- Konu Sahibi bebegim_01
- #32.121
gızzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
amaninnnnnnnn.. hosgeldin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaninnnnnnnn.. hosgeldin...
doğum sekline bağlı.. normal olunca tugla koyuyolarmıs eskiden ninelerimiz.. dümdüz oluyormus karın.. şimdi korseler var.
ama sezer olursak.. iş değişir... o zaman sarkık karınla devam![]()
gerci kiminin yapısı sarkmayanından ebru sallı gibi..
bu arada anamın biletini aldık 5 kasımda burda kısmetse..öncesinde dogurmamam lazım...
hoşgördük gözüm:)
kızlar ayağa kalkınca şeyime giren sancıdan sizde de varmı?yok sa elimi sokup evladımı içeri iteyimmi?
kızlar ayağa kalkınca şeyime giren sancıdan sizde de varmı?yok sa elimi sokup evladımı içeri iteyimmi?
kızlarrr geçen sormuştum cvp gelmedi..
buhar mak. alan, almayı düşünen araştıran var mı?
tavsiye edilen bi marka model fln ??
hoşgeldin şeker, günlerimiz aynıymış, yeni farkettim :))
valla benim sezeryandı ama uyandım karnımda koca bir kum torbası nasıl ağır nasıl ağır
sanki biri oturuyor kaldırın şunu dedim hiç unutmuyorum
ne için koyuyorlar bilmiyorum tabisi![]()
hemde ne tavan yaptı heyecan uyuyamıyorum geceleri hem göbekten hem heyecandan. Eşimde diyor uyu bak sonra arayacaksın bu günleri diye ama ne yapayımm yaa heyecanlanıyorum çokk :):) bak bilmiyordum ilgimdışı da aynı gün olduğunu...
az kaldı inşallah yaaa sağlıkla bi kucağımıza alaydık...
kızlar bide bana ateş basıyo yaaaaaaa vallahi kendimi tanıyamıyorum artıkın
kızlar benim dudaklarım cidden büyümüş sanırım.. ilginc tepkiler artmaya basladı..