kızlaaarr, nasılsınız bakalım.. benim dün yine iftara misafirim vardı, malum yoğunluk giremedim..
şu hastalık nası bişimiş öle ya, ne ürkütücü.. çook çook geçmiş olsun, kıyamam kuzuya.. ya neler var ya, Allah dermansız dert vermesin hiç kimsenin başına..
ya bizim sıpa da emekliyo, nasıl başladı, nasıl öğrendi anlamadım bu koşuşturmacada.. yavrumla ilgilenemedim doğru düzgün, o da napsın annem bana gelmiyosa ben anneme gideyim bari dedi sanırım..
dün sabah yataktan kafa üstü öle bi uçarak düştü ki hemde gözümün önünde, kafası ile sırtının birbirine değdiğini gördüm resmen..hiç aklımda çıkmıyo o görüntü hiiç.. üst dudağı şişti, korktum burnuna ya da boynuna da bişi oldu diye ama iyi çok şükür.. ilk defa yaşadım böle bişiyi, aklım çıktı resmen bişi oldu çocuğa diye.. ölecem sandım resmen kalbim sıkıştı acıdan, vicdan azabından.. 1 sn kafamı çevirdim sadece.. offff hatırlamak bile istemiyorum.. şuan biraz fazla korumacıyım farkındayım abartıyorum, ancak bu şoku üzerimden atana kadar böle, kimse de kusura bakmayacak artık..
öffffffff, sölemek istemiyorum günaha girecem diye ama dayanamıyorum.. çok sıkıldım ramazandan, biran önce bitse de kurtulsak yaa.. öff... oruç tutmak değil bu koşuşturmaca sıkıyo canımı artık, çocukla çook zor oluyo.. artık herkes 1 hafta önceden davet ediyo ki o gün herkes müsait olsun diye, davet edenlerde hep şehir dışı, okadar zor ve masraflı oluyo ki gitmek bile.. çocuğun düzeni bozuluyo bide onunla uğraş.. amaaannn gitmekte zor kalmakta derler ya, öle işte.. daha davet edemediklerimiz var bizimde, müsait gün bulamıyoz, çağırmasan sorun oluyo onu çağırdılar da bizi çağırmadılar falan.. eskiden nasıl yapıyolarmış bu işleri ya, ben çıkamadım işin içinden..
aman neyse, bu akşam iki yere birden davetliyiz, biri istanbulda biri adapazarında.. doğuya mı batıya mı, rüzgara göre karar vereceğiz sanırım..

neyse yaw, hayatın koşuşturmacası işte.. Allah dert vermesinde bunlar kolay işler, bakmayın şımarıyom aslında.. ne çok sevenimiz var diye..

sevgiyle kalın tatlışlar.. bu ara kimseyle karşılaşamıyorum topikte günlük gibi yazıp yazıp çıkıyorum.. kusura bakmayın.. öpüldünüz..