keyfim çook yerinde çook şükür.. oğlum sabah kahvaltısını yediii veee kusmadııı.. çok şükür çook.. senem bizim kusmadan başka hiiç bir sıkıntımız yoktu,ne ateş, ne isal,oda geçti gibi, şuan da mışııl mışııl uyuyor kuzum.. ananemizde hasta azcık, dün onları buluşturdum sanırım birbirlerine ilaç oldular..

uyansın yine gidecez annaneye..
ne kutsal, ne güzel şeymiş analık.. Emir'imi düşününce bile gözlerim doluyo, öperken,koklarken, gözünün içine bakarken, ağlamasını duyunca, offf offfff neler hissediliyo sizde biliyorsunuz, anlıyorsunuz sanırım.. içim ürperiyor her bakışında, nasıl bir aşk, nasıl bir sevgi, rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın inşallah.. şükretmek neymiş, nasıl oluyomuş, Emir doğduktan sonra çook daha iyi anladım... buyurmuş ya yaradan, çocuklar sizin çocuklarınız değil, onlar benim size emanetim.. iyi bakın onlara diye, böyle emanete can kurban, rabbim bitane daha versin banaaa... inşaalllaaaahhhhhh....

neyse, keseyim ağlayacam şimdi...
size bişi anlatayım; Eşime diyom ki espirisine, gülerek ' ya bende seni seviyom sanmışım da evlenmişim seninle, Al bak aşk, sevgi, bağlılık bu işte bu' diyerek Emiri gösteriyorum..
oda bana, 'bende ya sen ne güzel kadınmışın, unutmuşum seni, sanki yeni hatun aldım kendime, aşk tazeliyom diyodum ' didiii...
tabi ben höng..

he he öle diidiiii; ya gülsem mi ağlasam mı, ne yapsam bilemedim.. iltifat mı küfür mü onuda bilemedim.. öle salak gibi kaldım.. :44::44::44:
şimdi kilo verdik eski halimize dönüyoz ya, aklı sıra hoşuna gittiğini mi belli ediyo ne, anlamadım ki.. kilo aldın çirkin oldun, sen hep böle kal da demek olabilir.. ben ona ne derken o bana ne didi, çok utandım..

ay bu erkekler, ne garipler, anlamak zor, neyi düşündüklerini, nasıl hissettiklerini anlayabilenlere helal olsun.. bizim bazen böle kazayla çarpıştığımız oluyo işte..

sporcu kızlaaaarrr, gözlerimi yaşartıyorsunuz bu aradaa... helal olsun size, valla bu performansı beklemiyodum senden
asu, itiraf ediyorum.. beklemiyodum ama seviyom seni o ayrı..
senemden ümidim vardı da plates falan, senden hiiç beklemiyodum..
kemece senide unutmadım seniiiiii

aferim sana, sessiz sedasız inceliyom bende diyosun yani.. helal olsun sana da..

ohh ohhh bütün kızlar toplandık toplandık toplandık... böle yapıyom bende sporumu her sabah sizleri ana ana, oğlumun alkışları eşliğinde..

ya siz neden izmitte değilsiniz, pöööfffff,

görüşsek kaynaşsak bizde.. topiği yürüten 3 5 kişi kaldık zaten, benden gayrısı görüştü tanıştı
kanka oldu, kendilerini bırak ufaklıklar bile kanka oldu hattaa.. biz oğluşumla bi başımıza kaldıık.. ya gelin ya buraya da bizede gelin..
Edibe bunların hiç biri gelmez, ama senden umutluyum, bunca seyahatin içinde elbet günün birinde yolun izmite de düşecek, öle hissediyom..