sağol canım bend haftaya perşembe 4 lü test yaptıracam bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok sağüol
kızlar,ben merak ettim acaba aranızda saçını boyayan oldu mu?benim o kadar çok beyazım var ki,çok çirkin gözüküo,böyle zebra gibi :) ama boyamaya da cesaret edemiorum..boyayan varsa hangi markayı kullandı acaba?
muhahahaha
bende senin gibiyim ama zebra olayı hiç aklıma gelmemişti
canımm
benim geçen hafta dr kontrolümde boyayı sordum
20 haftadan önce tavsiye edilmiyo..daha sonrasında boyatabilirisn boya senin derinin altına geçiyo bebeğe zararı yok dedi
boya kimyasal madde içeriyo kokusu olmayandan bulabilirsen sen bilirsin dedi
ama benim içime sinmedi ben yaptırmadımmm
heralde yaptıramıycamda
ilerleyen zamanlarda bandana takıcam başka çaresi yok
kendimi türk filmlerinde aniden yaşlanan fatma girik türkan şoray gibi hissediyorumm
selam canım nasılsın gıremedım bende bayagıdır buraya.annem burdaydı.rahatsızda tansıyondan.fazla gıremedım ozledım sızı bebek nasıl sen nasılsın
subaru senmısın canım.
konusu açılmışken bende sorayım saç kestirme konusunda ne düşünüyorsun bi inanç varya kestirirsen ömrü kısa olur diye gerçi ben inanmıyorum batıl inanç geliyo bana ama insanın aklında yine bi soru işareti kalıo sizler ne düşünüyosunuz
konusu açılmışken bende sorayım saç kestirme konusunda ne düşünüyorsun bi inanç varya kestirirsen ömrü kısa olur diye gerçi ben inanmıyorum batıl inanç geliyo bana ama insanın aklında yine bi soru işareti kalıo sizler ne düşünüyosunuz
semaysem,benim de kontrolüm ocak başında,bi sorucam doktora bakalım ne dicek!acaba kına mı yaksam falan die de düşündüm ama öle kaldı işte..
tamam bakalım senin dr ne der..
bu arada nerde oturuyosun hangi il semt
bende salatayı kendım veya annem fln yapmıssa yerım dısarda yemem.kola için yanıp tutusuorum ama içmiorum belkı gecen ay eşimin bardagından bir yudum cekmısımdır baska hatırlamıorum ama daha dun dedımkı dogurduktan sonra içicem litre litrekızlar bende bugün hep salata - meyveden gittim ama bilmeyenler varsa diye söylemek istiyorum. Sakın ha sakın kendi yıkadıklarınız dışında hiçbiryerde salata ve türevlerini yemeyin. Özellikle restaurantlarda ve arasına salata sııştılmış şeyleride yemeyin (hamburger gibi) bu konuda çok dikkatli olun lütfen. Birde aranızda kola içen varmı
ben çok nadir de olsa arada içiorum..dr um asitli şeyler,çay,kahve ve sodayı günde en fazla 2 bardak içebilirsin dedi,ben de dayanamadıım durumlarda içiorum,napiim..kızlar bende bugün hep salata - meyveden gittim ama bilmeyenler varsa diye söylemek istiyorum. Sakın ha sakın kendi yıkadıklarınız dışında hiçbiryerde salata ve türevlerini yemeyin. Özellikle restaurantlarda ve arasına salata sııştılmış şeyleride yemeyin (hamburger gibi) bu konuda çok dikkatli olun lütfen. Birde aranızda kola içen varmı
kızlar bende bugün hep salata - meyveden gittim ama bilmeyenler varsa diye söylemek istiyorum. Sakın ha sakın kendi yıkadıklarınız dışında hiçbiryerde salata ve türevlerini yemeyin. Özellikle restaurantlarda ve arasına salata sııştılmış şeyleride yemeyin (hamburger gibi) bu konuda çok dikkatli olun lütfen. Birde aranızda kola içen varmı
semaysem,benim de kontrolüm ocak başında,bi sorucam doktora bakalım ne dicek!acaba kına mı yaksam falan die de düşündüm ama öle kaldı işte..
tamam bakalım senin dr ne der..
bu arada nerde oturuyosun hangi il semt
canım ben istanbul-pendikte oturuorum ama doktorum leventte :)
ben çok nadir de olsa arada içiorum..dr um asitli şeyler,çay,kahve ve sodayı günde en fazla 2 bardak içebilirsin dedi,ben de dayanamadıım durumlarda içiorum,napiim..
soda 2 kez içintim şimdiye kadar .. midem çok kötüydü .... doktora gittim beni bir makineye sokuyor tüm vücüdüma kaslarıma kemiklerime kadar bakıyor... orada ödem çıktı ...
soda dan uzakdur dedi .. hamilelerde ödem yapmaya meyilli bir içecek ... biliyorsunuz tuz yüklüyor soda vucüda .... aklınızda bulunsun ...
çok nadır arada bir kaç yudum kola içtim .. toplasan hamileleik boyunca 1 bardak eder... onada birşey demedi doktor .. kola asitten zarrarlı diye düşünürüz hep ...hem bu ..hemde birde vucüda ani şeker yüklemesi yaptığı için çok içilirse bebeğe zararı olabilirmiş ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?