saol simgecim beklıcem cevabını
saol simgecim beklıcem cevabını
kızlar mesajlarım cıkmıyor.sayfada hatamı var yıne.bızım elektrık yenı geldı ondanmıki
50 kilo ile basladim, karnim disinda kilo fazlam yok gibi 4 bucuk kilo aldim 16 haftada toplam, cokmu bilmiyorum.. folik asit disinda ek vitamin kullanmiyorum, kan testlerim normal ciktigi icin takviyeye gerek görulmemisti gecen ay kontrolde... Yalniz olmadigima göre normal demekki bu durum..
merhaba cnm, leventte dr a gidiyorum diyince anlamıştım kağan kocatepe olduğunu ama onun ücretleri normal dr lara göre biraz daha pahalı oluyor. ücretleri uçmuş durumda. ama tabi tecrübesine diyecek bi lafım yok. çok iyi bi dr olduğunu biliyorum. nasıl memnunmusun sen peki?
evet canım biraz pahalı,muayene ücreti 200 lira ama çok ii bi doktor..bi de ben ilk hamilelğimde(gerçi karnımda öldü ama) başka bi dr a gitmiştim ve ilk hamileliğim olmasına rağmen bana çok sert,halden anlamaz davranmıştı,bebeğin kalp atışlarını duymazsak alıcaz dedi,hiç bi açıklama yapmadan..o zaman gözümü karartıp gitmiştim kağan beye..o zamandan beri de ona gidiorum her şey için..çok çok ii bi doktor,beni çok rahatlatıo,onun yanından çıkınca kendimi kuş gibi hissediorum..bize biraz maliyetli oluo ama olsun,en azından içim rahat oluo..
simgecim bence kendini zorla ve bl su içmeye çalış su hem bebek hemde senin en yararlı şey
evet canım biraz pahalı,muayene ücreti 200 lira ama çok ii bi doktor..bi de ben ilk hamilelğimde(gerçi karnımda öldü ama) başka bi dr a gitmiştim ve ilk hamileliğim olmasına rağmen bana çok sert,halden anlamaz davranmıştı,bebeğin kalp atışlarını duymazsak alıcaz dedi,hiç bi açıklama yapmadan..o zaman gözümü karartıp gitmiştim kağan beye..o zamandan beri de ona gidiorum her şey için..çok çok ii bi doktor,beni çok rahatlatıo,onun yanından çıkınca kendimi kuş gibi hissediorum..bize biraz maliyetli oluo ama olsun,en azından içim rahat oluo..
bende ıstanbulda yasasaydım tek tercıhım kesınlıkle kagan kocatepe olurdu
amanın...kim oturuyor pendikte?ben de pendikteyim...
ben oturuorum canım ama çok da pendik sayılmaz,kurtköy diyelim :)
bunu duyduğuma sevindim. Bende tek olduğumu düşünüyordum. Doktor bana hiç alma dedi. 40kgda alsan bebek 6 aylıkken 0,600gr olacak, hiç kg almasanda 0,600 gr olacak dedi. Ama bu mümkün mü. Kocaman karnım var nasıl almayacağım. Elimde değil. çok acıkıyorum. Sürekli yemek yiyorum. Bende aynı senin gibi 50kg ile başladım şuan 56 kiloyum. 18+2'yim galiba. Normalde zayıf olduğum için rahatsız olmuyorum. Ileride illaki zor olu ama bu benim elimde değil. Yemesem vicdan acabı çekerim. Bebeğim iyi olsunda doğumdan sonra veririm inşallah.
cnm bana da doktorum aynısını dedi çok fazla kilo alma doğumun zorlaşır dedi ben 1 kilo aldım şimdiye kadar
kızlar hiç karnında çatlak oluşan var mı aranızda? baya karnım çıktı ama hiç çatlağım yok çok şükürumarım bundan sonrada olmaz. bebek yağı kullanıyorum. yeni bir krem aldım dr.tavsiyesi ile fakat daha kullanmaya başlamadım.
canım ben ilk başya çok kaşınınca çatladım sandım özellikle de yanlarım ama şükür bakıyorum henüz yok ama annemde okadar çok olmuşki çok korkuyorum olucaksa neyi kullanırsan kullan olur diyorlar..
bunu duyduğuma sevindim. bende tek olduğumu düşünüyordum. doktor bana hiç alma dedi. 40kgda alsan bebek 6 aylıkken 0,600gr olacak, hiç kg almasanda 0,600 gr olacak dedi. ama bu mümkün mü. kocaman karnım var nasıl almayacağım. elimde değil. çok acıkıyorum. sürekli yemek yiyorum. bende aynı senin gibi 50kg ile başladım şuan 56 kiloyum. 18+2'yim galiba. normalde zayıf olduğum için rahatsız olmuyorum. ileride illaki zor olu ama bu benim elimde değil. yemesem vicdan acabı çekerim. bebeğim iyi olsunda doğumdan sonra veririm inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?