2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım. ben aç gittil 4lü için ama toxop için bilmiyorum. zaten aç gittğim için aldılar kan ve toxopta yapıldı. hastanene sor istersen

saol canım. ben aç gittil 4lü için ama toxop için bilmiyorum. zaten aç gittğim için aldılar kan ve toxopta yapıldı. hastanene sor istersen

toxoplazma testi ..bunu herkes yaptırıyormu .. doktormu önerdi sana cnm

saol canım. toxop benim hamileliğimin başında yapıldı ve negatif çıktı. çiğ et, çiğ köfte, salam,sucuk,sosis, yemem yasaklandı çünkü kedinin dışkısından geçen bir mikropakarşı direncim ve bağışıklığım yokmuş. bu nedenle hamileliğim süresince geçerse bebeğimde kalıcı hastalıklar ve sakatlıklar oluşucanı söyledi doktor. bunu olması 1000 de 1 fakat o 1 neden ben olmim diye dikkat ediyorum. doktorumda içim rahatlasın die toxop testi istedi allahtan negatif çıktı. zaten sen de toxp negatif olsaydı doktorun bilgilendirirdi. demekki ilk başta yaptırdığın ana sağlığı testlerinde pozitif çıkmış canım

Sağol Canım Dostlar Sağolsun
Sanada Büyük Bir Geçmiş Olsun Dİkkat Et Kendine Lütfen

benim riskli çıktı ense kalınlığı falan o yüzden doktorum amniyosentez dedi ve yaptırdım Allaha çok şükür sonuçlarım temiz çıktı dilerim sizinde sıkıntılı bekleyişinizin sonu güzel haberlerle sonuçlanır

arkadaşlar gülesramdan haber alan oldumu dün enson sağlıkocağına gitmişti morali bozuktu

CAnlarım bana destek olan mesaj yazan herkese cok tesekkur ederim.
Dun yasadıgım iyi bir tecrübe oldu benim için inşallah bir daha böyle koyvermem kendimi..

Bu arada kdilara ve 3410 hoşgeldiniz
Zonox seni cok merak etmiştim canım cook gecmiş olsun..Ben hamile kaldıgımdan beri artık hiç yalnız cıkmıyorum dısarı..Hele doktora gideceksem mutlaka eşim oluyo yanımda..
allah bi daha yasatmasın canım..Öptüm yakısıklı Arda' yı...

Park yatak hakkında yazılanları okudum benimde aklım karıstı..
80 m lik eve nasıl esyasıgdırıcam hiç bilmiyorum..Bu evi aldıgımızda bi çok seyi attım ama bebek bu kadar kucukken de ayrı bi oda yapmak istemiyorum..Ama bi taraftanda içim gidiyo..EŞim yanımıza alalım sen cekyat tepeerinde uyuma 1 yıl boyunca diyo..O da mantıklı aslında..Ayy ne bileyim yaa..aklım corba oldu iyice....
arkadaslarım bugun bana oturmaya geliyolar..Mamalar yaptım nasıl mutlu oldum uzun zaman sonra normal hayata dönmüş olmak süper bişeymiş...
Hepiniz allaha emanet olun sekerler...

zonox ne oldu hastamı oldun
yok canım testlerim vardı onu söylüyorum. bide hastanede ufak bi tansiyon düşmem oldu. senn nasılsın
Sağol Canım Dostlar Sağolsun
Sanada Büyük Bir Geçmiş Olsun Dİkkat Et Kendine Lütfen
saol kuşumm
zonox canım 4 lü test için aç olmak mı gerekiyor

tatlım en az 3 saat öncesinde yemiş olmak gerekiyor. ben de aç gittim sabah erkenden kan verim diye. öğleden sonraya kalınca çok sıra bekliosun çünkü

inşallah canım.ben gecen ayın 6 sında amnıyooldum.cok sukur dovn sendromu falan cıkmaadı.ama ıkı kromozmda yer degısmesı olmus.buda ok rısklı bıseymıs.esımle benden kan aldılar on gune yakın bekledık.sonuc alamadık ureme olmamıs dedıler.ıkı gun once yıne kan verdık bakalım yıne beklıyoruz.rabbım yardımcımız olsun.korku ve sıkıntılı bır bekleyıs.bır aydan fazladır boyle sıkıntı cekıyorum ben.ınsallah sonumuz hayırlı ve guzel olur.artık bende bebegıme ve kendıme cıcıler almak ıstıyorum.çok heveslıyım ama sonuc cıkmadan bısey yapamıyorum.ınsallah bende ıyı haberler alırımda artık hamılelıgımın keyfını cıkarmaya baslarım

çok geçmiş olsun,inşallah bi an önce sıkıntıların geçer gider,Allah hepimizin yardımcısı olsun..

zonox,sana da geçmiş olsun..ben de çok cesaret edemiorum yalnız gitmeye..

sağol canım bend haftaya perşembe 4 lü test yaptıracam bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok sağüol

kızlar,ben merak ettim acaba aranızda saçını boyayan oldu mu?benim o kadar çok beyazım var ki,çok çirkin gözüküo,böyle zebra gibi :) ama boyamaya da cesaret edemiorum..boyayan varsa hangi markayı kullandı acaba?

bende aynıyım ıste bıldıgın gıbı.beklemedeyım ıste.ınsallah ıyı haberlerı almayı beklıyorum.ondan sonra rahatlayacagım artık.gecmıs olsun sanada canım.bu aylarda tansıyon sorunları baslıyor.aç kalmamak lazım.çantanda mutlaka bır tuzlu bıskuvı ve bır meyve suyu bulundur mutlaka

sakın aman sakın boyama.cok zararlı boyamak.sakın boyama canım.lazer epılasyondan ve boyadan uzak durun aman yanlıs bısey yapma

yaa öle mi diosun

evet canım.genetık doktoruyla gecen gun hatta bu konuyu konustuk.lazer epılasyonu ve sac boyamadan uzak durmamı ozellıkle ıstedı.ben zaten bılıyorum.ılk hamılelıgımdede boyatmamıstım.sen kac haftalık gebesın

Bu arada kızlar ben bebegime bir corap bile almadım daha...
Her kafadan bi ses cıkıyo yok daha erkenmiş diye...
Bende netten fiyat arastırmasına basladım..alacagım herseyi bir liste yaptım ve fiyat aralıklarını yazdım..
İnşallah bişey cıkmazsa ctesi günü Kemeraltı na gitmeyi düsünüyoruz..Orada kocaman bebek magazaları var..Oradaki fiyatlara da bi bakalım..

Bu arada baska bir topikte bebegi 6 aylık olduktan sonra odasında yalnız yatırmaya baslamıs anneler oldugunu okudum..
Ayy ben bırakabilir miyim ki...Valla bırakacagımı bilsem yaparım cocuguma ayrı bi oda..Süslerim bir de onu cicili bicili..
Off nasıl karar vericem hiç bilmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…