simge şaka mı yapıosun 1 kılo aldım derken....yemıo içmiomusun sen yaaa ben şu haftamda 3 kılo aldımmm allahım ben fil gibimi olcam yaaaa
canım bende de başlamadı henüz..umarım da başlamaz...kızlar hiç karnında çatlak oluşan var mı aranızda? baya karnım çıktı ama hiç çatlağım yok çok şükürumarım bundan sonrada olmaz. bebek yağı kullanıyorum. yeni bir krem aldım dr.tavsiyesi ile fakat daha kullanmaya başlamadım.
eheh....ben oturuorum canım ama çok da pendik sayılmaz,kurtköy diyelim :)ben de neresinde?yazmak istemiyorsan özelden at mesaj...
ne oldu Dorticim?neden?Kızlar kendımı cok yanlız hıssedıyorum.
canım bende de başlamadı henüz..umarım da başlamaz...
eheh....ben de neresinde?yazmak istemiyorsan özelden at mesaj...
ne oldu Dorticim?neden?
ANNEM CUMADAN BERI BURDAYDI SABAH EVE GITTI.ESIM DUN ISTANBULA GITTI GOREVLI.OGLUM OKULDA HAVADA KARARIYOR.NE BILIYIM ISTE DUYGULANDIM YINE.HABERDE ALAMADIM YA HALA BEBEKLE ILGILI.IŞTE AGLAMA KRIZIM TUTTU YINE.
alma bende almak için sonuçlarımın çıkmasını bekledim ama senin riskin benimkinden daha az üzülme dicem ama okadar anlamsız ki bu söz ancak yaşayan bilir ben cvs yaptırmadımbana doktorum direk amniyosentez dedi inan şu anda duygularını anlıyorum ama temiz çıkıcak sonuçlar inş sende benim gibi derin bir nefes alacaksın ben buna inanıyorum bol bol dua et ben hep öyle yaptım
Selam kızlar haber vermek istedim benimde bir prensesim olucak allahım nasip ederse..
Hepimize saglıklı bebekler nasip eyleisn amin...
Hamileyken insan ne yiyeceğini ve içeceğini, şaşırıyor.
dilara merhaba ben de dün amniyosentez yaptırdım üçlü testte 135 te 1 risk çıkmıştı.sonuçlarım 1 ay sonra.ne güzel sen atlatmışsın darısı başımıza dorti cerenli yağmur ve benim.inş. Sonuçlarımız temiz çıkar
hayırlı olsun prensesin.benim de nasipse bir meleğim olacak inş.tabi önce amniyo sonucumun temiz çıkması lazım inş.
simge şaka mı yapıosun 1 kılo aldım derken....yemıo içmiomusun sen yaaa ben şu haftamda 3 kılo aldımmm allahım ben fil gibimi olcam yaaaa
cnm bana da doktorum aynısını dedi çok fazla kilo alma doğumun zorlaşır dedi ben 1 kilo aldım şimdiye kadar
Kızlar kendımı cok yanlız hıssedıyorum.
canım adım zeynep :) istanbulda yaşayıp balıkesirli olduum için plaka numaralarını nick yaptm :) inşallah bebeğim erkek olacak,daha 18 haftalık hamileyim..adını da çınar koymayı düşünüoruz,bakalım kısmet artık..senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?3410 cnm ismini de bilmiyoruz ama3410 diye sesleniyoruz sana
evet maliyetli ama herşeye değer. bu hayatta nelere para veriyoruz, bebeğimiz için herşeye değer. bende bi ara gitmeyi düşünmüştüm ama bana çok uzak. senin içinin rahat olması en önemlisi cnm
bebeğinin cinsiyeti belli mi peki? kaç haftalıksın?
Canim bende cok yiyorum, istahim acik ve yimezsem kendimi kötu hissediyorum, kilo almak problem degil aslinda benim icinde kilo verilir hamileligin keyfini cikarip rahat rahat yiyecegim demistim hep zaten:)) ama karnimin davul gibi olmasi rahatsizlik veriyor mideme ve sirtima, bakiyorum benimle ayni haftada olanlara karinlari yok gibi benim 6-7 aylik duruyor neredeyse, esim bile dalga geciyor ikizmi, ucuzmu acaba diye:)))
canım adım zeynep :) istanbulda yaşayıp balıkesirli olduum için plaka numaralarını nick yaptm :) inşallah bebeğim erkek olacak,daha 18 haftalık hamileyim..adını da çınar koymayı düşünüoruz,bakalım kısmet artık..senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?
Arkadaşlar mrb ben biraz acemiyim forumda,bebeğim 19 haftalık ve bugün aklıma bi isim düştü "metehan" sizce nasıl cevap verirseniz sevinirim :)))
:)) Canım biz zayıf olduğumuz için belkide çok çıkıyordur. bendede aynı çünkü. kiminin iç karnı büyük oluyormuş. ben her regl yaklaşınca karnım çıkardı ama son regldan sonra biraz daha çıkmıştı. yakınımda beni bilenler hamilemisin diye sordu, daha regl günüm gelmeden düşün. en başından beri karnım var. ve gün geçtikçe büyüyor. benim eşim ikiz, bu yüzden belki olabilir dedim ama olsaydı şimdiye kadar çıkardı. tek diyor doktorlar. ablamlar 9 aya gelene kadar patlıyacaksın diyor. gerçekten çok merak ediyorum. böyle şişersem 9. ayı hiç düşünemiyorum. hayırlısı diyelim.
canım sen nasıl oldun ıyımısın.cerene mesaj yazdım ama gormedı galıba.bende beklemedeyım ıste aynıyım yani.
bugün biraz daha iyiyim ama beklemek hakikaten zormuş şu 4 hafta nasıl geçecek bilmiyorum allah hepimize sabır versinn
canım kendine oyalanacak birşeyler bul...bende de annemler gelip gidince olur hep anlattığın şey...alışıp ayrılmak çok zor oluyor...canım bende de başlamadı henüz..umarım da başlamaz...
ANNEM CUMADAN BERI BURDAYDI SABAH EVE GITTI.ESIM DUN ISTANBULA GITTI GOREVLI.OGLUM OKULDA HAVADA KARARIYOR.NE BILIYIM ISTE DUYGULANDIM YINE.HABERDE ALAMADIM YA HALA BEBEKLE ILGILI.IŞTE AGLAMA KRIZIM TUTTU YINE.
Arkadaşlar mrb ben biraz acemiyim forumda,bebeğim 19 haftalık ve bugün aklıma bi isim düştü "metehan" sizce nasıl cevap verirseniz sevinirim :)))
hayırlısı olsun canım hepimiz için..ben de 17+3 oldum..ben de 12 ya da 13. haftada öğrenmiştim..ben de şu ayrıntılı ultrasonu b atlatsam rahatlıcam,korkutuo beni..istanbulda yaşıosan kime gitçeksin ayrıntılı ultrason için?evet cnm benim bebeğimin cinsiyeti çok erken belli oldu. ikili tarama testini yaptırırken öğrenmiştik. 13 haftalıkken. benimde bebeğim erkekmiş. 13 hafta erkendi tabi ama 10 gün önce tescillenmiş oldubende bugün 18+3 oldum. bizde adını eymen düşünüyoruz. allah izin verirse inş. 21. haftamda ayrıntılı usg var. heyecanla ogünü bekliyoruz.
canım kendine oyalanacak birşeyler bul...bende de annemler gelip gidince olur hep anlattığın şey...alışıp ayrılmak çok zor oluyor...
ANNEM ANKARADA ALLAHTAN.AMA YINEDE EV SESSIZLESIYOR.ESIMDE BU AKSAM KISMETSE DONECEKMIS.INAN YANLIZLIKTAN NEFRET EDIYORUM.AMA BIR YANDANDA ANNEMI DUSUNUYORUM.BABAM ÖLUNCE TEK BASINA KALDI.ÖYLE ZORKI ONUN DURUMU.ALLAH KIMSEYI YANLIZ SAHIPSIZ BIRAKMASIN.RABBIM KOCALARIMIZI BIZDEN AYIRMASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?