2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız kızlar.ben donuyorum suanda.çunku elektrıkler yoktu.ev ısınana kadar donacagım galıba.

simgecim bence kendini zorla ve bl su içmeye çalış su hem bebek hemde senin en yararlı şey

bunu duyduğuma sevindim. bende tek olduğumu düşünüyordum. doktor bana hiç alma dedi. 40kgda alsan bebek 6 aylıkken 0,600gr olacak, hiç kg almasanda 0,600 gr olacak dedi. ama bu mümkün mü. kocaman karnım var nasıl almayacağım. elimde değil. çok acıkıyorum. sürekli yemek yiyorum. bende aynı senin gibi 50kg ile başladım şuan 56 kiloyum. 18+2'yim galiba. normalde zayıf olduğum için rahatsız olmuyorum. ileride illaki zor olu ama bu benim elimde değil. yemesem vicdan acabı çekerim. bebeğim iyi olsunda doğumdan sonra veririm inşallah.

simgecim bence kendini zorla ve bl su içmeye çalış su hem bebek hemde senin en yararlı şey

cnm zorlayarak içiorum zaten yanıma küçük pet şişe aldım yudumyudum içiorum yoksa fazla içemiorum su aklıma gelmio ama bebişim için kendimi zorluyorum

kızlar hiç karnında çatlak oluşan var mı aranızda? baya karnım çıktı ama hiç çatlağım yok çok şükür umarım bundan sonrada olmaz. bebek yağı kullanıyorum. yeni bir krem aldım dr.tavsiyesi ile fakat daha kullanmaya başlamadım.

cnm bana da doktorum aynısını dedi çok fazla kilo alma doğumun zorlaşır dedi ben 1 kilo aldım şimdiye kadar

cnm bana da doktorum aynısını dedi çok fazla kilo alma doğumun zorlaşır dedi ben 1 kilo aldım şimdiye kadar

simge şaka mı yapıosun 1 kılo aldım derken....yemıo içmiomusun sen yaaa ben şu haftamda 3 kılo aldımmm allahım ben fil gibimi olcam yaaaa

canım ben ilk başya çok kaşınınca çatladım sandım özellikle de yanlarım ama şükür bakıyorum henüz yok ama annemde okadar çok olmuşki çok korkuyorum olucaksa neyi kullanırsan kullan olur diyorlar..

kızlarr bende pazar günü 20. haftama giricem ve sadece 4 kilo aldım ama karnım çok büyük benim biraz bacaklarımda çatlak olmaya başladı bende bol bol yağlıyorum kendimi sanki güreşe çıkıcam hahaha

cerencım nasılsın.moralın nasıl.sonucunu ne zaman vereceklermiş

Canim bende cok yiyorum, istahim acik ve yimezsem kendimi kötu hissediyorum, kilo almak problem degil aslinda benim icinde kilo verilir hamileligin keyfini cikarip rahat rahat yiyecegim demistim hep zaten:)) ama karnimin davul gibi olmasi rahatsizlik veriyor mideme ve sirtima, bakiyorum benimle ayni haftada olanlara karinlari yok gibi benim 6-7 aylik duruyor neredeyse, esim bile dalga geciyor ikizmi, ucuzmu acaba diye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…