yaaaw oku oku bitmedi yine dolu dolu sohbetler edilmiş.. ben okuyana kadar saat 2 olmuş, uykum geldi, kime ne cvp yazacağımı unuttum valla..

genel olarak aklımda kalanları yazayım, üstüne alınan alınsın, isim veremeyecem..
Emir in de bu ara uykuya dalma sıkıntısı var, zor uyuyo, bi saat dönüyo dönüyo sonra biyerlerde sızıp kalıyo, yarım saat uyuyo, sanki 3 saat uyumuş gibi, cin gibi oluveriyo, ben daha popomu bi yere koyamadan hadiii yine başla oyuna.. ben sıkılmıyorum da yoruluyorum diyelim... sinir bende oruçtan oldu, iftara son bir saat kala eşim bile muhattap olmuyo benimle, pimi alev almış bomba kıvamında dolaşıyorum evde, Allahtan oğluşum o saatlerde uyumuş oluyo.. hoş uyumasa da kızmam ben ona, eşime nazım geçiyo diye.. ama haklısınız, bende daha dikkatli davranayım, yazık kocişe..
bu ara bi yoğunluk var hayatımızda nedendir bilmem, hiç bişiye yetişemez oldum, kaç gündür uykusuzum mesela, bugün erken yatacam dedim saat 1 olmuştu ben yatmaya hazır olduğumda, dedim bi de size bakam, ahanda 2 oldu, artık uyumaya değmez, yine sabahladım.. offfff.. yarın akşama da iftar yapacaz dışarda, arkadaş grubumuzla.. en iyisi valla, keşke herkesle böyle yapsak ya..valla sıcak bi taraftan, çocuk bi taraftan.. ne misafir çağırasım var iftara ne de kimseye gidesim.. şu ramazanı sağ salim atlatsaydık..
edibe buluşunca göreceksin aradaki farkı, sen hiiç merak etme canım.. 7 fark bulurmuyuz bulamaz mıyız bilmiyorum ama, ben 60 kilo değilim..

bide ben seni yadırgamadım tatlım, öyle bi anlatmışın ki kendimi suçladım ya ben bu kıza ne yazmıştım ki kendini anlatmak için paralanmış falan dedim.. canım keyfiniz yerinde olsun, mutlu huzurlu olun da, nerede olursanız olun.. herkesin mutluluk tarifi farklıdır, öyle değil mi? önemli olan sonuç..

bide, Allaaah koruusun, ağzını hayıra aç, ne öyle tuba hamile sandım falan yazmışsın, hem de kaç kereee.. bişeyi kırk kere dersen olurmuş, amaaan sakın haa..

senden bekliyom ben, hani 4 tane istiyodun, ne zaman duyacaz hamile haberlerini..

keşkee iftara davetli olsaydım ama yok anam yok, ben güzel misafir ağırlıyom sanırım, herkesin bana gelesi var, daha biyere gitmeye fırsat bulamadık..yarın inşallah kaçacaz, du bakalım bi sürpriz çıkmazsa son dakika..
hee bide şu dadı programı.. kadının yaptığı metodlar iyimi kötümü bilmem ama, (daha düşünemiyom o hallerini nasıl olur diye) ben o suratla bişi yapılıp da iyi sonuç alınabileceğini hiiç sanmıyorum.. yani kastım asık suratlılık, farklı bişi algılanmasın.. o ne ya, karşındaki çocuk bebe, sanki hayvan eğitiyo salak.. bak ağzımıda bozdurdu, yok anam yok, anne olmamış kişilerden, bu duyguyu bilmeyenden çocuk eğitimi için akıl mı alınırmış.. neymiş bu işin okulunu okumuş, iş mi yani bu şimdi.. evlat yetiştirmek iş mi ben bilemedim..
onu saracan sıkı sıkı, mis mis koklayacan depolayacan içine, ondan sonra duvarlarda gezse o çocuk gözüne gelir mi ki hiç.. bilmem, gelir mi tecrübeli anneler?

ya abarttım sanki biraz, şuan ben bile gülüyorum yazdıklarıma.. yok yok ben fazla uzatmayım, uykusuzluk yorgunluk beni böle yaptı arkadaşlar, kusura bakmayın.. hemen gidiyom.. görüşürüz yarın inşallah.. gündüz bi işim yok çoook şüküüürrrrrr... ii gclr..