2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ayy kızlar ciciclinin haberini alınca fenalara girdim birdem tüylerim ürperdi çünkü satımız aynıydı.rabbim tez vakitte oğluşuna sağlıklı sıhhetli kavuşmayı nasip etsin ona inşşş

anammmmmmmmm doğuran var yol açılıyo hadi hayırlısı bakalım cicili arkadaşımıza rabbim yardım etsin mis kokulusuna sağlıkla kavuşsun inşallah :nazar:
bizde bugün 34 haftayı tamamlıyoruz yarın 35.haftaya uyanıcaz inşallah korkunun gözünü seveyim yaklaştıkça tırsmaya başladım yahu sanki ilk doğumum ne gelecek başıma biliyorum aslında ama bebeğime birşey olması endişesini atamadım üstümden ablamın yaşadıklarıda etkiledi beni bebeğini doğuma 2 hafta kala kaybetmesinden neredeyse hemen sonra hamile kaldım bende yaşarmıyım korkusu bütün ailecek üstümüzde kaldı malesef rabbim bebeklerimizi ve bizi esirgesin :43::43::43:

aklınızda olsun
bebek sütü almaz ya da süt gelmezse
asla ve asla biberon ile ANNE beslemesin diyor uzmanlar
biberon ve anne kokusunu bağdaştırmamalıymış çocuk

tracy hogg'un kıtabında da ılk 6 hafta ıcın degıl de sonrasında dıyelımkı bebek 6 kere emıyor,
bı tanesını bıberonla ıcırın dıyor.
boylece beslenme konusunda bebek anneye bagımlı olmazmıs,
annenın sutu olmadıgı zaman da beslenme sıkıntısı yasamazmıs.

bılgınız olsun :27:

Annecikler bebek arabası ve ana kucağı alanlarınız mutlaka vardır. Alan varsa ne marka ve model aldınız? Almayı düşünenler ne almayı düşünüyor ben kararsızım hala bu konuda ben travel sistem alamayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.

Annecikler bebek arabası ve ana kucağı alanlarınız mutlaka vardır. Alan varsa ne marka ve model aldınız? Almayı düşünenler ne almayı düşünüyor ben kararsızım hala bu konuda ben travel sistem alamayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.

ben gracco fusio travel sistem aldım
şiddetle öneririm

Benimde hala yan duruyor bebisim,ben 34. haftamdayim haftaya cumaya verdi benimde doktorum randevuyu,bi gelismis mi diye bakacak birde dönmüsmü diye,20sinde hastanede randevumuz var bebisi konrol edecekler hala dönmemisse eger 37. haftada döndürcekler insaallah.sende sanciyi hisseder hissetmez hemen git canim madem tehlikeliymis,hersey bebislerimiz icin,hayirlisi olsun insaallah.

Canım ya seni korkutmak istemem ama döndürme işlemi çok tehlikeliymiş ya annenin iç organlarına bebeğe zarar veriliyormuş çoğu zaman iyi bi düşün derim Allah korusun bu güne kadar sağ salim gelmiş bundan sonra birşey olmasın :50:

Yok canim benim icim rahat cok sükür burda direk buna yönlendiriyorlar.Zaten sezaryan hazirligiyla beraber döndürme islemini yapiyorlarmis,benim doktorum hic sezaryana alinan görmedim dedi ama tedbiri elden hic birakmiyorlar.

kızlar uzun zamandır yokdum ben çok sancılanıyorum :18::18::18:sizdede oluyo mu ayy anlatması bile zor :14: benim 3 haftam kalmış öle dedi doktor korkuyorum valla erken mi gelcek diye allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :70::70:

Ehhhh aartik sancilanman normal canim bizimde ara ara oluyor yavastan.

01.11.2011 Tarihini aldık spinal sezeryan için:emir_bebek:..Kasım ayının ilk lerinde olcağız kısmetse..:65:sağlıkla hayırla inş..:16:

çok kararlı hissettim bugünkü kontrolde kendimi..Çağan 2.800 gr olmuşş..akıntım içinde bi fitil verdi nst ye girdik bundan böyle herhafta ziyarete gideceğiz..
Bizde durumlar böyle:71::71:

Yok canim benim icim rahat cok sükür burda direk buna yönlendiriyorlar.Zaten sezaryan hazirligiyla beraber döndürme islemini yapiyorlarmis,benim doktorum hic sezaryana alinan görmedim dedi ama tedbiri elden hic birakmiyorlar.

Sağlıkla olur inşallah bebişin döner sezeryana hiç gerek kalmaz :49:

kızlar uzun zamandır yokdum ben çok sancılanıyorum sizdede oluyo mu ayy anlatması bile zor benim 3 haftam kalmış öle dedi doktor korkuyorum valla erken mi gelcek diye allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Aminnn ben daha 34 deyim benimde başladı sancılarım canım bende senin gibi korkuyorum hafif kanamam da oluyor bakalım ne olacak hayırlısı :59:

01.11.2011 Tarihini aldık spinal sezeryan için:emir_bebek:..Kasım ayının ilk lerinde olcağız kısmetse..:65:sağlıkla hayırla inş..:16:

çok kararlı hissettim bugünkü kontrolde kendimi..Çağan 2.800 gr olmuşş..akıntım içinde bi fitil verdi nst ye girdik bundan böyle herhafta ziyarete gideceğiz..
Bizde durumlar böyle:71::71:

hadi hayırlısı canım bişey kalmamış . böyle gördükçe, duydukça ben daha çok heyecanlanıyorum. maşallah bebişinede. sağlıcakla, zamanında kucaklarımıza almak nasip etsin güzel allahımm

canım ben maxi cosi mura 3 travel sistem aldım ana kucağını aynı zamanda arabada da kullanacağımız için güvenlik açısından en iyi bu markanın olduğunu öğrenmiş eşim. Ayrıca bebek arabasını da diğerlerine göre daha uzun süre kullanabiliyormuşsun benim içinse görüntüsü çok cici :)

cicli arkadaşımız doğuruyomuş ayyy allah yardımcısı olsun çok heyecanlı topiğin ilk bebişi Sıra bozuldu kızlar haftası büyük olanlar bekliyo daha ya! ben o günü düşündükçe çok tırsıyorum 4 kasım beninkiiii !!!

Son düzenleme:
Ay çok heyecanlı topiğimizin ilk bebişi geliyor demek, çok kolay ve güzel bir doğum olur inşallah
Benim de haftaya kayınvalidem geliyor sonraki hafta da annem
ondan sonra ben de doğurmak istiyorum artık 37 olsun gelsin kızım sabırsızlanıyorum iyice
Gerçi benim kızın hiç aşağıya inmeye niyeti yok, göğsümün altında hissediyorum hep

Back
X