- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
- #43.441
kızlar merhaba, aklım sizde kalıyor valla, okuyorum ancak ceptende olsa:)
ay topik canlanmış çok mutlu oldum okuyacak konu birikmiş ne güzel
iş güç, misafir, misafirlik derken bir haftayı daha bitirdik
asuuuuuuuu kız seni güldürdüysem ne mutlu banayine kısa ve öz bi cevap oldu değil mi
canım hafta içi saat 3 e kadar işteyim net yasak, 3 ten sonra haftanın 5 günü oğlumla birlikte kızımı antremana götürüp getiriyorum, akşamları muhakkak bişi oluyor, malum evle ilgili herkesin yaptığı işler yapılıyor, bakıcının evde olduğu saatlerde oğlanla ilgili her işi ben yapıyorum, akşam kızım geç uyuyor artık tatil diye onun yanında nette çok vakit geçiremem ona çok girme derken, bir de bu aralar tüm arkadaşlar, kuzenler falan sanki sözleşmişler gibi arka arkaya ankaraya geldiler ve gelecekler, yarın yine misafirim var mesela, durumlar böyleyken topiği hep okuduğumdan direk şak şak ilgili arkadaşlara yazıp çıkıyorum vakit kalmıyor valla, birazdan yine çıkıcam kızı kurstan almaya gideceğim. İşte böle hatun, hem selam sabah yazanlara bişi yazmadan çıkmaktansa bölesi daha iyi değil mi
usha bu zamana kadar nerelerdeydin topiği canlandırdın
cantuba benim jillian yalan oldu, hergün yürüyüş yapmaya çalışıyorum vakit bulursam
devkule canımı işli köfte çektirdin ya, bir ara tarifini yazsana bilenler bilir tavacı recep ustada harika yapıyorlar, ben bezbol topu gibiolup kızartılanları seviyorum
himmel senin kadar azimlisini görmedim kilo konusunda
yine böyle oldu alıntı yapamadım, see you anacım see you![]()
ben burdaydım da yazmaya üşendim bu zaman kadar
bide sorun stres çoktu psikoloji desen bi garipti
şimdi daha iyiyim ve kızım oturmaya başladıktan sonra daha rahat oluyo vakit ayırması
1 den fazla çocuğu olanın mesajından sual olunmaz
zaten yeterince yoruluyosun bide burda yorulma canım asu ya a de bana u biz anlarız