- Konu Sahibi bebegim_01
- #42.921
asucum senin nezdinde tüm arkadaşlara şu videolar ile ilgili bir resim göndereceğim, herkesi gaza getirir belki, çünkü bu videolar bildiğiniz gibi 3 part halinde, gittikçe zorlaşan 3 level var.. her biri 10 gün yapılıyor, 30 günlük bir program yani.. ben dün itibari ile ilk 10 günlük süreci tamamladım ve ilk leveli bitirdim çok şükür.. işte buda 10.gündeki halim..
şimdi 1 aylık süre sonunda ne hale geleceğimi bir tahmin edin, ve şu yarım saatlik egzersizi lütfen ama lütfen düzenli hergün yapmaya çalışın.. kasım anneleri olarak hepimiz tarih yazalım, şimdi hamile olan anne adaylarına biraz da olsa ümit ışığı olalım, istenirse ne kadar kısa sürede eski hallerine dönebileceklerini gösterelim.. hadi hep beraber eller havayaaaaaaaa.......

ya arkada oğluşta çıkmış çok şirin gözüküyo, bu anne napıyo diye bakıyo saf saf, kıyamadım kesemedim onu.. öle işte.. 

şimdi 1 aylık süre sonunda ne hale geleceğimi bir tahmin edin, ve şu yarım saatlik egzersizi lütfen ama lütfen düzenli hergün yapmaya çalışın.. kasım anneleri olarak hepimiz tarih yazalım, şimdi hamile olan anne adaylarına biraz da olsa ümit ışığı olalım, istenirse ne kadar kısa sürede eski hallerine dönebileceklerini gösterelim.. hadi hep beraber eller havayaaaaaaaa.......