2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım bend haftaya perşembe 4 lü test yaptıracam bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok sağüol

selam canım nasılsın gıremedım bende bayagıdır buraya.annem burdaydı.rahatsızda tansıyondan.fazla gıremedım ozledım sızı bebek nasıl sen nasılsın

muhahahaha
bende senin gibiyim ama zebra olayı hiç aklıma gelmemişti
canımm
benim geçen hafta dr kontrolümde boyayı sordum
20 haftadan önce tavsiye edilmiyo..daha sonrasında boyatabilirisn boya senin derinin altına geçiyo bebeğe zararı yok dedi
boya kimyasal madde içeriyo kokusu olmayandan bulabilirsen sen bilirsin dedi
ama benim içime sinmedi ben yaptırmadımmm
heralde yaptıramıycamda
ilerleyen zamanlarda bandana takıcam başka çaresi yok
kendimi türk filmlerinde aniden yaşlanan fatma girik türkan şoray gibi hissediyorumm

canım çoook geçmiş olsunn.. bende pazartesi günü işyerinde düştüm bayıldım hiç hatırlamıyorum hastaneye kaldırmışlar o gün hastanede kaldım,doktorum da geldi ama herşey yolunda bebek gayet ii dedi .. tansiyonum düştü sanıyorumm.benim kimsem olmadığı için çoğu kez yanlız gidiyorum heryere rabbime emenetim.. ben hala hissetmiyorum bebeişimi ama normalmiş bekliyoruz bakalım..[/QUOTE]

Geçmiş olsun zonox. cerenliyağmur bende aynıyım. bütün gün tek başıma çalışıyorum. bayılsam gören olmaz. o yüzden çok dikkat ediyorum kendime. mümkün mertebe kalkmıyorum yerimden kötü olduğum zamanlarda ama Allah yardımcımız olur merak etme.

subaru senmısın canım.

melekk canım çok teşekkür ederim.. yanlızım burda kimsem yok eşimin işi o kadar yoğunki akşam 9 dan önce eve gelmiyor benimle doktora dahi 2 kez gelebildi yazık o gün bayıldığımda hastaneye benden önce yetişmiş o kadar kötü olmuştuki ama elimizden bişey gelmiyor..allahım korusun bizleri ...

konusu açılmışken bende sorayım saç kestirme konusunda ne düşünüyorsun bi inanç varya kestirirsen ömrü kısa olur diye gerçi ben inanmıyorum batıl inanç geliyo bana ama insanın aklında yine bi soru işareti kalıo sizler ne düşünüyosunuz

selam canım nasılsın gıremedım bende bayagıdır buraya.annem burdaydı.rahatsızda tansıyondan.fazla gıremedım ozledım sızı bebek nasıl sen nasılsın

merhaba canım evet fazla giremedin nete anneciğin e geçmiş olsun iyiyim çok şükür sen nasılsın az kaldı sonucu almana bu sabrının sonu selamet olucak güzel sonuçlar alacaksın inşallah

semaysem,benim de kontrolüm ocak başında,bi sorucam doktora bakalım ne dicek!acaba kına mı yaksam falan die de düşündüm ama öle kaldı işte..

dafnetugba,kestir canım ya bilimsel olarak bi şeyi yok,sadece hurafe..ben kestirdim valla..

melekcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine defnetuğba bende bu saç kestirme batılına inamıyorum ama nedense saçımı kestirmeyede cesaret edemiyorum

Ben Onun Batıl İnanç Olduğunu Düşünüyorum Ben 2 Kere Kestirdim Acayip Dökülüyodu Hoş Hala Dökülüyo

BENCEDE SADECE HURAFE allahım benım sac boyuma göre mı omur bıcıcek yarattıgı kuluna...ben 2 kez kestırdım bile

kızlar bende bugün hep salata - meyveden gittim ama bilmeyenler varsa diye söylemek istiyorum. Sakın ha sakın kendi yıkadıklarınız dışında hiçbiryerde salata ve türevlerini yemeyin. Özellikle restaurantlarda ve arasına salata sııştılmış şeyleride yemeyin (hamburger gibi) bu konuda çok dikkatli olun lütfen. Birde aranızda kola içen varmı

bende salatayı kendım veya annem fln yapmıssa yerım dısarda yemem.kola için yanıp tutusuorum ama içmiorum belkı gecen ay eşimin bardagından bir yudum cekmısımdır baska hatırlamıorum ama daha dun dedımkı dogurduktan sonra içicem litre litre

ben çok nadir de olsa arada içiorum..dr um asitli şeyler,çay,kahve ve sodayı günde en fazla 2 bardak içebilirsin dedi,ben de dayanamadıım durumlarda içiorum,napiim..

bende salatayı kendım veya annem fln yapmıssa yerım dısarda yemem.kola için yanıp tutusuorum ama içmiorum belkı gecen ay eşimin bardagından bir yudum içmisımdır baska hatırlamıorum ama daha dun dedımkı dogurduktan sonra içicem hemde litre litre

ben çok nadir de olsa arada içiorum..dr um asitli şeyler,çay,kahve ve sodayı günde en fazla 2 bardak içebilirsin dedi,ben de dayanamadıım durumlarda içiorum,napiim..

soda 2 kez içintim şimdiye kadar .. midem çok kötüydü .... doktora gittim beni bir makineye sokuyor tüm vücüdüma kaslarıma kemiklerime kadar bakıyor... orada ödem çıktı ...
soda dan uzakdur dedi .. hamilelerde ödem yapmaya meyilli bir içecek ... biliyorsunuz tuz yüklüyor soda vucüda .... aklınızda bulunsun ...
çok nadır arada bir kaç yudum kola içtim .. toplasan hamileleik boyunca 1 bardak eder... onada birşey demedi doktor .. kola asitten zarrarlı diye düşünürüz hep ...hem bu ..hemde birde vucüda ani şeker yüklemesi yaptığı için çok içilirse bebeğe zararı olabilirmiş ....

dr bana 2 bardak içmende bi sakınca yok diince ben de içtim ama bilemiorum ki..bazen midem çok kötü oluo o zaman soda çok rahatlatıo beni.. saol canım,bundan sonra daha dikkat ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…