2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gulyc arkadaşıma sonuna kadar katılıorum.biz insanların başına herşey ama hemen birini görünce,aaa benm bilmem kimin başına geldi normal doğumda suni sancı verdiler göz damarları çatladı ölmek istemiş.başkası der ben doğum sırasında kollarıma morarttm ısırmaktan.çıldırtıolar beni.ama ben herkese inat allah nasip ederse normal doğum istiorum.gerçekten kimseylede konuşmak istemirum.nasıl güzel destek oluorlar anlatamam.:47::47::27:

herkese günaydın bugün 34 + 2 olduk izmirde sağanak bir yağış var bende normal doğum istiyorum tabi sezeryanlık bi durum gerekmezse serapcım benim ablamda bir çocuğunu normal doğurdu birini sezeryan oldu sezeryanda bebeğini kucağına bile alamamıştı normalde ise sadece gaz sancisi gibi biraz daha şiddetli olduğunu düşün en fazla 4 saat çekeceğiz bu sancıyı sonra bebeğimizi rahat rahat kucaklayıp emzirebileceğiz ve amaliyat yarası olmadan bir seferde kurtulucaz bence en güzeli normal doğum boşver söyleyenleri kulak asma canım bende aynı senin gibi dişünüyorum:nazar::emir_bebek:

günaydınlar ve iyi haftalar herkese,

kızlar geçmişi okuyamadım rahatsız olan herkese geçmiş olsun. birde kim doğum yaptı ya bilen varmı

BADİCİM sabah ev işi yaparken yerleri süpürürken kendi kendime dedim ki:
bugünde gelmezse bi arayayım...
sanki yoksun ortalarda bi kaç gündür.

kayınvalıdem bursadan pasta yollamıs bana:53:
bılıyosunuz ne zamandır konusmuyordum,
bı de tazıye ortamı anlam veremedım,
acaba kendıne karsı ıyı olayım dıye okuyup ufledımı dıye kafamda kurdum yemedım hıc:47:

sesımı duymak ıcın arıyor :26:
banyoda vs dedırtıyom hep konusmadım sadece tazıye ıcın konustum,
dun de esımı aramıs emzırme atletı almasın ben alacam demıs:82:
doguma gelecekmıs,
benı tesellı edecek tek sey torunum dıyormus herkese,
gulsemmı aglasammı bılemıyorum.
melek gıbı oldu bırden:26:

sen yinede temkinli davran, sağ gösterip sol vurmasın :34:

Ay daha bizim sezeryan mı, normal mi olacağı belli değil. Doktor normale engel yok dedi ama ne bileyim. Her türlüsüne hazırlıklı olmak lazım sanırım. :26: Eve geldiğimizde hasta bezine ihtiyacım olursa da kocişi bir koşu markete yollayıp aldırırım artık, şimdiden almayayım onu. Ay bunları konuştukça bile beni heyecan basıyor. Kızımı kucağıma almayı çok istiyorum ama bir yandan korkuyorum, nasıl gazını çıkartacağım, ağlarsa nasıl susturacağım, nasıl emzireceğim diye...:26: Allah'ım sağlıklagüzel günler göstersin hepimize.

doğunca herşeyi yapıomuşsun ööle dio tecrübeliler :)) bakalım yaşayıp görecez :34:

bu sabah kızımı görmeye gittim..

2350 gr 45 cm olmus..

dr teyze aferin dedi..

akıntımı sordum normal dedi.

kasılma olursa haberimiz olsun dedi.. kasıllmadan kastınız nedir nerde oluyro dedim.. karnımın orta kısımlarını gösterdi.. e oluyor ama ben onu kızımın poposu diye düşünüyorum sertleşiyor kızım harekett ettiği zamanlar oluyor dedimm.. olabilir bebeğin hareketleride karnını sertleştirebilir kasılma hareket olmadıgında olursa haberimiz olsun dedi.. tmm dedim..

suyumuz kilomuz boyumuz yerinde.. kafamız asagıda .. ama arkası dönük oldugu için poz vermedi sıpa...

2 hafta sonra gel dedi... 22 sinde gitcem .. o zaman nstye alacakmıs beni.. 35+6 iken olmus oluyor yani...

ay hafta sonu Sarenin tüm kyafetlerini yıkadım ütüledim..dolabına yerleştirdim.. öyle cok kıyafeti yokmus megerse.. ya da dolabı büyük diye bana az geldi.. anneannesi duramamıs bir sürü sey almıs doguma getirecekmiş .. alma diyor bana .. bekliyoruz..

kendime gecelik takımı sipariş ettim rengi yoktu .. cumartesi gidip alcam..1 tane annem almıs.. bi tane ev için aldım ..1 tane de alt üst pijama aldım.. bebekli mebekli bişi.. toplam 4 tane olacak yeter sanırım..emzirme sütyeni atleti geniş iç çamasırı aldım .. canta için..

kızımın perdesini de sipariş ettik.. o da cumartesi gelecek.. ay bayagı bişeyler tamamlandı sanki..

bebek sekeri kapı süsü kaldı.. onlarıda haftaya tamamlarsam .. işim bitmiş olcak hayırlısıyla..

bizden böyle hatunlar..

bide hasta bezimi alcaz.. oda mı lazımmış, püff ne kadar cahilim yaa.. orkid gece alsak yetmez mi acaba.. oğluşun bezlerinden koyarım olmazsa:):):)
teyzemin rahatsızlığı vardı çok kanaması oluyodu, hep bebek bezi kullanıyodu adet dönemlerinde:)kocaman bişi:):)

herkese günaydın bende hamileyim ve sezeryan olucak birileriyle konusmaya ihtiyacım var....

bikaç gün girmedim doğuran olmuşşşşş :52::52:
cicili senle daha yeni konuşmuştuk şu 24 saatlik idrar meseleni.
doğurduğunu duyunca çok şaşırdım. Allah oğlunu sana bağışlasın. analı, babalı büyütün inşallah.
inanılmaz duygulandım.
sırada ezken varmış, Rabbim onunda bebeğini sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin.
daha dün gibi kese, kalp atışları konuşuyorduk. hey gidi hey...

kızlar bişey sorcammmmm
yarın üniversiteden arkadaşım gelecek. istanbulda eğitimi varmış. 3 aylık bi bebeği var burda bırakacak kimsesi olmadığı için beni aradı. emzirdiği için de evinde bırakamaz sonuçta. bende bayıla bayıla kabul ettim. yarım gün bebek benimle kalacak, sonra annesi gelecek. 10 gün falan kalacaklar. sorun şu: 3 aylık bebeği kaldırabilir miyim? sorun olur mu acaba?

mrb cnm benimde kafası aşağıdaydı en son gittiğimde.pazartesi gtcem bakalım.çatı muanesi 36.haftada die biliyrm.ben bugn biraz temizlik yaptm kasılmam arttı ve sancım başladı inşallah doğurmam.34.haftam daha yeni bitti.oğlum 2 hafta daha sabret.

geçmiş olsun canım benim de sabahları kalkarken ve yorulduğum zamanlarda ağrılarım oluyor, biraz biraz da içimi korku kaplamaya başladı doğum sancıları nasıl olacak acaba diye, umarım sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize..

ben de sezeryan istiyorum ama ilk olacağı için hiç bi fikrim yok, lavman filan yapılır mı ne zaman yapılır.. sonda yı anesteziyi verdikten sonra takıoylarmış benim doğum yapacağım hastanede, bi onu biliyorum:)

selam kızlar dün oğlumuz bizi çok korkuttu :18:

dün kanamam gelmeye başladı doktorumu aradım hemen gel hazırlıklı gel doğuma alabilirim dedi kızlar çok heyecanlandım doğuma hazırım sanıyordum hiç hazır değilmişim elim ayağım titredi tansiyonum çıktı neyse doktora gittik baştan etc midir nedir ona soktular sonra ultrason sonra rahim ağzına baktılar herhangi bir sorun çıkmadı bende rahim ağzı yarası vardı bebeğin kafası biraz daha fazla aşağıdaymış çatılarımda çok darmış o yüzden rahim ağzındaki yara kanama yapmış 34 haftalık hamile olmam gerekiyordu dün normalde 35 + 1 haftalık çıktı şimdi sürekli dinleneceğim ama çatı genişliğine bakmak isterken doktor yarayı daha çok hırpaladı heralde kanamam daha çok çoğaldı bugün biraz hafifledi. sizce çatılarım bundan sonra genişleyebilirmi yoksa bende mi sezeryan doğum yapmak zorundayım :59:

en kötüsüde akşam arkadaşlarımız bizdeydi birinin iş yerinden arkadaşı hafif kanaması olmuş doktorunu bulamayınca acilden benim doktoruma gitmiş onada benim gibi aşağıdan bakarken kızın suyunu patlatmış acil doğuma almışlar bebek sağ salim doğmuş ama bir hafta yaşamış bu hafta başı ölmüş bebiş çok üzüldüm kızda 35 haftalık hamileymiş akşamdan beri yedim bitirdim kendimi kanamamda durmayınca kime gideyim bilemedim çok şükür şimdi kanamam yok ama moralim sıfır bebeğime birşey olursa ya olsaydı benimde başıma aynı şey gelseydi diye aklımdan çıkaramıyorum :14:

canım çook geçmiş olsun allahım hepimizin bebeklerini korusun arkadaşının bebeğinede çok üzüldüm canım allah kimseye böyle acı yaşatmasn inşallh benimde bu çarşamba kontrolüm bu zamana kadar hiç alltan muayane olmadım çatı muayenesinden bile çok korkuyorum bide benim hiç sancım olmuyor sadece arada sırada belim ağrıyor bide bebişimin hareketlerini daha net hissediyorum canım bide bence sen doktorunu değiştir derim:emir_bebek::nazar:

Arkadaşlar inanın çok iyi geldi yazdıklarınız. Ben de normal doğum istiyorum ama inanın ablam dahil herkes korkutuyor beni. Sizin düşünceleriniz beni de cesaretlendiriyor. Peki sizler tamamen normal mi düşünüyorsunuz epiduralle normal doğum mu?

bu sabah kızımı görmeye gittim..

2350 gr 45 cm olmus..

dr teyze aferin dedi..

akıntımı sordum normal dedi.

kasılma olursa haberimiz olsun dedi.. kasıllmadan kastınız nedir nerde oluyro dedim.. karnımın orta kısımlarını gösterdi.. e oluyor ama ben onu kızımın poposu diye düşünüyorum sertleşiyor kızım harekett ettiği zamanlar oluyor dedimm.. olabilir bebeğin hareketleride karnını sertleştirebilir kasılma hareket olmadıgında olursa haberimiz olsun dedi.. tmm dedim..

suyumuz kilomuz boyumuz yerinde.. kafamız asagıda .. ama arkası dönük oldugu için poz vermedi sıpa...

2 hafta sonra gel dedi... 22 sinde gitcem .. o zaman nstye alacakmıs beni.. 35+6 iken olmus oluyor yani...

ay hafta sonu Sarenin tüm kyafetlerini yıkadım ütüledim..dolabına yerleştirdim.. öyle cok kıyafeti yokmus megerse.. ya da dolabı büyük diye bana az geldi.. anneannesi duramamıs bir sürü sey almıs doguma getirecekmiş .. alma diyor bana .. bekliyoruz..

kendime gecelik takımı sipariş ettim rengi yoktu .. cumartesi gidip alcam..1 tane annem almıs.. bi tane ev için aldım ..1 tane de alt üst pijama aldım.. bebekli mebekli bişi.. toplam 4 tane olacak yeter sanırım..emzirme sütyeni atleti geniş iç çamasırı aldım .. canta için..

kızımın perdesini de sipariş ettik.. o da cumartesi gelecek.. ay bayagı bişeyler tamamlandı sanki..

bebek sekeri kapı süsü kaldı.. onlarıda haftaya tamamlarsam .. işim bitmiş olcak hayırlısıyla..

bizden böyle hatunlar..

afferim sareme akıllı kızım benimmmm
benim de çok kıyafetim olmuş :( sadece 32 mi ne tulumu var anammm dedim
Allah'tan hepsi sıfır değil yoksa israf vallahi

kızlar bişey sorcammmmm
yarın üniversiteden arkadaşım gelecek. istanbulda eğitimi varmış. 3 aylık bi bebeği var burda bırakacak kimsesi olmadığı için beni aradı. emzirdiği için de evinde bırakamaz sonuçta. bende bayıla bayıla kabul ettim. yarım gün bebek benimle kalacak, sonra annesi gelecek. 10 gün falan kalacaklar. sorun şu: 3 aylık bebeği kaldırabilir miyim? sorun olur mu acaba?

bişi olmazzz
ye onu sen yeeee
3 yaşındaki hep kucağımdaydı benim 9 ay
3 aylık bebe çantamız kadar anca var zaten

Back
X