tatlışlaaaarrrrrrrr, şu bayramı atlatalım gece muhabbetlerinize katılacam bende.. şimdi gündüz çook yoruluyom, gece de erkenden yatıyom napiim..
oğlum uyuyo, uyansın yine çıkacaz dışarı, şimdi hemen bikaç şey yazayım..
karaca senin oğlanın derdi uyku canım.. Emir de yaklaşık 3 3,5 saat uyanık kalma süresi var, eğer bu süre sonunda uyumazsaaaa, aynen senin karahanın tarifinde bir çocuk oluveriyor.. uzun uzun anlatmayacam, ama tarif aynı.. anlayacağın onu birşekilde uykuya hazırlamalı ve uyutmalısın.. şuan 3,5 saatten fazla ayakta kalmaları önerilmiyor zaten ayları itibariyle.. işte uyumazlarsada fazla uyarıldıkları için daha da hırçınlaşıp uyumaları çook çook zorlaşıyor.. şimdi bayram ziyaretlerinde bizde biraz düzeni kaçırdık, aynen seninki gibi sürekliii kucağımda, kimseye gitmiyo, mız mız sürekli.. diyeceğim o ki, 3. saatte hemen al onu odasına git, karart ortalığı, biraz şarkı türkü yap işte bişiler, uyutmaya çalış, uyumadımı, zorlama, odadan çıkar hemen, yarım saat sonra tekrar dene aynen.. bu sefer uyuyacaktır diye düşünüyorum.. ama zorlarsan, uyu uyu diye ağlatırsan hepteen soğuyolar uykudan haberin ola.. ama bak bu saat olayına dikkat et derim. belki karahanın uyanık kalma süresi 2,5 saattir, bilemem, sen deneye deneye bulacan, ama mutlaka vardır bi çözüm diye düşünüyom.. he bunları yaptında halaaa uyumuyosa, yapcak bişi yok, sabır sabırr sabıırrrrr...
ushacım senin durum farklı tabi, Allah sana kolaylık versin, ama hiiç kızma prensese, anasının kızı napsın yavrucak..
happycim, tamam öle diyosan öle olsun.. kasım aralık gibi, yalova ortak noktasında buluşalım o zaman.. sana özelden cep nomu yollayacam şimdi, sen ayarla bakalım kendini, ben yine haber bekliyor olacağım senden, ok.. benim yerimede yüüüzzzzzzz.. ben bu sene yüzemedim doya doya..
önümüzdeki hafta bir arkadaşım gelecek bize, kalmaya hemdeee.. bikaç gün kalacak.. hamile 7 aylık.. tüm ailesi memlekete gidiyor düğüne, onu burda yalnız bırakıyolar.. benim de içim el vermedi yalnız kalmasına, bize getirecem onu.. oohhhhh, pijama partisi yapacaz her gece evde, eşimi de yollayacaz aşağı anasına.. bikaç ortak arkadaşımız daha var, onlarıda davet ettim.. ooh süper olacak kanımca.. uğrayabilecek olan varsa, buyursun gelsiin.. yer buluruz sorun değil.. keyifli keyifli sohbet muhabbet sabahlara kadar.. sizi azcık ihmal edersem o ara, kusura bakmayın artık.. çok heyecanlıyım çook..
hadi öpüldünüz canlar.. gidip hazırlanayım oğlan uyanana kadar.. grşrz..