- Konu Sahibi bebegim_01
- #43.041
tatlım valla hatırlamıyom hiç ama okumuşsam da ölesine yazmışındır diye düşünmüşümdür herhalde, kalkıp geleceğini tahmin edememişimdir.. gerçi salaklık bende karşımdaki edibe.. değil mi amahani ben bi ara iş yapamıyom diye sıkılmıstım ya o zaman sen moral motivasyon mesajı yazmıstın bende sana geleyim mi iyileştir beni diye mesaj attıydım ozaman ama tıkkkk yok tu sende..görmedin herhal..olsun..simdi fırsat olursa o tarafa isterim adresini..kacırmam..ufukta antalya ankara konya ve bursa var..arada bodrum kaş deniz tatli yapıcaz ..yani ben öyle istiyom..belki eşim baska bi yer ister daha konusmadık.ankara sonrası gidicez..yolumuz sizin taraflara düserse mesaj atarım sana..
bugun eşim geliyo kızlar..5 gün filan antalya tatili yapıcaz cumaya ankaraya idicez..cok fazla giremem..tatilde full time esimle ve oglumla ilgilenmek istiyorum.ama onlar uyudukca falan yoklaarım sizi..erdem paşa ile coooookkk öptük yanaklardan..ohhhh...
bu arada bilinçli olarak hangi güler nerelerde olacagımızı yazıp duruyorum denk gelirsek kacırmayalım lütfen diye..izmirde oldugun vakit orda olursam bize de beklerim tubaaaa![]()
canım izmirde arkadaşımdan başka kimseye vakit ayırabileceğimi sanmıyorum, çünkü benim en yakın arkadaşım, ünide ki ev arkadaşım, yıllarca b,rlikte yedik içtik güldük.. benim düğünümde o 10 gün önce gelmişti, şimdi ben 1 gün önceden anca gidebiliyom, onu ihmal etmek istemem açıkçası, sen bekle ben bi arkadaşla görüşüp gelcem diyemem ki ona, kıyamam ki..