- Konu Sahibi bebegim_01
- #42.841
ya kizlar oglum cok oksuruyo.. yattim simdi o da uyuyo ama köh köh benim icim aciyo resmen.. oksuruk surubu aldik ama bugun.. daha sonuc vermedi doktora mi gotursem acaba.. ama atesi burun akintisi falan yok cok sukur... yine de kotu bisey olur ilerler diye korktum simdi
Daha ilk hastaligi cok kotu oldum allah beterinden korusun hepimizi..
daha ilk hatalığı, sen daha doktora götürsem mi diye mi soruyon, bide üstüne kafana göre gittin eczaneden bir ilaç aldın.. ölemi? inşallaah yanlış anlamışımdır.. canım benim bak şimdi, bu öksürük şuruplarının hepsi farklı bir işe yarıyodur, öksürüğün neden kaynaklandığını bilmeden kafana göre kullanmamalısın şurupları.. kimi şurup öksürüğü arttırır, balgamı daha rahat çıkarsın diye, tabi geniz akıntısı varsa, kimi öksürüğü keser ciğerlerinde bir problem varsa,öksürüp tahriş olmasın diye.. yani doktora danışmadan öksürük şurubu bile kullanmak bence sakıncalı bir durum.. Allah korusun mesela seninkinin geniz akıntısı vardır, ama sen öksürüğü kesmek için şurup verirsin yanlışlıkla, çocuğun ciğerlerine dolar akıntı, mesela örnek olsun diye dedim, ama kaş yaparken göz çıkartmak deniyo bunlara.. Allah korusun canım benim, lütfen üşenme ve bebeğini bir doktora götür.. İnşallah önemli bişeyi yoktur, boşuna götürmüş olursun, ama bunu doktor söylesin emi..