- Konu Sahibi bebegim_01
- #44.341
kızlaaarrr, ne çok kaynatmışsınız, yarım saati geçti okuyom halaa..
herkese ayrı ayrı cvp yazamayacağım çünkü uyumak istiyorum.. sadece okurken şunu farkettim, hani yazıyosunuz ya bizimki şöle böle diye, her mesajı okurken aynen aynen diyorum kendi kendime.. demek ki bizim sıkıntı diye baktığımız şeyler aslında çok normal süreçler, her biri aynı sıkıntıyı yaşıyor olamaz ya.. yani kendimize dert ettiğimiz şeyler büyüme sancılarından başka birşey değilmiş, zamanla hepsii geçip gidecek inşallah.. düşe kalka büyüyecekler işte böyle, yani yine aynen aynen diyorum okudukça..
sonra iyiki varsınız diyorum, iyiki doğumdan sonra terkedip gidenlerden olmadınız. iyiki deneyimlerinizi bizimle de paylaşıyorsunuz ki, endişelenmiyoruz birçok şey için.. yemesi, içmesi, düşmesi, kalması derken kocamaaan oldular farkında mısınız?
kucağıma sığmıyor artık, ne zaman bu kadar büyüdü anlamadım.. zaman ne çabuk geçiyor.. bizimkinin çenesi hiiiç durmuyor hiiç, çook geveze, bazen kafam şişiyo, bırakıp kaçıyom onu mutfağa, arkamdan hemen geliyo, bide kızıyo bana daha yüksek sesle başlıyor bu sefer neden bıraktın beni diye!
her geçen gün sevgisi de büyüyor kendisiyle birlikte.. keşke göğsümde bir fermuar olsa da onu içime soksam arada.. annelik, ah annelik.. sevginin tarifi= evlat.. başka tanım tanımıyorum artık ben..
off saat bir oldu yine, gidiyorum.. kemecenin slmları var herkese.
hastalara şifa tez zamanda.. usha yazını büyüt eziyet etme lütfen..
sevgiyle kalın.. öpüldünüz çook çook..
canım evet ben de diyorum iyiki varsınız.beraber büyütüyoruz bebişleri.2.bebekleri 3.bebekleri de beraber yapıp hep beraber büyütürüz inşallahhhh