2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

simge şaka mı yapıosun 1 kılo aldım derken....yemıo içmiomusun sen yaaa ben şu haftamda 3 kılo aldımmm allahım ben fil gibimi olcam yaaaa

ya aslında çok yiyorum ama fazla kilo almadım nasıl oldu bende bilmiorum fazla bi hareketimde yok yemeğimi bile annem gönderio

canım bende de başlamadı henüz..umarım da başlamaz...

3410 cnm ismini de bilmiyoruz ama 3410 diye sesleniyoruz sana
evet maliyetli ama herşeye değer. bu hayatta nelere para veriyoruz, bebeğimiz için herşeye değer. bende bi ara gitmeyi düşünmüştüm ama bana çok uzak. senin içinin rahat olması en önemlisi cnm
bebeğinin cinsiyeti belli mi peki? kaç haftalıksın?

dilara merhaba ben de dün amniyosentez yaptırdım üçlü testte 135 te 1 risk çıkmıştı.sonuçlarım 1 ay sonra.ne güzel sen atlatmışsın darısı başımıza dorti cerenli yağmur ve benim.inş. sonuçlarımız temiz çıkar

Selam kızlar haber vermek istedim benimde bir prensesim olucak allahım nasip ederse..
Hepimize saglıklı bebekler nasip eyleisn amin...
Hamileyken insan ne yiyeceğini ve içeceğini, şaşırıyor.

hayırlı olsun prensesin.benim de nasipse bir meleğim olacak inş.tabi önce amniyo sonucumun temiz çıkması lazım inş.

canım sen nasıl oldun ıyımısın.cerene mesaj yazdım ama gormedı galıba.bende beklemedeyım ıste aynıyım yani.

simge şaka mı yapıosun 1 kılo aldım derken....yemıo içmiomusun sen yaaa ben şu haftamda 3 kılo aldımmm allahım ben fil gibimi olcam yaaaa

canım ben buğün ultrasyona göre 18 haftalık oldum... ve 56 ile başladım şuan 60 kiloyum ya nasıl bi bünyem var anlamıyorum deli olucam valla 4 kilo aldım evet hayatım oturarak geçiyor masa başında hareketsizim ama öyle çok fazla yemiyorum normaldede zaten 2 gün bırakayım 1 kilo alıyordum allahım nasıl tamamlıcam ben doğumu ya...

cnm bana da doktorum aynısını dedi çok fazla kilo alma doğumun zorlaşır dedi ben 1 kilo aldım şimdiye kadar

harikasın diyorum başka da bişey demiyorum ne güzel bir bünye vallaa... maşallahh maşallahhh ..özeniyorum canım böyle kilo almayanlara

Kızlar kendımı cok yanlız hıssedıyorum.

neden canım? şimdi hamilelik psikolojisi o yüzden böylesin olur böyle şeyler.. güzel düşünn..

canım adım zeynep :) istanbulda yaşayıp balıkesirli olduum için plaka numaralarını nick yaptm :) inşallah bebeğim erkek olacak,daha 18 haftalık hamileyim..adını da çınar koymayı düşünüoruz,bakalım kısmet artık..senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?

:)) Canım biz zayıf olduğumuz için belkide çok çıkıyordur. bendede aynı çünkü. kiminin iç karnı büyük oluyormuş. ben her regl yaklaşınca karnım çıkardı ama son regldan sonra biraz daha çıkmıştı. yakınımda beni bilenler hamilemisin diye sordu, daha regl günüm gelmeden düşün. en başından beri karnım var. ve gün geçtikçe büyüyor. benim eşim ikiz, bu yüzden belki olabilir dedim ama olsaydı şimdiye kadar çıkardı. tek diyor doktorlar. ablamlar 9 aya gelene kadar patlıyacaksın diyor. gerçekten çok merak ediyorum. böyle şişersem 9. ayı hiç düşünemiyorum. hayırlısı diyelim.

Arkadaşlar mrb ben biraz acemiyim forumda,bebeğim 19 haftalık ve bugün aklıma bi isim düştü "metehan" sizce nasıl cevap verirseniz sevinirim :)))

evet cnm benim bebeğimin cinsiyeti çok erken belli oldu. ikili tarama testini yaptırırken öğrenmiştik. 13 haftalıkken. benimde bebeğim erkekmiş. 13 hafta erkendi tabi ama 10 gün önce tescillenmiş oldu bende bugün 18+3 oldum. bizde adını eymen düşünüyoruz. allah izin verirse inş. 21. haftamda ayrıntılı usg var. heyecanla ogünü bekliyoruz.

Bendede durum ayniydi regl dönemlerinde canim.. Zayifliktan belkide dedigin gibi, yalniz olmadigini bilmek insanin icini rahatlatiyormus..
Ben söyle avutuyorum kendimi belki bir kac ay buyumez bu ön hazirliktir son aylara kadar göbegim kalir böyle diyorum, ama yani dahada buyumeye devam ederse bende ablanin söyledigi gibi patlama ihtimalimden korkuyorum ileride:)))
Bu kadar gerilmesine ragmen karnimin catlak olusmamasina sukur ediyorum iyi tarafindan bakarak bide..

bugün biraz daha iyiyim ama beklemek hakikaten zormuş şu 4 hafta nasıl geçecek bilmiyorum allah hepimize sabır versinn

ah canım hıc sorma benımkı bır ayıda gectı.kasımın 6 sında yaptırdım.hala net bır sonuc alamadık.çok sukur dovn sendromu olmadıgını ogrendık sadece.su kan sonuclarımızda bır ıyı sonuc alabılseydık ondan sonra yenı yıla mutlu mesut gırecegım ınsallah.sende canını sıkma ıyı olacak hersey bak gorursun canım

harikasın diyorum başka da bişey demiyorum ne güzel bir bünye vallaa... maşallahh maşallahhh ..özeniyorum canım böyle kilo almayanlara

CNM EMİNİMKİ BENİM GİBİ OLMAK İSTEMEZDİN BENDE PKO VAR VE DEVAMLI HORMON HAPI KULLANDIM 25 KİLO ALDIM BAYAĞIKİLOLUYDUM YANİ BENİM TAHMİNİME GÖRE HORMONLARIM DÜZENE GİRDİĞİ İÇİN KİLO ALMIORUM YOKSA AYNI YEMEME DEVAM Bİ DEĞİŞİKLİK YOK

Arkadaşlar mrb ben biraz acemiyim forumda,bebeğim 19 haftalık ve bugün aklıma bi isim düştü "metehan" sizce nasıl cevap verirseniz sevinirim :)))

Merhaba canim, hosgeldin... Guzel paylasimler dilerim, isme gelince senin icine siniyorsa sen begeniyorsan önemli olan o, kerlesin zevki farkli bu konuda, ben pek begenmiyorum bu ismi ama kisisel nedenlerle:)

hayırlısı olsun canım hepimiz için..ben de 17+3 oldum..ben de 12 ya da 13. haftada öğrenmiştim..ben de şu ayrıntılı ultrasonu b atlatsam rahatlıcam,korkutuo beni..istanbulda yaşıosan kime gitçeksin ayrıntılı ultrason için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…