zonox hoşgeldin canım geçmiş olsun bu arada noel baba kıyafetli tikırına bayıldım toxoplazmayı aç karnına mı yaptırdın aslında bende yaptırmak istiyorum benim de bağışıklığım yoktu
zonox hoşgeldin canım geçmiş olsun bu arada noel baba kıyafetli tikırına bayıldım toxoplazmayı aç karnına mı yaptırdın aslında bende yaptırmak istiyorum benim de bağışıklığım yoktu
saol canım. ben aç gittil 4lü için ama toxop için bilmiyorum. zaten aç gittğim için aldılar kan ve toxopta yapıldı. hastanene sor istersen
rica ederimm
geçmiş olsun..allah kimseye o durumu yaşatmasın ..ya yere düşerken br yerlere çarpsaydın vallahi allah seni ve bebişini korumuş canım
yaa bende geçen haftadan beri anlıyorum pıtırcığımın pıt pıt larını
ama bu hafta kabızlığım var karnım daşşşş gibi her zaman hissedemiyorum
vaww erkek dediğin anasının karnındayken belli olurmuşş
zonox geçmiş olsun canım bazen bende de oluyor çok güçsüz kalabiliyorum hatta bu sabah servisi beklerken oldum yığılp kalacakmışım gibi hissediyorum yada merdiven çıktığımda oluyor ya kan şekerimiz düşüyo yada dirençsiz kalıyoruz
toxoplazma testi ..bunu herkes yaptırıyormu .. doktormu önerdi sana cnm
Canlarım selammmmmmmm
Hepinizi çok özledim 2 gündür test derdine koşturuyordum.
eşimle 4lü tste karar verdik aklımızda kalmasın diye. salı kızılaya gittim kan vericektim 4lü için yalnız bebeğin ultrason fotoğrafı ve orda yazan crl bilgileri lazımmış hopppaaaaaaaaaa dedik. doğru eve gittim hiçbirşey yapamadan.
dünde sonunda kanı vermek için gittim, kızılayda usg çekildi kan verildi sonuçlar cumartesiye.
bu arada toxoplasma için kan verdim ve çok şükür hala negatif.
kızlar sabah aç karna gittiğim için hastanede birde fenalık geçirdimeşim beni hastaneye bıraktı ve babamı çağır yanında dursun dedi bende gerek yok diye çağırmadım, sırada benklerken (ayakta) bir anda karıncalanmaya başladı vucudum bir heyecan bastı içimi ve yere yığıldım hemşire geldi oturturdu su mu derken kendime geldim. birdaha asla yalnız gitmem hastaneye. babamlara haber verdim yazık adam nası geldiğini şaşırmıştı abimlerle.
sizlerden ne haberler var. kötü haber duymak istemiyorummmmmm
bu arada derencim, anneannen di sanırım vefat etmiş başın saolsun allah geridekilere sabır versin canım
birininde kuşu ölmüştü gördüm onunda başı saolsun
selam canım sendemı amnıyosentez oldun.bende oldum ama sıkıntı cıktı.tekrar kan verdıkesımle.ıkı kromozomda yer degısıklıgı cıkmıs.o yuzden kan sonucumuza gore karar verılecekmıs ne olacagı.allah yardımcımız olsun.ılk kanımızda ureme olmamıs bırdaha verdık kan.yıne sıkıntılı bekleyıs basladı bıze.sen neden oldun amnıyo
arkadaşlar gülesramdan haber alan oldumu dün enson sağlıkocağına gitmişti morali bozuktu
gülesrambebegin iyiymiş maşallahh allah esirgesin canım öyle hemen aglama saglık ocagınada güvenme pek ben işte bu duruma düşerim diye gitmiyorum tüm gerekeni işin uzmanına danışıyorum ve doktorumdan hariç biryere gitmiyorumm faka karıştırılar böylee canım ya neyse için rahatlamıştırr annesi sen rahat ol bebişin iyii sizi anlıyorum ilk bebekte böyle oluyor bakın ben panik yapmıyorum bir çok şeyde ilkte yaşadım ya şimdi tecrübeliy im ve sakinimm normal olan agrılarda falan hiç paniklemiyorum sizde hemen sıkmayın canlarım kendinizibebekte kasılır yazık kuzucuklara allah esirgesinn kuzularımızı :)))
yok canım testlerim vardı onu söylüyorum. bide hastanede ufak bi tansiyon düşmem oldu. senn nasılsınzonox ne oldu hastamı oldun
saol kuşummSağol Canım Dostlar Sağolsun
Sanada Büyük Bir Geçmiş Olsun Dİkkat Et Kendine Lütfen
zonox canım 4 lü test için aç olmak mı gerekiyor
inşallah canım.ben gecen ayın 6 sında amnıyooldum.cok sukur dovn sendromu falan cıkmaadı.ama ıkı kromozmda yer degısmesı olmus.buda ok rısklı bıseymıs.esımle benden kan aldılar on gune yakın bekledık.sonuc alamadık ureme olmamıs dedıler.ıkı gun once yıne kan verdık bakalım yıne beklıyoruz.rabbım yardımcımız olsun.korku ve sıkıntılı bır bekleyıs.bır aydan fazladır boyle sıkıntı cekıyorum ben.ınsallah sonumuz hayırlı ve guzel olur.artık bende bebegıme ve kendıme cıcıler almak ıstıyorum.çok heveslıyım ama sonuc cıkmadan bısey yapamıyorum.ınsallah bende ıyı haberler alırımda artık hamılelıgımın keyfını cıkarmaya baslarım
sağol canım bend haftaya perşembe 4 lü test yaptıracam bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok sağüolyok canım testlerim vardı onu söylüyorum. bide hastanede ufak bi tansiyon düşmem oldu. senn nasılsın
saol kuşumm
tatlım en az 3 saat öncesinde yemiş olmak gerekiyor. ben de aç gittim sabah erkenden kan verim diye. öğleden sonraya kalınca çok sıra bekliosun çünkü
yok canım testlerim vardı onu söylüyorum. bide hastanede ufak bi tansiyon düşmem oldu. senn nasılsın
saol kuşumm
tatlım en az 3 saat öncesinde yemiş olmak gerekiyor. ben de aç gittim sabah erkenden kan verim diye. öğleden sonraya kalınca çok sıra bekliosun çünkü
kızlar,ben merak ettim acaba aranızda saçını boyayan oldu mu?benim o kadar çok beyazım var ki,çok çirkin gözüküo,böyle zebra gibi :) ama boyamaya da cesaret edemiorum..boyayan varsa hangi markayı kullandı acaba?
yaa öle mi diosunsakın aman sakın boyama.cok zararlı boyamak.sakın boyama canım.lazer epılasyondan ve boyadan uzak durun aman yanlıs bısey yapma
yaa öle mi diosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?