin hepimize bebeklerimize...
benim karnım dün gece bi ara yırtılacak gibi gergindi hiç bu kadar olmamıştı...
oturamadım kalkamadım...
daha pijamam yok benim ya...

kızlar günaydın...
topikte hareketlenmeler başlamış Allah sağlık versin hepimize bebeklerimize...
benim karnım dün gece bi ara yırtılacak gibi gergindi hiç bu kadar olmamıştı...
oturamadım kalkamadım...
daha pijamam yok benim ya...

canım 35inci haftan gelmiş geçiyo hemen edin bi tane bundan sonra doğumlar kapıda :)

sankı hep böyle kalacakmısız gibi hissediyordum ben.cicili arkadaşımız doğursun bakalım çok merak ettim şimdi kolay doğum olur umarım.ben 40 a kadar bekleyemem sanırım 34+1 iz.2 yada 3 haftaya gelır gıbı hıssedıyorum öle kasılma sancı fılan yokta ne bılım his sadece.

benim kızım çok hareketli teyzesi heran gelecek korkusundayım 33+1 olduk ama ben ve ablam erken doğummuşuz hatta ben 8 aylıkmışım kızımın mobilyası geldi kocam sildi ben silemedim eşyalarını yıkıyıp hazırlayamıyorum çantamıda öyle sanki hazırlasam anlıyacak gelecek diye ödüm kopuyor ama sayfada ilk doğum haberini okudumya sanki bugün doğsa bi sıkıntı olmaz gibi güven geldi içime akranları geliyor kızım. :1: sendeki o histen bende de var yani
sankı hep böyle kalacakmısız gibi hissediyordum ben.cicili arkadaşımız doğursun bakalım çok merak ettim şimdi kolay doğum olur umarım.ben 40 a kadar bekleyemem sanırım 34+1 iz.2 yada 3 haftaya gelır gıbı hıssedıyorum öle kasılma sancı fılan yokta ne bılım his sadece.

Son düzenleme:
sorma canım bi rahatlık vardı ama akşam dedim eşimin 2 düğmesini kapatamadığım pijamasıyla gidicem herhalde...
sonuçta garantisi yok işte hiç bir neden yokken doğabilirmiş erken..

ben herşeyi aldımda yıkanıp ütülenmesi gerekiyo
34 te herşeyi bitirmiş olurum umarım

Herkese günaydın öncelikle...Hepimiz olaya vakıf olduğumuz için cicilinin doğumunun başlaması ne kadarda çok etkiledi bizi. Bende gözlerim dolarak haberini okudum. Allah yardımcısı olsun diye dua okudum.Biliyorum ki Rabbim yardıma ihtiyacı olanın yanındadır. Sağlıkla bir avazda doğurur cicili arkadaşımız..Hepimize Allah zamanınında sağlıklı ve kolay doğumlar nasip eder..

kızlar uzun zamandır yokdum ben çok sancılanıyorum :18::18::18:sizdede oluyo mu ayy anlatması bile zor :14: benim 3 haftam kalmış öle dedi doktor korkuyorum valla erken mi gelcek diye allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :70::70:

Ayy doğuran mı var :) Allahım sağlıkla kurtarsın inşallah. Bugünlere geldik şaka maka :) Çok heyecanlanıyorum çook böyle duydukça. Hadi bakalım inşallah hepimiz vakitli, sağlıklı, kolay doğumlar yapar ve mis kokulularımızı kucağımıza alırız..

Biz iyiyiz kızımla. Dün yine gittik dr.a, ben artık her hafta gidiyorum zaten. Kendi dr.um çağırmadı, bi ona bi diğerine gidiyorum. İyiydi kızımız çok şükür. Suyu gayet yeterli dedi ölçümünü yapıp, kordonun durumu da önemli değil dedi yine. O doğum şeklini belirlemede önemli dedi sizin de zaten sezeryan olacağına göre sorun yok dedi. İnşallah da olmaz. Allah'a emanetler kuzular.

Odamız hazır gibi, 2 gün önce perdesi, geldi. Avizemizle, bi rafımız var onu bekliyoruz.
Bi eksiğimiz bebek arabası. Ona da karar veremiyorum ya..
Bi de bebek şekerleri, oda süsü, sepeti vs.. kaldı.

Sıkıntılar son ayla beraber arttı, uykusuzluk ve nefes darlığı başı çekiyo bende. Bi de açlığa dayanamıyorum hiç. 14 kilo olmuş aldığım kilo, bakalım kaçla giricem doğuma. Kuzum 2.560 olmuş maşallah. Gerçi ultrasonda yanılma pay çok, +-300 gr deniyo genelde. İnşallah 3.000'i buluruz doğuma kadar en azından. Sağlıklı olsun da tabi öncelikle.
Burun tıkanıklığı var bi de bende çok. Nefes alamıyorum. Serum fizyolojik aldım. Kıza da kendime de :) Ehh işte, mucizevi çözüm olmadı ama biraz olsun rahatlatıyo geçici olarak.

Hadi cicili arkadaşımzın güzel haberini alalım inşallah. Bu arada geçmişte okumuştum, yazamadım henüz, ibo arkadaşımız başınız sağolsun. Allah geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah..

Son düzenleme:
ben herşeyi aldımda yıkanıp ütülenmesi gerekiyo
34 te herşeyi bitirmiş olurum umarım

cnm sen sen ol 34 e bırakma yap şimdiden hazırsa
ben kendimi kaldıramıorum bide bu işlerle uğreşınca hepten fena oluorum

Ayy doğuran mı var :) Allahım sağlıkla kurtarsın inşallah. Bugünlere geldik şaka maka :) Çok heyecanlanıyorum çook böyle duydukça. Hadi bakalım inşallah hepimiz vakitli, sağlıklı, kolay doğumlar yapar ve mis kokulularımızı kucağımıza alırız..

Biz iyiyiz kızımla. Dün yine gittik dr.a, ben artık her hafta gidiyorum zaten. Kendi dr.um çağırmadı, bi ona bi diğerine gidiyorum. İyiydi kızımız çok şükür. Suyu gayet yeterli dedi ölçümünü yapıp, kordonun durumu da önemli değil dedi yine. O doğum şeklini belirlemede önemli dedi sizin de zaten sezeryan olacağına göre sorun yok dedi. İnşallah da olmaz. Allah'a emanetler kuzular.

Odamız hazır gibi, 2 gün önce perdesi, geldi. Avizemizle, bi rafımız var onu bekliyoruz.
Bi eksiğimiz bebek arabası. Ona da karar veremiyorum ya..
Bi de bebek şekerleri, oda süsü, sepeti vs.. kaldı.

Sıkıntılar son ayla beraber arttı, uykusuzluk ve nefes darlığı başı çekiyo bende. Bi de açlığa dayanamıyorum hiç. 14 kilo olmuş aldığım kilo, bakalım kaçla giricem doğuma. Kuzum 2.560 olmuş maşallah. Gerçi ultrasonda yanılma pay çok, +-300 gr deniyo genelde. İnşallah 3.000'i buluruz doğuma kadar en azından. Sağlıklı olsun da tabi öncelikle.
Burun tıkanıklığı var bi de bende çok. Nefes alamıyorum. Serum fizyolojik aldım. Kıza da kendime de :) Ehh işte, mucizevi çözüm olmadı ama biraz olsun rahatlatıyo geçici olarak.

Hadi cicili arkadaşımzın güzel haberini alalım inşallah. Bu arada geçmişte okumuştum, yazamadım henüz, ibo arkadaşımız başınız sağolsun. Allah geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah..

cnm
breathe right die bi burun bandı var bilir misin bilmem
Carrefour migros gibi yerlerde de eczanede de var
al onlardan gece yatarken tak (mentollüsü daha etkili)
dua edeceksin bana

Back
X