ya kızlar hep sık giriyim diorum bitürlü olmadı resmen hep bişeyler cıkıo haalam rahatsızlanmıs annem babam abim yengem onu ziyarete geldi çorumdan e gelince ben ilgilendim yolu cok bilio gibi hacettepeye falan gittim öldüm resmen oruç kafa ipek bi yandan ne bu ya cok zormus gercekten...sonrada eve gelip iftar falan hazırla yedir icir gece geri döndüler ne yorucu ya saolsunlar annemler yardım etti ama yol yorgunu napsınlar ama bu sefer annem icin kalbim ferahladı abimlerle biraz konustum gelinimiize abla gibi tavsiyede bulundum oda akıllı bi şekilde cevaplar verdi güvenimi geri kazandı şükür ama temkinli olmak lazım tabi insan oglu çiğ süt emmiş bi anı bi anını tutmuyo ins hic bozulmaz mutlulukları
neyse gelelim fasulye faydalarına

kızımın ek gıda durumu normal gdio şükür en azından bi düzen kurduk kısaca ek gıda listemizi anlatayım tuttugum listeyi yazmaya kalksam baya oldu heralde kızarsnz kac gün giremeyince
hergün sabah kahvaltısında

mutlaka yumurta( sarısını pişiriyorum tereyagıyla kaynatma yemio bunu çatalal ezipelimle veriorum )en azından yarısını mutlaka yiyoo,
meyve suyu (meyve genelde şeftali,kayısı,kavun)
keçiboynuzu pekmezi bi çay kaşığı (bunu meyve suyuna karıştırıorum)

kahvaltı hakkında meyve suyunu çaylara tercih ediorum çünküğ benim kızım çok fazla öğün sevmio kendini ii hissettiği saatler belirledik o zamanlar yiyo o zamanlar en cok gerekli olan şeyleri yedirmeye çalışıorum tabi sevdiğide kızımın eline bu arada cici bebe veya bisküvi veriorum o onu parçalamaya çalışıp oyalanıo herseye elini atmıo ama benim verdiğim şeyleri yiyo çünkü bu lezzetlere alıştı arada peynir falanda deniorum ama ısrar edip kızımı yemekten sogutmamaya çalışıorum

kahvaltı değişkenlerimiz kıymalı yumurta,melemen falan ama sdce yumurta sarısı ile tabi değeişik önerilerinz benim denemediğim şeyler olura söylersenz denerm daha atom gibi şeyleri kızım kabul etmio senemgy tarifleri güzel ama kızım genelde bizim yediğimiz gibi yemekten hoşlanıo onları yaptıgıma hüsrana ugramaktansa tek tek vermek bizim icin böle tabi
aralarda istediği kadar anne sütü istediği kadar çünkü her çocuk farklıymış eger ben 3 saat yada şu kadar dakika die sınırlandırırsam kızım için zor olabilirmiş önemli olan ek gıdadan önce emmemesi sonrasında ne kadar isterse o kadar emmesi önemliymş bu da benim çocugumun bünyesi HAPPY kız saol valla 3saat fikri ekgıda öncesi icin ii oldu ama bizim 3 saat deil 2 saatte yetio

öğle menümüz yine içilecek mutlaka meyve suyu kuşburnu suyu ffalan ama sade şekilde elinde parçalıyacagı bişey ben kaşıkla çorba yada sebze suyu veriorum oda bunlardan yiyo ekmek lokmasıyla birer yudum meyve suyundan tabi tavuk falan varsa onu yediriorum zaten öglen olmasa akşam mutlaka tavuk kıyma veya et oluo bu arada misafir cok olmasa bile eşim yemekelere et koymadan yemez yemeğin icindeki etten seçioruz kuşumla sevio çünkü
akşam normal bizim gibi yine ne yemk varsa biraz biraz yiyo corba yemek suyu pilav ben pirinc unu yerine pirincin kendisini ve herşeyi bahçeden gelen yiyeceklerle kızımı baya organik yetiştiriyorum......
sonra biizm çay içme seremonimiz oda eşlik edio ve mutlaka ceviz,fındık badem fıstık yiyo
ve meyve alıo bazen yatarken
dedesi dün gelir gelmez bakkala götürmüş çokokremlerin krem tüplüsünden almış kolay yenilio die tabi bbakkal amca ondan vermiş ya nası biliolar kücücük cocuklara Allahım nası kızmışım babama birden çocucga o verilir mi die babamda acamaz elinde oynası dedi benimde işime geldi pişik kremine saldırır onun kututsuna benzio oynasın ded,m sonra bi ara yedirmişler ya kızmıorm ama ne yapayım zararlı yiyecekler şimdilik böle yiyecekler yemesn
meyve suları benim yaptıgım püreler bardağa konulmus halde cünkü kızım sürekli kaşıkla gelen seyleri sevmio bende böle yapıorum
sizi seviorum