cumartesi günü eltiler kayınvalid filan hepsi bendeydi dedim ya.. eltimden süper inciler aktarıyorum size... bu eltim de kilo kompleksi var, bütün günü bi kaç fincan sade kahveyle geçiriyo, açlıktan bayılıp hastanelik oluyo filan.. hamile kaldığında47 kiloydu, 70 l filan doğurdu sonra tabii ölüm orucuna girdi.. kızı 3 yaşına yaklaştı.. hala 50 kiloymuş, 45e düşecekmiş.. bende hep tombuldum yani, hamilelikte top gibiyim tabii.
elticim - ayy ben senin gibi olsam kafayı yerim
ben- şaşkın bi ifadeyle , neden ki?
elticim - şu haline baksana ne kadar kilolusun.. ama olsun takma kafana, doğum dan sonra yemezsin veirsin kiloyu
ben - şaşkınlık devam tabii, bu arad kek yiyorum bi yandan.. benim bi rahatsızlığım yok kilomdan yana, ben ve bebek sağlıklıyız yeter bana, doğumdan sonrada emzirmek istiyoum..
elticim - mamamlar anne sütünden çok daha iyi, emzirip ne yapacaksın ki.. hemen diyete başlaman lazım boşver sen emzirmeyi, böyle mi dolaşacaksın emzircem diye..
ben - - hala şaşkın tabi:):) ben hep böyle dolaşıyodum, hep kiloluydum, benim için sorun yok sen sorun etme kendine.. bu arada ben hala yiyorum tabii, keki çifter çifter atıyorum ağzıma..
sonrasında gözüm karardı, başım döndü, sinirden tansiyonum oynadı galiba, başka bişler daha dedi ama hatırlamıyorum..