- Konu Sahibi bebegim_01
- #44.241
Sağolasın devkule ve karaca daha iyileri sizin olsun gamze ben büyüğümde şöle önlemler almıştım mesela orta sehpadan tv ünitesinden tehlikelileri kaldırdım ama boşta bırakmadım hafif tehlikesiz şeyler koydum hasır sepet çerçeve gibi örtüyü o çekti ben koydum anlatarak mutfakta çok tehlikelileri bağladım plastik tasların olduğunu bıraktım o dağattı anlatarak topladım çekmecedeki örtüleri boşalttı içine girdi yine anlatarak beraber içine koyduk tabak dolabı o açtı ben anlattım annecim düşer kırılır elimiz kesilir uf olur falan bir iki üç derken dördünce sesimi yükselttim bi kere kırdı kalakaldı işte böle olur dedim dahada el sürmedi odasında çekmecelerde yelekleri falan vardı yine anlatarak beraber koyduk ilk zamanda katlayarak yerleştiriyodum bi yerden sonra salıyosun ölece tıkıyodum bir üç beş açtı döktü ama alıştı orda ne olduğunu öğrendi artık ilgilenmedi gittiğim yerde dolap açarsa ba burda sana göre bişey yok falan diye engelledim sehpa üstündekileri zaten evde ellenmez diye alıştığından ellemedi doktorum sölemişti gerçekten tehlikelilere direk sesini yükselt yumuşak davranma ki tehlike olduğunu anlasın ütü priz soba gibi