Kizlar bisey soracagim bide, hamileligimi sakin ve tadini cikararak yasamak icin calismama karari aldim basindan veri evdeyim hamileligimin ben.. Ama son bir haftadir yataktan kalkasim yok, ciddi bir halsizlik hakim, ufacik isler bile yoruyor beni, bunu yasayan varmi??
Birde karnim cok buyudu patlayacak gibi gergin bir hali var, rahatsi edici bir gerilme normalmi bu?
Birde bazilarinizi okuyorum hemen dogsun istiyorsunuz filan, ben nedense hamileligim hemen bitsin istemiyorum aksine sadece benim hissettigim anlarini bebegimin doya doya yasayayim istiyorum, nasilsa gelecek bigun, bugunleri özlersin dediler diyemi bilmem ben 22. haftaya geleyim hissedebileyim sonra zaman coook yavas gecsin istiyorum, delimiyim neyim, varmi ben gibi olan??
iyiki varsiniz, bu paylasimlar cok sey katiyor insana...
kizlar bisey soracagim bide, hamileligimi sakin ve tadini cikararak yasamak icin calismama karari aldim basindan veri evdeyim hamileligimin ben.. Ama son bir haftadir yataktan kalkasim yok, ciddi bir halsizlik hakim, ufacik isler bile yoruyor beni, bunu yasayan varmi??
Birde karnim cok buyudu patlayacak gibi gergin bir hali var, rahatsi edici bir gerilme normalmi bu?
Birde bazilarinizi okuyorum hemen dogsun istiyorsunuz filan, ben nedense hamileligim hemen bitsin istemiyorum aksine sadece benim hissettigim anlarini bebegimin doya doya yasayayim istiyorum, nasilsa gelecek bigun, bugunleri özlersin dediler diyemi bilmem ben 22. Haftaya geleyim hissedebileyim sonra zaman coook yavas gecsin istiyorum, delimiyim neyim, varmi ben gibi olan??
Iyiki varsiniz, bu paylasimlar cok sey katiyor insana...
Isvec teyim canim..
Burada hamielik suresince dogum ve kontroller vs ucretsiz oldugu icin biraz cimri davraniyorlar:) Parasini vereyim yaptirayim desende kabul edilmiyor denenmistir, özel bir kac klinik var yapan ama 5-6 saat araba yolculugu ile ulasabilirim malesef su durumda bunuda göze alamiyorum, sabir yani tek yapabilecegim sey..
cnm ben büyük doğumda girecem akşamda doktorumda randevum var
cannımm
bana geldi
oraya nerenin adresini verdinn
iş mi ev mi
birde telf.no bıraktınmı sana nerden ulaşıcak kargo gelse
adres bilgilerinizi tekrar güncelleyin
yanlışlık olabilir
cnm bende senin gibi çok aşırı derceede halsizim elimi kolumu kaldırmaya dermanım yok tv nin sesini bile kafam kaldırmıyo bazen karnımda şişlik yok o kadar çok yediğim zamanlar rahatsız oluyorum kaç kilo aldın belki onun için ahatsız oluosundur
doktorumda orada girebilirsin demişti
bende orada gireyim bari doktor dün bana bunun için gün veriyorlar dedi kaç gün verdiler sana :26:
inşallah hepimiz güzel sonuçlarla döneriz cnm
türkiyedede tam tersi ...gerekli gereksiz her tahlili yapıyorlar .. özellikle biraz tititzsen ..eyvahhh.. :)))
50 kilo ile basladim, karnim disinda kilo fazlam yok gibi 4 bucuk kilo aldim 16 haftada toplam, cokmu bilmiyorum.. Folik asit disinda ek vitamin kullanmiyorum, kan testlerim normal ciktigi icin takviyeye gerek görulmemisti gecen ay kontrolde... Yalniz olmadigima göre normal demekki bu durum..
cnm ben geçen ay gittiğimde almıştım istediğim tarihe vermişlerdi o zaman ama sen 1 hafta önceden al istersen sıra çok olabilir ben çok erken almıştım onun için istediğim tarihe versiler
simge detaylı usgden cıkınca bizede biraz anlatırmısın neler konusuo doktorlar bizde fikir edinelim benım daha 17 gün var gırmeme
tekrar slm kızlar...anca gelebildim...biraz okudum yazdıklarınızı...sipariş verdiğim panço geldi...çok kaliteli görünüyor...beğendim...ama biraz büyük bana sanki..gerçi zaten kocaman olacağımız günler yakındır ama...hamilelik için ideal yalnız...son derece rahat...aman üzerime olmadı,kapanmadı sıkınıtısı yok.şimdi al,aylarca giy...
tabi cnm ben ctesi günü size detaylı bi şekilde anlatırım
eskiden eyüpte oturuodum,daha bi kaç ay oldu pendike taşınalı..daha önce de aynı doktora gidiodum,çok memnun kaldıım için bu sefer de değiştirmek istemedim..baya uzak,zor oluo ama napiim,geçici süre nası olsa inşallah..dr um kağan kocatepe..hımmm
pendik karşıdasın yani
levent eski semtimmm
dr.un kim ?
simgecim inşallah bebişin herşeyiyle çok sağlıklıdır yarın için bol şans canım bende 25 aralıkta giricem heycanlanıyorum umarım bebişlerimiz bu sınavıda güzel bir şekilde atlatır
hımmm
pendik karşıdasın yani
levent eski semtimmm
dr.un kim ?
amanın...kim oturuyor pendikte?ben de pendikteyim...
eskiden eyüpte oturuodum,daha bi kaç ay oldu pendike taşınalı..daha önce de aynı doktora gidiodum,çok memnun kaldıım için bu sefer de değiştirmek istemedim..baya uzak,zor oluo ama napiim,geçici süre nası olsa inşallah..dr um kağan kocatepe..
merhaba cnm, leventte dr a gidiyorum diyince anlamıştım kağan kocatepe olduğunu ama onun ücretleri normal dr lara göre biraz daha pahalı oluyor. ücretleri uçmuş durumda. ama tabi tecrübesine diyecek bi lafım yok. çok iyi bi dr olduğunu biliyorum. nasıl memnunmusun sen peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?