dr bana 2 bardak içmende bi sakınca yok diince ben de içtim ama bilemiorum ki..bazen midem çok kötü oluo o zaman soda çok rahatlatıo beni.. saol canım,bundan sonra daha dikkat ederim..
bana mide için gaviscon diye bir şurup verdi .. 1 yudum bile rahatlatıyor.. bunu sorabilirsin doktoruna ...birde soda sende ödem yapmıyor olabilir.. yada az yapmıştır bilemem ..herkeste aynı etkiyi göstermiyordur belki ..ama bana yaramadı ..genelde de hamilelere yaramıyormuş .ama dediğim gibi herkesi n bünyesi farklı ...
ve şimdiden sonrada mide de reflü problemlerimiz artacakmış .. bebek iyice yukarı doğru çıktıkca mideye baskı yapacak.. Allah yardımcımız olsun .. inşallah hafif geçer
hayırlı olsun,inşallah sağlıkla kucağına alırsın..Selam kızlar haber vermek istedim benimde bir prensesim olucak allahım nasip ederse..
Hepimize saglıklı bebekler nasip eyleisn amin...
Hamileyken insan ne yiyeceğini ve içeceğini, şaşırıyor.
ben de druma sorucam,eer bi sakınca yoksa boyatıcam büyük ihtimallae..çünkü bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı..merhaba arkadaslar!..
Herkes iyidir umarim..
Sac kesme konusunda rahat olalim arkadaslar, sadece turklere has bir hurafe bu sanirim, buralarda yok, sacma zaten inanmak, yurt disinda doganlar erkenden ölmuyor ya, kafa yormak bile sacma:)
Boya konusuna gelince 20. haftadan sonra bir problem yok diyorlar burada, herkes boyatiyor ve sorun yasayan duymadim bu sebeple, havadar bir yerde boyamaniz yeterli, bu bile sart degil ama, disarida icimize cektigimiz hava cok mu temiz sanki :)
selam kızlar haber vermek istedim benimde bir prensesim olucak allahım nasip ederse..
canım ben istanbul-pendikte oturuorum ama doktorum leventte :)
hımmm
pendik karşıdasın yani
levent eski semtimmm
dr.un kim ?
selam kızlar haber vermek istedim benimde bir prensesim olucak allahım nasip ederse..
Selam kızlar haber vermek istedim benimde bir prensesim olucak allahım nasip ederse..
Herkese mrb kızlar nasılsınız bakalım yarın ben detaylı ultrason için gidecem çok heycanlıyım dua edin bana inşallah bişey çıkmaz
hayırlı olsun kızın ... maşallah ..Selam kızlar haber vermek istedim benimde bir prensesim olucak allahım nasip ederse..
Herkese mrb kızlar nasılsınız bakalım yarın ben detaylı ultrason için gidecem çok heycanlıyım dua edin bana inşallah bişey çıkmaz
Ne guzel, allah saglikla kiziniza kavusmayi nasip etsin..
Ben nasil kiskaniyorum bu haberleri ah ahh...
Varmi benim durumumda olan acaba??
Ben 16 haftayi bitirdim ama henuz bebegimi göremedim bile, hicbirsey bilmiyorum hakkinda, ayin 21 inde ilk kez kalbini dinleyecegiz ebemiz ile, ve sonrasinda 20 haftada filan ayrintili ultrasona girecegiz orada ilk kez görecebiz bebegimizi ve cinsiyetini ögrenecegiz ve en önemlisi sagliklimi bunu görecegiz...
Turkiyede olsaydim keske detirtiyor bu durum bana..
Hersey yolundaysa ve 35 yas altiysa anne baska bir test yapmiyorlar 2 kez ultrason ve duzenli kan testleri disinda
Gerci panikte olmuyor insan bu yani iyi ama sizleri okuyunca kiskaniyorum fena:)
ne diyeeyim bilemedimm ama varmı memleketim gibisi
inş herşey gönlünce olur..allah sabır versiinn
hangi ülkedesin ?
simge güzel haberlerle gelirsin inşş
ayyyy benimde 2 hafta sonra detaylı usg bende şimdi heyecan yaptım :18:
hayırlı olsun kızın ... Maşallah ..Bu sene kız senesi oldu galiba ...
Inşallah birşey çıkmaz canım ... Hayırlısı olsun ...bende ocağın ilk haftası gireceğim .. şimdiden heyecan yapıyorum
hoşgeldin simge sen ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam detaylı ultrasonu nerede çektireceksin
ben henüz biryer bulamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?