cnm benim gercekten arada burda msjlarla yakınlık oluyo ya insan ilk başta sanal burası ya herkes benim gibi saf düşünmüodur dio sonra bakıosun aynı şeyleri yasıyoruz dmekki insanlarda dogal die seviniosun hele yüzyüze görüşüp hislerin doğru cıkınca cok güzel oluyo kemece ,happy,asu gibi

seninlede görüşsek eminim cok severim aynı yakınlık var sölemek istedim

Allah iyi insanları iyilerle kaarşılaştırır hep öle olsun inş.

yemek konusunda ipeğin bi düzen var gibi ama bi günü bi günnü tutmuyo genelde misafir,sıcak,diş ağrısı daha yok ama

,gaz ,kaka bu gibi sebepler yüzünden gününe göre iştahsızlık belirtisi yaşıyoruz önemli olan bencce senin elinden geleni yapman ve ara ara değişiklik yaparak ilginc halede getirdikten sonra yemiosa oda paşanın iradesiyle alakalı gerisi Allahkerim derler bizim orda anlarsın naparsan yap yani cok denedm ben

ayrıca ben relax bi insanım kızım hersey yesin sadece bakkal malzemesi haricinde zaten nerdeyse kulladıgım hersey eşimin ailesinin yada kendi ailemin mahsülü diyebilirim ha olmasaydı da insanlar nasıl alıosa elimden geldiği kadar cabalardım yogurdum ,tereyagım,yumurtam,çörekotu,kurubakliyat,tarhana,kuşburnu,fasulye,kavun,domates,ne aklına gelirse,sogan ,patates herseyim köyden ha bunlar 4 sene için bu kadar rahat oluyo ama burdan tayinmiz cıkınca napcam bi köylü ile anlaşıp temiz olduguna emin olamam ama kanaat getirdiğim kesinlikle sütümü alıp kendim mayalağaım tereyagı ,yumurta alacagım ben fuzuli seylere artı masraf yapmaktansa böle hayati seylere vakit ayırmayı daha cok seviorum yani insanlar eskiden nasıl yasıyosa yiyecek olarak öle yaşamaya çalışıorum ha bu emzirme dönemi beni biraz sarstı üniversietden sonra tamamen hayatımdan cıkardıgım hazır gıdayı arada lamadım deil insanın dengesi şaşıyor

onun haricinde şu an eski halime dönmeye başladım emzirme dönemi bitsin yine eski organik gamze olcam

sana tavsiyeme elinden gelen çabayı göster herkes bu kadar köy açısından şanslı olmayabilir ama kendi imkanlarını kendi yapar biz balkonumuzda yetiştirriz herşeyii eşim meraklı ne bilim bunun gibi şeyler... çocugu cok ısrarda bırakma rahatla sofranıza oturt eşin bişeyler versn insanlar büyüklr bişeyler yedirirse ses yapma cocuklar gül gibidir en ufak bişeyde solup giderler onları ne cok korumalı ne de rahat bırakmalı sne annesin hislerini kullan zmanla cocugun cok hareket edince yemek zorunda kalıo yada ihtiyacı olunca yemek konusu garip bişey insan oglu kücükken cok ısrar eder anneler iri bebek sever sonrada cocukları obez yaptık die üzülürüz senin gönlünü rahat ettirecek kadar yemesi deil gerekli seyleri yeemesi önemli ok inşş. cok konusmamışımdır

bilmiorum ki neden unuttun sana küstüm unutmaaaaaaaaaaaaaa

şaka şaka bende cok unutyorum
happyyyyyyyyyyyyyy canm mailleri alt üst ettim yine bulamadım sen adresi göndermiştin telefonuma kaydetmiş olabilirim bulursam şuan gönderceeğim ok seni ve erdemi kocaman öptük yine buuşmak izmirde görüşmek dileğiyle bu gidişle sen yine bu tarafa bizden önce gelirsinde
ushaaaaaaaaaaaaaaaaaa naber tonton
(bana TONTON dediiiiiiiinnnnaşkolsuuuuuuuuunnnnnn) 
ben bile hareketlendim kiklo verme eğilimi içindeyim ah daha spora başlamadm ama ihtiyacım kalmadı şu ara

eski gamze oluyorum sende silkelen kendine gel

sürekli bilgisayar oyunları falan canım benim sakın bu alışkanlık içie girme hayatın bi kısmı geçerken sen ona baka kalma bunları seni ırmak icin sölemiorum uzun zamndır aklımda kardeşimde bilgisayar oyunlarına cok meraklı onun kadar olamassın ama senin icin sölüorum sadece tavisye ok öpüldün gerçi küçük çocugu olan ne kadar oynayabilri tartışılır benim kız artık bil. başına bile geçirtmio o uyurken yazıorum